تابستان شروع شد و ووقت خوردن نوشیدنی های خنک وبستنی وفالوده
بهترین نوشیدنی وشربت که خوب باتوجه به گران بودن میوه
نمی توان صحبت کرداما،
سکنجبین که شربتی سنتی ودارویی ومقوی است
خیلی عالی هست
یک قاشق مرباخوری عسل با دوقاشق مرباخوری سرکه سیب
وبقیه اش هم آب وبعد هم زدن ومصرف کردن
بهترین بستنی بستنی سنتی هست که موادش مشخص هست
وسالم تر است ولی چون بسیار حاوی خامه است،
مضر است وسفارش نمی شود وبهتر است درخانه درست شود
برای درست ک دن ۱۰ کیلو بستنی
۶کیلو شیر تازه
۳ کیلو شکر
گلاب ۱ لیتری
دوتا قاشق غذاخوری ثعلب
هل وزعفران درصورت نیاز
ابتدا شیر را می جوشانیم ووقتی به حالت جوش در آمد
شعله ی گاز را در درجه پایین می گذاریم تا یک مقداری
به اصطلاح از تو بجوشد
بعد در ظرف دیگری ثعلب را با شکر خوب مخلوط می کنیم
سپس ظرف شیر را به آرامی کنار گذاشته وشکر مخلوط با ثعلب
را داخل آن شیر ریخته وبه سرعت هم می زنیم تا زود حل شود
اگر بخواهیم زعفران وهل را در قوری به میزان لازم دم کرده
وآنرا داخل شیر ریخته که بستنی زعفرانی به ما می دهد
البته بهتراست قبل از دم کردن هل راخوب بکوبیم وخرد شده
داخل قوری بریزیم تا عطر آن بهتر شود
یک بسته ی هل برای این کار مناسب است
در آخر که شیر خنک شد گلاب ۱لیتری را داخل آن ریخته
وخوب هم می زنیم.
سپس در فریزر گذاشته وهربه ۴ساعت به مدت یک شبانه روز
باهمزن برقی به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه هم می زنیم
تا حالت کش سانی بستنی ایجاد شود.
بعد آنرا میل کرده واز سلامت بستنی خانوادگی لذت ببرید
بستنی سنتی کاشان وآران وبیدگل درزمره ی با کیفیت ترین
بستنی های ایران است که باهل وزعفران وپسته است می باشد
ناشناس
۰۹:۱۲ ۰۸ تير ۱۴۰۲
کاپ کیک= کیک فنجونی. انگلیسی پرونی علامت عقده حقارته و مخصوص آدمای درجه 3.
بهترین نوشیدنی وشربت که خوب باتوجه به گران بودن میوه
نمی توان صحبت کرداما،
سکنجبین که شربتی سنتی ودارویی ومقوی است
خیلی عالی هست
یک قاشق مرباخوری عسل با دوقاشق مرباخوری سرکه سیب
وبقیه اش هم آب وبعد هم زدن ومصرف کردن
بهترین بستنی بستنی سنتی هست که موادش مشخص هست
وسالم تر است ولی چون بسیار حاوی خامه است،
مضر است وسفارش نمی شود وبهتر است درخانه درست شود
برای درست ک دن ۱۰ کیلو بستنی
۶کیلو شیر تازه
۳ کیلو شکر
گلاب ۱ لیتری
دوتا قاشق غذاخوری ثعلب
هل وزعفران درصورت نیاز
ابتدا شیر را می جوشانیم ووقتی به حالت جوش در آمد
شعله ی گاز را در درجه پایین می گذاریم تا یک مقداری
به اصطلاح از تو بجوشد
بعد در ظرف دیگری ثعلب را با شکر خوب مخلوط می کنیم
سپس ظرف شیر را به آرامی کنار گذاشته وشکر مخلوط با ثعلب
را داخل آن شیر ریخته وبه سرعت هم می زنیم تا زود حل شود
اگر بخواهیم زعفران وهل را در قوری به میزان لازم دم کرده
وآنرا داخل شیر ریخته که بستنی زعفرانی به ما می دهد
البته بهتراست قبل از دم کردن هل راخوب بکوبیم وخرد شده
داخل قوری بریزیم تا عطر آن بهتر شود
یک بسته ی هل برای این کار مناسب است
در آخر که شیر خنک شد گلاب ۱لیتری را داخل آن ریخته
وخوب هم می زنیم.
سپس در فریزر گذاشته وهربه ۴ساعت به مدت یک شبانه روز
باهمزن برقی به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه هم می زنیم
تا حالت کش سانی بستنی ایجاد شود.
بعد آنرا میل کرده واز سلامت بستنی خانوادگی لذت ببرید
بستنی سنتی کاشان وآران وبیدگل درزمره ی با کیفیت ترین
بستنی های ایران است که باهل وزعفران وپسته است می باشد