سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازرس کل ویژه خوزستان:

با گلوگاه‌های فسادزا برخورد می‌کنیم

آقاجری با بیان اینکه نگاه و راهبرد سازمان متبوع مچ‌گیری از دستگاه‌های اداری نیست بلکه اصلاح امور و جلوگیری از انحراف از قوانین کشور است، گفت: سازمان بازرسی با گلوگاه‌های فسادزا در استان برخورد می‌کنیم.

 محمد آقاجری به مناسبت هفته‌گرامی داشت قوه قضاییه در نشست خبری با رسانه‌های جمعی در سرسرای اداری سازمان بازرسی کل خوزستان گفت: سازمان بازرسی بر اساس وظایف قانونی خود، هرجا مواردی از خلاف قانون و انحراف از قوانین جاری کشور مشاهده کرد به دادگاه معرفی می‌کند و در این میسر به هیچ‌وجه ملاحظات سیاسی مد نظر قرار نگرفته و نخواهد گرفت.

او ادامه داد: چنانچه در محیط دستگاه‌های اجرایی دولتی و عمومی آلودگی وجود داشته باشد، اگر بتوانیم اصلاح خواهیم کرد در غیر این صورت به دادگاه معرفی می‌کنیم.

بازرس کل ویژه خوزستان با بیان اینکه ۲۳ بازرسی کلان محور و هماهنگ با کشور در جریان است، افزود: رسانه‌ها نیز چنانچه مواردی از فساد و انحراف (قطعی و مستند) در استان کشف کنند، این نهاد نظارتی بر اساس قانون برای برخورد با فساد و انحراف وارد عمل می‌شود.

آقاجری با استقبال از رسانه‌ها در بحث مبارزه با فساد و انحراف از قانون گفت: هر رسانه‌ای که مستند قانونی و دقیق از احتمال فساد داشته باشد ما بر اساس وظیفه قانونی به آن ورود می‌کنیم.

او  با قدردانی از ورود رسانه‌های استان در موضوع‌های هفت‌تپه و گروه ملی فولاد ایران و انعکاس مشکلات آنان در جامعه ادامه داد: بازرسی استان نیز به نوبه خود در این مباحث (هفت‌تپه و گروه ملی فولاد ایران) ورود کرد.

بازرس کل ویژه خوزستان به ترک فعل مدیران برخی دستگاه‌های اجرایی استان نیز اشاره کرد و افزود: برخی ترک فعل‌ها مدیران، به دستگاه رسیدگی‌کننده ارسال شده است.

آقاجری گفت: ۲۳۵ نفر (متخلف) در استان پس از تشکیل پرونده به دستگاه قضایی معرفی شدند.

او  با بیان اینکه در یک سال اخیر ۸۲۳ فقره پیشنهاد اصلاحی از سوی این دستگاه نظارتی ارائه شد، افزود: همچنین ۸۹ گزارش اختصاصی تهیه و ۱۸۳ فقره هشدار از طرف بازرسی خوزستان صادر شده که توانسته از بروز بسیاری از تخلفات و انحرافات جلوگیری کند.

بازرس کل ویژه استان خوزستان حمایت از سرمایه گذاری مولد، تولید و پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان را از وظایف بازرسی استان و مجموعه دستگاه قضایی بیان کرد.

آقاجری گفت: بازرسی خوزستان در حوزه کشاورزی جلسات تخصصی زیادی در تعیین تکلیف ۲۵هزار هکتار اراضی کشاورزی و شیلات برگزار کرد تا روند اشتغال، تولید و درآمدزایی شتاب گیرد.

او نظارت بر بانک‌ها را از دیگر موارد کاری سازمان بازرسی بیان کرد و افزود:در این ارتباط ۹۰میلیون یورو تعهدات بانکی، با ورود سازمان بازرسی به سرانجام رسید.

بازرس کل ویژه خوزستان به نظارت بر بانک‌ها و تسهیلات فرزندآوری و جوانی جمعیت اشاره کرد و ادامه داد: چنانچه اهمال و تخلفی در پرداخت تسهیلات فرزندآوری و جوانی از سوی بانک‌ها محرز شود بدون شک برخورد لازم صورت خواهد کرد.

تعریف فرآیندی برای ارتباط و همکاری نزدیک رسانه و بازرسی، مبارزه با فسادی که رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن به عنوان "اژد‌های هفت‌سر" نام می‌برند، رونق تولید و مهار تورم، حق و حقوق خوزستان در بودجه حق آلایندگی، حفاری‌های مربوط به پروژه فاضلاب در اهواز و نارضایتی مردم، موضوع تعطیلی برخی جایگاه‌های سوخت، گرانی بلیط شرکت‌های هواپیمایی به خصوص شرکت هواپیمایی کارون که متعلق به خوزستان است، واگذاری‌های غیرقانونی، لزوم نظارت بر پروژه‌های شهرداری اهواز از سوال‌ها و دغدغه‌های اصحاب رسانه در این نشست بود.

آقاجری در جمع‌بندی این نشست ضمن قدردانی از دغدغه‌های اصحاب رسانه استان، به آنان اطمینان داد در برخورد با تخلفات، ترک فعل مدیران اجرایی و انحراف از قانون مماشات و تعارف نخواهد کرد و با هر متخلی در هر رده مدیریتی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

او گفت: سازمان بازرسی خوزستان بدون گرایش‌ها و ملاحظات سیاسی، وظایف خود را انجام می‌دهد و رسانه‌ها هم می‌توانند کمک حال خوبی برای مجموعه بازرسی باشند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.