علی ملکشاهی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با معرفی قطبهای گندم دیم و آبی در کشور، گفت : کل گندم تولیدی کشور نزدیک به ۱۳ میلیون تُن است.
وی ادامه داد: ۸.۵ تا ۹ میلیون تُن از این میزان مربوط به تولید گندم آبی و ۴.۵ تا ۵ میلیون تُن نیز تولید گندم دیم است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: استانهای فارس، خوزستان و گلستان مهمترین استانهای تولیدکننده گندم آبی و کردستان، همدان و کرمانشاه را مهمترین استانهای تولیدکننده گندم دیم کشور هستند.
وی کرمانشاه را سومین قطب تولید گندم دیم ایران معرفی کرد و افزود: استان کرمانشاه با ۳۰۰ هزار هکتار سطح زیر کشت گندم دیم، پس از استانهای کردستان و همدان در رتبه سوم کشور قرار دارد.
ملکشاهی یزان گندم مورد نیاز استان کرمانشاه را در سال در حدود ۲۵۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: در استان کرمانشاه با توجه به جمعیت کل استان سالیانه در حدود ۲۵۰ هزار تن آرد گندم توسط ۱۴ کارخانه آردسازی فعال استان تولید میشود و مازاد گندم ذخیره سازی استان با توجه به برنامه حمل اعلامی از سوی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران به سایر استانهای کشور از جمله تهران، البرز، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، اصفهان، یزد، نوار شمالی کشور و... صادر میشود .