سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیگیری گزارش‌های فساد با ربات‌های هوشمند

مدیرکل فناوری و تحلیل اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور از راه اندازی ربات هاتف خبر داد و گفت: سازمان بازرسی با کمک دانشگاه‌های پیشرو در کشور، اقدام به طراحی این ربات کرد.

مهدی هدایت فر مدیرکل فناوری و تحلیل اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور، با اشاره به اصل ١٥٦ قانون اساسی، قوه قضاییه را به عنوان پشتیبان حقوق فردی، اجتماعی و مسئول تحقق بخشیدن به عدالت در جامعه دانست.

وی با تاکید بر اینکه تغییر نگرش قدیم به نگرش هوشمند و پاسخگو یکی از عناوین چرخش‌های تحول آفرین قوه قضاییه است، گفت: مطابق این رویکرد بخشی اعظم تکالیف مندرج در سند تحول قضایی، به بهره گیری از فناوری‌های جدید و هوشمند سازی اختصاص داده شده است.

هدایت فر با اشاره به فرآیند هوشمندسازی در سازمان بازرسی کل کشور گفت: این سازمان وظیفه نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین را بر عهده دارد لذا بر این اساس اقداماتی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل فناوری و تحلیل اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور بر این نکته تاکید کرد که در موضوع هوشمندسازی فرآیندها، خدمات و وظایف سازمان بازرسی، دو حوزه "نظارت همگانی" و "بازرسی از دستگاه‌های اجرایی" مورد پیگیری قرار گرفت.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه ۱۳۶.ir (http://۱۳۶.ir/) در سازمان بازرسی کل کشور پیرامون حوزه نظارت همگانی، تصریح کرد: از سوی دیگر همزمان بر روی این درگاه، کانال‌های ارتباط مردمی متنوعی نیز برقرار شده که یکی از آن ها، ارتباط از طریق تلفن ۱۳۶ است.

هدایت فر ادامه داد: با توجه به حجم بالای تماس ها، اقدام به بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و استفاده از هوش مصنوعی در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل فناوری و تحلیل اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور از راه اندازی ربات هاتف خبر داد و اشاره داشت که سازمان بازرسی با کمک دانشگاه‌های پیشرو در کشور، اقدام به طراحی این ربات کرد.

هدایت فر درباره نحوه عملکرد ربات هاتف تصریح کرد: این ربات ضمن صحبت با مردم و دریافت و ثبت شکایت آنها، با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی پردازش زبان طبیعی درخواست‌ها را تبدیل به متن کرده و کد رهگیری برای فرد پیامک می‌کند در این میان افراد می‌توانند علاوه بر درگاه ۱۳۶.ir (http://۱۳۶.ir/)، از طریق تلفن ۱۳۶ و استفاده از کد رهگیری، وضعیت شکایت مطروحه خود را پیگیری کنند.

مدیرکل فناوری و تحلیل اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور، ضمن معرفی ربات پایش و راه اندازی آن، تاکید کرد: سیستم پالایش هوشمند نیز در راستای ماموریت نظارت همگانی سازمان طراحی و مورد استفاده قرار گرفته که با پردازش متن ها، آن را از طریق دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌کند.

وی ربات رهگیر را نیز ربات دیگری دانست که به نوعی زنجیره سوم ربات هاتف و پالایش به شمار می‌رود که وظیفه آن، پیگیری گزارش‌های ارسالی به دستگاه‌ها است.

هدایت فر با اشاره به بخش مربوط به ماموریت حوزه بازرسی ها، گفت: بعد از ارسال گزارش فساد به سازمان بازرسی یا شناسایی سوء جریان از سوی سازمان، پرونده بازرسی پیرامون موضوع مربوطه تشکیل شده که ما در آن زمان وارد حوزه بازرسی از دستگاه‌ها خواهیم شد.

مدیرکل فناوری و تحلیل اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: در این بخش با مکانیزه سازی و صدور هوشمند حکم بازرسی، حدود ٤١٥٠ حکم صادر شد تا تیم‌های بازرسی سازمان بتواند در محیط بازرسی حضور پیدا کند.

وی درباره روند اجرای پیشنهادات ارسالی از سوی سازمان بازرسی به دستگاه‌های اجرایی، افزود: با توجه به انسان محور بودن فرآیند بازرسی، لذا گزارش بازرسی تهیه و پیشنهادات لازم الاجرا ارایه می‌شود، حال برای اثربخش بخش بودن این پیشنهادات، ربات دیگری راه اندازی شد تا این موارد را بدون فوت وقت از مراجع مختلف پیگری کند.

هدایت فر با تاکید بر اینکه رباتی تحت عنوان تحلیل داده نیز راه اندازی شده است، تصریح کرد: این ربات کارنامه عملکردی ما را به صورت مستمر در بخش‌های مختلف ارایه می‌دهد و در رابطه با اینکه در کدام حوزه‌ها بایستی تمرکز کرده و تخصصی‌تر کار کنیم، به ما کمک خواهد کرد.

مدیرکل فناوری و تحلیل اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور، هوشمندسازی را نه یک انتخاب بلکه یک الزام دانست و بر این نکته تاکید کرد که در شرایط فعلی برای اینکه بتوانیم وظایف خودمان را بصورت مطلوب انجام دهیم، غیر از استفاده از روش‌های نوین و هوشمند، راه دیگری نیست ضمن آنکه با توجه به وضعیت نیروی انسانی و کمبود امکانات و منابع باید بتوانیم با بهره گیری از فن آوری‌ها اثر بخش واقع شویم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.