سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲ هزار و ۶۰۰ پرونده تخلف در بازرسی قم تشکیل شد

مدیرکل بازرسی کل قم با بیان اینکه سال گذشته ۲ هزار و ۶۰۰ پرونده تخلف به صورت گزارش و شکایت در این اداره‌کل تشکیل شد، گفت: بیشترین نارضایتی از دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری قم بوده‌است.

حجت‌الاسلام محمود طالبی گفت: دانشگاه علوم پزشکی متاسفانه ۲ سال پیاپی است که رتبه نخست نارضایتی را دارد.

مدیرکل بازرسی کل قم با بیان اینکه با پیگیری‌های بازرسی، اصلاح فرآیند‌هایی دربخش‌های دانشگاه علوم پزشکی استان انجام شد بیان کرد: هنوز وضعیت مطلوب و رضایت بخش حاصل نشده‌است، انتصاب‌های خوبی در بخش‌های مختلف شکل گرفته، حوزه درمان یکی از مهمترین معاونت‌های دانشگاه، ایراد‌های جدی داشت و رها بود.

مدیرکل بازرسی کل قم با ذکر این نکته که ساختمان بیمارستان اطفال قم در شان این استان نیست گفت: با تذکر بازرسی، بهبود وضعیت بیمارستان کودکان درحال پیگیری است.

مدیرکل بازرسی همچنین عنوان کرد: قصد داشتیم، بیمارستان آیت‌الله گلپایگانی (ره) را به بیمارستان کودکان تبدیل کنیم که به دلیل مخالفت واقف آن، این کار میسر نشد.

حجت الاسلام طالبی اولویت‌های اداره‌کل بازرسی قم را مبارزه با فساد و حمایت از تولید ذکر کرد و گفت: در حوزه مبارزه با فساد در سال ۱۴۰۱ با ۱۲۰ نفر از مدیران و کارکنان دولت در این استان برخورد کردیم.

مدیرکل بازرسی قم همچنین تاکید کرد: در مجموعه گزارش شکایت‌های واصله شده، بیشترین شکایت‌ها در خصوص رفتار نامناسب و خلاف شئون اداری کارکنان، همچنین کم‌کاری و سهل انگاری در انجام وظایف است.

مدیرکل بازرسی کل قم با بیان اینکه در بین احکام صادره، انفصال برخی مدیران را داشتیم گفت: راجع برخی کارکنان نیز مجازات حبس اعمال شد.

او ادامه داد: در خصوص پیگیری تسویه مطالبه‌های بانک‌ها، ۸۸۵ میلیارد ریال انجام شد، برخی نورچشمی‌ها وام‌های کلان گرفته بودند، آن را به بانک پرداخت نمی‌کردند، که با ورود بازرسی این مبلغ به بانک‌ها بازگردانده شد.

حجت الاسلام طالبی گفت: پیگیری بازرسی باعث رفع تصرف‌ها به میزان ۱۰۰ هکتار از اراضی دولتی شدو به اداره‌کل منابع طبیعی و دولت بازگشت.

مدیرکل بازرسی استان صدور ۴۸ فقره نامه هشدار برای دستگاه‌های دولتی طی سال گذشته را مورد توجه قرار داد و یادآور شد: نامه هشدار هنگامی صادر می‌شود که یک دستگاه دولتی در مظان جرم و تخلف قرار دارد.

طالبی گفت: در تمام بازرسی‌ها تلاش کرده‌ایم به گونه‌ای اقدام نکنیم که حمایت از تولید قفل شود، در بازرسی از بانک‌ها برای هیچ کارمند یا رئیس شعبه‌ای به لحاظ پرداخت تسهیلات به تولیدکننده‌ها، تشکیل پرونده ندادیم، تخلف‌ها بعضا وجود داشت، ولی در باب تذکر ورود کردیم.

مدیرکل بازرسی کل قم در بخشی سخنان با اشاره به انجام ۶۸ مورد بازرسی از واحد‌های تولیدی استان در سال قبل بیان کرد: کارشناسان و بازرسان با حضور در محل واحد تولیدی، آسیب‌ها و مشکل‌ها را بررسی کردند.

او اضافه کرد: ورود بازرسی باعث راه‌اندازی مجدد سه واحد تولیدی، همچنین جلوگیری از تعطیلی ۵ واحد دیگر شد.

طالبی با اشاره به اینکه ورود بازرسی به افزایش تولید ۱۸ واحد تولیدی، کارگاه و کارخانه منجر شد گفت: متاسفانه همچنان شاهد بلاتکلیفی متقاضیان تاسیس واحد تولیدی هستیم، امیدواریم طرح پنجره واحد و الکترونیکی شدن صدور مجوز عملیاتی شود، ورود بازرسی، ۱۵ مورد گرفتن مجوز‌های تاسیس واحد تولیدی را تسهیل کرد.

مدیرکل بازرسی کل قم بیان کرد: به‌واسطه پیگیری بازرسی، به ۲ واحد تولیدی نیازمند، تسهیلات پرداخت شد، ۳۵ مورد هم به صورت متفرقه در راستای پشتیبانی و مانع‌زدایی از واحد تولیدی اقدام شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.