سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز طرح تابستانه مهارت در کردستان

طرح تابستانه مهارت در آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای با حضور استاندار کردستان از امروز آغاز شد.

فردین وکیلی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان پیش از ظهر امروز در نشست با کارآفرینان فنی‌وحرفه‌ای کردستان که با حضور استاندار در مرکز فنی و حرفه‌ای شهید ورمقانی برگزار شد، اظهار داشت: در راستای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان با ارائه آموزش های کسب و کار ، طرح تابستانه مهارت از امروز در استان آغاز شد.

وی افزود: تا مهرماه سال گذشته ۱۲۰ آموزشگاه در سطح استان وجود داشت که با توجه به سیاست‌های دولت سیزدهم در تسهیل صدور مجوز آموزشگاه‌های خصوصی تعداد این مراکز به ۶۵۷ مورد رسید، ضمن اینکه ۱۶ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دولتی نیز در استان فعالیت دارد.

وکیلی افزود: همچنین ۹۱ کارگاه ثابت فنی و حرفه‌ای در استان وجود دارد و ۹۰ مربی در بخش دولتی و ۴۸۰ مربی در بخش خصوصی مشغول به فعالیت هستند.

او با اشاره به اینکه سالانه یک هزار و ۳۰۰ دوره آموزشی در مراکز بخش دولتی و یک هزار و ۵۰۰ دوره در بخش خصوصی برگزار می‌شود، ادامه داد: تعهد سالانه ما برای آموزش‌های مهارتی ۳ میلیون نفر در بخش دولتی و حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در بخش خصوصی است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان گفت: در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۱۵۰ هزار نفرساعت آموزش در بخش دولتی به ۱۹ گروه هدف ارائه شد. 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان اذعان کرد: هدف‌گذاری این اداره کل برای سال جاری ارائه آموزش‌های مهارتی به ۵ میلیون نفر ساعت در دو بخش خصوصی و دولتی است.

او به عملکرد اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان در سال جاری نیز اشاره کرد و گفت: در سه ماهه اول سال جاری ۶۰۵ هزار و ۷۳۹ نفر ساعت در بخش دولتی و ۵۵۲ هزار و ۴۵۹ نفر ساعت در بخش خصوصی آموزش مهارتی به کردستانی‌ها ارائه شد.

وکیلی در ادامه سخنان خود به کمبود نیروی انسانی و مربی در کارگاه‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: از سال ۸۵ مجوز استخدام نداشتیم و باعث شده از لحاظ آموزشی آسیب می‌بیند و برخی کارگاه‌ها به صورت نیمه‌فعال مشغول به آموزش هستند.

 وکیلی، یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های کارکنان فنی و حرفه‌ای استان را حقوق و مزایا خواند و افزود: ظرفیت‌هایی، چون تجاری‌سازی برخی مراکز در شهرستان‌ها می تواند به درآمد پایدار تبدیل شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان تاکید کرد: از ظرفیت خیرین داخل و خارج استان می‌توان برای مهارت‌آموزی استفاده کرد.

او یادآور شد: از ۲۰۳ میلیارد تومان اعتبار مصوب سفر ریاست جمهوری در بخش فنی و حرفه‌ای تاکنون ۱۲ میلیارد تومان آن جذب شده است.

وکیلی افزود: در حال حاضر ۴ پروژه نیمه‌تمام در استان وجود دارد و از اعتبار جذب شده الویت را برای اتمام یکی از این پروژه‌ها در نظر گرفته‌ایم.

شایان ذکر است در این جلسه کارآفرینان نیز مشکلات و دغدغه‌های خود را با استاندار در میان گذاشتند.

لزوم حمایت مدیران دستگاه‌های اجرایی از کارآفرینان، توسعه مهندسی معکوس در روستاها، عدم پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی توسط بانک‌ها و فرهنگ‌سازی در زمینه ترویج آموزش‌های مهارتی میان افراد جامعه از جمله موارد مطرح شده توسط کارآفرینان بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.