سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تماس بیش از ۸ هزار نفر با سامانه ۱۱۰ در زرند

فرمانده انتظامی شهرستان زرند گفت: طی ۳ ماه امسال در شهرستان زرند، ۸ هزار و  ۳۲۲ نفر با سامانه ۱۱۰ تماس گرفته اند.

سرهنگ ترابی، فرمانده انتظامی شهرستان زرند در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اقدامات مثبت نیروی انتظامی و رضایتمندی مردم و مسئولان گفت: همه باید در امنیت مشارکت داشته باشیم و  انتظار داریم اصحاب رسانه بیش از پیش پل ارتباطی مردم و نیروی انتظامی باشند و خبرنگاران به  ما کمک کنند و خواسته‌های بحق مردم را به نیروی انتظامی اطلاع دهند.

او ضمن اشاره به تلاش بی وقفه و شبانه‌روزی نیرو‌های خدوم انتظامی در حفظ امنیت جامعه، افزود: طی ۳ ماه امسال، طرح‌های امنیت اجتماعی متعددی که نقش مؤثری در کاهش جرائم و حفظ امنیت شهروندان شهرستان زرند  داشت، عملیاتی شد.

فرمانده انتظامی زرند مردم را زمینه ساز روابط اجتماعی دانست و افزود: مفهوم سرمایه‌های اجتماعی با وجود مردم معنا پیدا می‌کند.

سرهنگ ترابی افزایش ۲ درصدی کشفیات سرقت، افزایش ۲۸ درصدی دستگیری سارقان، جمع‌آوری ۱۱۲ نفر خرده فروش مواد مخدر، افزایش دستگیری ۱۶ درصدی معتاد و کارتن خواب متجاهر، افزایش ۱۳ درصدی جرائم خشن، افزایش ۸۸ درصدی سلاح و مهمات، کشف ۱۱ هزار و  ۶۳۰ لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ متهم در این رابطه، توقیف ۱۵۹ دستگاه موتورسیکلت متخلف و ۳۷۰ دستگاه خودرو متخلف، ۴۰۶ مشاوره رایگان مورد را از مهم‌ترین اقدامات ۳ ماهه امسال عنوان کرد و بیان داشت: در طول این مدت، ۸ هزار و  ۳۲۲ نفر با سامانه ۱۱۰ تماس گرفته شده است.

او تصریح کرد: نیروی انتظامی با هدف حفظ امنیت و تأمین رضایتمندی هر چه بهتر شهروندان با توجه به اختیارات، شرح وظایف، امکانات و مقدورات خویش نهایت تلاش بی وقفه خود را در برخورد با هنجارشکنی‌ها و تهدیدکنندگان امنیت و آرامش جامعه، به کار خواهد بست.

فرمانده انتظامی شهرستان زرند با اشاره به تعطیلی مدارس از خانواده‌ها خواست نظارت بیشتری بر رفت و آمد فرزندان خود به ویژه در فضای مجازی داشته باشند و از در اختیار گذاشتن وسایل نقلیه خود به فرزندان فاقد گواهینامه جدا خود داری کنند.

 در ادامه این نشست سرهنگ محمد جواد قربانزاده، رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی شهرستان زرند هم گفت: هر گونه فعالیت مجرمانه در خصوص اشاعه فحشا و موارد سوء اخلاقی رصد می‌شود و  برخورد با مرتکبان و مجرمان در دستور کار پلیس فتا قرار دارد.

او تصریح کرد: براساس مطالبات مردمی و به ویژه کاربران فضای سایبر، کارگروه‌های ویژه عملیاتی در پلیس فتا در حال رصد فضای مجازی هستند و در صورت مشاهده با هر گونه رفتار‌های هنجارشکنانه و غیراخلاقی، این موارد شناسایی و به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

سرهنگ قربانزاده با اشاره به سوء استفاده مجرمان از کارت بانکی افراد افزود: مسئولیت هر نوع استفاده مجرمانه‌ای که از کارت بانکی افراد انجام شود، بر عهده صاحب کارت است، بنا بر این مجرمان سایبری عمدتا با اجاره کارت‌ها برای اقدامات مجرمانه خود، مانند: سایت‌هایی شرط‌بندی، کلاهبرداری و … استفاده می‌کنند و در این شرایط، فرد اجاره دهنده کارت نیز به عنوان شریک جرم معرفی می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.