سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تنش آبی در کهگیلویه و بویراحمد/ مردم رعایت نکنند مجبور به نوبت‌بندی آب هستیم

معاون توسعه و بهره‌برداری آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر مصرف آب مدیریت نشود مجبور هستیم در برخی ساعات شبانه‌روز، آب را نوبت‌بندی کنیم.

سید مهدی فخراحمد معاون توسعه و بهره‌برداری آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: تنش آبی در برخی شهر‌ها و روستا‌های کهگیلویه و بویراحمد به دلیل گرم شدن هوا و همچنین بی‌توجهی مشترکان به مصرف بهینه و صرفه‌جوی در مصرف تشدید می‌شود که امیدوارم در ادامه مردم مصرف بهینه را مدیریت کنند.

وی با تاکید بر اینکه نیمی از منابع آب استان به دلیل بی‌توجهی به مصرف بهینه هدر می‌رود، عنوان کرد: کم بارشی در سال‌ها اخیر، برداشت غیر اصولی و غیر مجاز، فرسوده بودن شبکه و مصرف بی رویه آب خانگی از جمله دلایل کمبود آب در برخی مناطق است.

فخراحمد با اشاره به قطعی‌های آب در برخی مناطق در ساعات مختلف شبانه روز، خاطرنشان کرد: برخی مواقع برای توسعه و یا ترمیم شبکه نیز راهی جز قطعی آب نداریم و برخی مواقع هم اگر کمبود باشد، قطعی‌ها با برنامه خواهد بود.

معاون توسعه و بهره برداری آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: واقعیت امر اگر صرفه جویی نکنیم تنش آبی بیشتر می‌شود و در این شرایط مصرف بهینه برای جلوگیری از قطعی آب ضروری است.

فخراحمد نشت‌گیری از شیرآلات در حال نشت در منزل و استفاده از سایبان برای کولر را ضروری دانست و افزود: در صورتی که یک دقیقه زمان استحمام کاهش یابد در هر ماه به ازی هر نفر ۶۰۰ لیتر آب صرفه جویی می‌شود.

وی این را هم گفت که برای کاهش هدر‌رفت آب علاوه بر تقویت تیم‌های اتفاقات و رفع شکستگی‌ها، برنامه عملیاتی نیز برای مدیریت شبکه توزیع به منظور به حداقل رساندن هدر رفت آب انجام گرفته و البته با توجه به بالا بودن هزینه تولید آب، علاوه بر انجام کار‌های فرهنگی در این زمینه باید برنامه‌های عملیاتی نیز در دستور کار باشد.

قطعی مکرر آب در بسیاری از نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد از جمله برخی نقاط شهر یاسوج و اطراف آن، مردم را کلافه کرده است.

 

برچسب ها: کمبود آب ، تنش آبی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۲۷ ۳۱ خرداد ۱۴۰۲
درحالی که میگن برداشت غیر مجاز سفره های زیرزمینی ولی سالهاست در مرکز شهر دهدشت زیر پاساژ قلندر آب با اینچ بسیار بالا به صورت شبانه روزی خارج میشه و هیچ استفاده ای هم نداره ولی هیچ اقدامی هم برای هدر رفت آب زیر زمینی این شهر انجام نمیشه فکر کنم شهر بزودی نشست کنه اونوقت مسئولی بیدار بشه
سارا
۱۵:۲۳ ۳۱ خرداد ۱۴۰۲
چرا خانه هایی که جلوی در خانه هایشان لوله آب ترکیده واین خانه ها با بی تفاوتی تمام هیچ اقدامی نمیکنند یکی از این خانه ها بالای امامزاده عبدالله در خیابان آزادی الان نزدیک به هشت ماه هم می‌شود لوله ی آب توی کانال روبروی یکی از همین خانه ها ترکیده و افراد این خانه بسیار بی تفاوت هستند وآب زیادی دارد هدر میرود