سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

«کت چرمی» هم گرفتار ممیزی شد

کارگردان فیلم «کت چرمی» گفت: اصل ماجرای مهمانی و پایان‌بندی «کت چرمی» تغییر کرد و با تعامل اختلاف‌نظر‌های پیش روی فیلمنامه حل شد.

فیلم سینمایی «کت چرمی» با ژانر درام و معماگونه پرده از موضوع اجتماعی‌ برمی‌دارد، که حکایت از دختران قربانی شده دارد و با ماجرای الکس که سرکرده باند قاچاق دختران بود، بی‌شباهت نیست. 

این فیلم سینمایی در چهل و یکمین جشنواره فجر در در ردیف فیلم‌های منتخب قرار گرفت و سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از آنِ سارا حاتمی کرد. طبق آخرین فروش از روز چهارشنبه فیلم سینمایی «کت چرمی» به مرز چهار میلیارد تومان رسید.

حسین میرزامحمدی، کارگردان فیلم سینمایی «کت چرمی» در یادداشتی درباره هدف از ساخت این فیلم نوشت: «کت چرمی» روایتی در مورد دختران و پسران جوانی است که به‌خاطر جبر اعتیاد کوچه‌های شهر را وجب می‌کردند. ساعت تقریبا ۱۱ شب بود که با دختری به اسم مهسا روبه‌رو شدم. ۲۱ ساله بود، اما ۲۱ سال زندگی نکرده بود. بگذریم از روزگاری که سپری کرده بود، اون یک جمله به من گفت که سرآغاز داستان «کت‌چرمی» شد. او گفت: «میدونی چه‌قدر سخته که شبا فقط راه بری و راه بری و فقط راه بری بدون اینکه حتی جرأت کنی ثانیه‌ای بایستی و روزا که همه چی روشنه بتونی چند دقیقه بخوابی؟» معلوم بود که به اندازه ۲۱ سال خواب از این دنیا طلب داره. بعد از دو سال سفر پر ماجرای ما برای ساخت این فیلم، حالا وقت دیدن سفر پر ماجرای آدمای «کت‌چرمی» رسیده.

میرزامحمدی در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه «سینماچی» رادیو جوان درباره روال اخذ مجوز این فیلم و ممیزی‌های آن گفت: ما برای اخذ مجوز «کت چرمی» مسیر طولانی را طی کردیم، که با تعامل و گفت‌وگو اختلاف‌نظر‌های پیش روی فیلمنامه حل شد.

کارگردان فیلم سینمایی «کت چرمی» با بیان اینکه اصل ماجرای مهمانی این فیلم تغییر کرد، توضیح داد: پایان‌بندی «کت چرمی» هم دچار تغییرات شد. البته معتقدم اگر فیلمساز و سازمان سینمایی منعطف باشند، می‌توان مسائل ناگفته‌ بسیاری از سینمای اجتماعی اشاره کرد؛ چراکه بیان این موضوعات در سینمای ایران نیاز است. «کت چرمی» مسائلی را بازگو می‌کند که در بعضی قسمت‌ها برای مخاطب ناخوشایند و در بعضی بخش‌ها خوشایند است.

وی درباره نقش جشنواره‌های غربی در سیاه‌نمایی آثار سینمایی گفت: اگرچه من در خارج از کشور درس خوانده‌ام و سینمای آنجا را تجربه کردم، ولی معتقدم جشنواره‌های غربی به نکبت‌ فیلم‌های سینمایی اضافه کرده است. سینمای اجتماعی موضوع سایه روشن است؛ موضوعی که در عین سیاهی به روشنی هم می‌پردازد. اگر سینمای اجتماعی بخواهد فقط سیاهی یا روشنی را نمایش دهد، مخاطب پس می‌زند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
لر
۰۶:۵۷ ۰۴ تير ۱۴۰۲
به بهانه ژانر اجتماعی و اتفاقاتی که امروزه در جامعه باب شده غارت گران فرهنگ اسلامی هر فیلمی دوست دارن انجام میدهند. بزودی باید شاهد فیلمهای .... در سینمای ایران باشیم.
ناشناس
۱۷:۰۵ ۰۳ تير ۱۴۰۲
فیلم های ایرانی شده یه جورایی فیلم های ترکیه ای
ناشناس
۱۶:۱۷ ۰۳ تير ۱۴۰۲
فیلم ها ی درجه یک خارجی میبینم ایرانی دیگه نمیبینم
پیمان اشراقی
۱۵:۲۹ ۰۳ تير ۱۴۰۲
سلام،

جواد عزتی مگر بازیگر طنز نبود؟
ناشناس
۱۵:۲۳ ۰۳ تير ۱۴۰۲
صدا و سیما واقعا بی فایده است
به جای کمک کردن همش با ایراد های الکی سینمای ایران رو نابود کرد
درحالی که همین ترکیه با حمایت از سینما و سینماگراش ارزآوری که فقط از سینما داشت اندازه فروش یک سال نفت ما بود

لطفا دیگه اینقدر دود تو چشم ما و مردم نکنید
اگه درش را نمیخواهید تخته کنید دست کم بگردین یک کار مفید و تولیدی انجام بدین نه که چوب لای چرخ بشین
ناشناس
۱۴:۵۱ ۰۳ تير ۱۴۰۲
دیگه کلا بیخیال ایرانی همه جوونها فیلمهای خارجی ببینن مسئولین بی سواد جهان دهکده کوچیک شده نمیتونید سلیقه طالبانی خودتون اعمال کنید
لر
۰۸:۴۳ ۰۴ تير ۱۴۰۲
تو آزادی هر کاری میخوای بکن
ناشناس
۱۴:۲۳ ۰۳ تير ۱۴۰۲
من این فیلم رو ندیدم ولی اگه خواهرم بخواد سریال‌های شبکه ی خانگی رو ببینه دعواش میکنم با هم سریال کره ای سانسور شده میبینم آخه بعضی سریال ها و فیلم های ایرانی مناسب پخش خانوادگی نیستن حتی با وجود ممیزی!!
ناشناس
۱۴:۵۲ ۰۳ تير ۱۴۰۲
تو و خواهرت درس مشقت بنویسد فیلم نبینید
ناشناس
۱۶:۱۶ ۰۳ تير ۱۴۰۲
یانگوم میبینی حتما یا جومونگ؟
حامد
۱۷:۰۳ ۰۳ تير ۱۴۰۲
شما بشین سریال پخدار تو ببین جلبک مغز
ناشناس
۲۲:۳۳ ۰۳ تير ۱۴۰۲
والله حرف راست و زده
من خودم ۳۰ سالم روم نمیشه این فیلم های شبکه نمایش خانگی و با خانواده ببینم
ناشناس
۱۳:۴۸ ۰۳ تير ۱۴۰۲
راست میگن من فیلم های که به جشنواره های خارجی بره و خصوصا جایزه هم بگیره نگاه نمی کنم چون می دونم اعصاب رو خرد می کنه
ناشناس
۱۳:۳۲ ۰۳ تير ۱۴۰۲
من که فیلم خارجی میبینم.ایرانیا همش سانسوره
ناشناس
۱۶:۲۹ ۰۳ تير ۱۴۰۲
نظرتوروکی خواست؟