سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نیروگاه برق شهید مفتح همدان با ۱۰۰ درصد ظرفیت وارد مدار بهره برداری شد

مدیرعامل نیروگاه برق شهید مفتح همدان گفت: نیروگاه برق شهید مفتح همدان با همه توان برای تامین برق مورد نیاز مشترکان در فصل تابستان وارد مدار بهره‌برداری شد.

عبدالمجید دیناروند با اشاره به اینکه تعمیرات اساسی هر چهار واحد تولیدی نیروگاه با موفقیت به پایان رسیده است، گفت: این نیروگاه با ظرفیت تولید یک هزار مگاوات نقش مهمی در پایداری و تامبن بخشی از برق کشور دارد.

او با دعوت از مردم برای مصرف بهینه برق و همراهی با نیروگاه گفت: فصل تابستان تمرکز نیروگاه بر روی بهره برداری است و به منظور پیشگیری از خاموشی‌های احتمالی، کارکنان این مجموعه در بخش بهره‌برداری مشعول ارائه خدمت هستند.

مدیرعامل نیروگاه برق شهید مفتح همدان گفت: همه ساله فصل تعمیرات واحد‌های تولیدی نیروگاه از ۲۰ شهریور آغاز می‌شود و با توجه به رژیم مصرف مازوت، تعمیرات اساسی از پاییز آغاز و تا اردیبهشت سال بعد ادامه دارد.

دیناروند گفت: از ۱۵ خرداد واحد‌های تولیدی کار آزمایشی را پس از تعمیرات اساسی آغاز می‌کنند و وارد فصل بهره‌برداری می‌شوند.

او گفت: به دلیل پیشگیری از قطع گاز مشترکان خانگی در فصل زمستان مجبور هستیم از سوخت مازوت استفاده کنیم.

مدیرعامل نیروگاه برق شهید مفتح همدان گفت: در آخرین تعمیرات اساسی صورت گرفته، همه تعمیرات از سوی مهندسان ایرانی انجام شده و شرایط به گونه‌ای است که سایر نیروگاه‌های کشور از مهندسان ما به جای مستشران خارجی برای رفع ایراد واحد‌های نیروگاهی استفاده می‌کنند.

دیناروند گفت: مهندسان ژاپنی ماه گذشته از نیروگاه برق شهید مفتح بازدید کردند و از تلاش‌های مهندسان ایرانی و سرپا و آماده نگه داشتن این نیروگاه شگف‌زده شدند.

اوبا اشاره به اینکه ۷۷ درصد کارکنان این نیروگاه بومی هستند، گفت: کسب رتبه یک ساخت داخل و رتبه یک سلامت اداری نیروگاه‌های کشور از افتخارات نیروگاه برق شهید مفتح همدان محسوب می‌شود.

مدیرعامل نیروگاه برق شهید مفتح همدان با اشاره به اینکه ۱۷ نخبه استانی در این نیروگاه مشعول به کار هستند، گفت: همه آب مورد نیاز تولید برق در این نیروگاه از طریق پساب تصفیه شده فاضلاب شهر همدان تامین می‌شود و به جز مسائل شرعی و آشامیدنی از آب‌های زیرزمینی در نیروگاه استفاده نمی‌شود.

دیناروند گفت: سه حلقه چاه فعال در نیروگاه وجود دارد که یکی از آن به زندان و منطقه عین آباد اختصاص داده شده و ۲ حلقه نیز در خود نیروگاه است.

او گفت: هم اینک ۲ هزار مترمکعب در ساعت آب از طریق پساب تصفیه شده فاضلاب شهر همدان در نیروگاه برق شهید مفتح همدان مصرف می‌شود.

مدیرعامل نیروگاه برق شهید مفتح همدان گفت: پس از نصب برج خشک شماره یک از سال ۱۳۹۵ تا کنون حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد در مصرف آب واحد شماره یک نیروگاه صرفه جویی شده است.

دیناروند گفت: برج خشک شماره ۲ نیروگاه نیز در حال ساخت است و به گفته سازنده آن پیش‌بینی می‌شود تا پایان تابستان ۱۴۰۳ به بهره‌برداری برسد.

او گفت: هیچگونه کاهش تولید نداشتیم و با تعمیرات دوره‌ای تلاش داریم ضمن حفظ توانمندی نیروگاه از بیت المال به نیز به خوبی محافظت کنیم.

مدیرعامل نیروگاه برق شهید مفتح همدان گفت: به همت مهندسان ایرانی، بهره‌وری نیروگاه پس از ۳۰ سال حفظ شده است و تجهیزات آن کارایی همان روز نخست بهره‌برداری را دارند.

دیناروند گفت: با دقت در تعمیرات، بهره‌برداری مناسب و همت کارکنان نوید می‌دهیم که با بیشترین توان برق تولید کنیم و در تابستان برای بخش خانگی خاموشی نداشته باشیم.

او گفت: نام نویسی در آزمون استخدامی نیروگاه برق شهید مفتح همدان از امروز آغاز شده است و علاقمندان می‌توانند برای شرکت در این آزمون در سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org ثبت نام کنند و افرادی که عضو بنیاد نخبگان هستند برای استخدام در نیروگاه در اولویت قرار دارند.

مدیرعامل نیروگاه برق شهید مفتح همدان گفت: به منظور حفظ مسائل زیست محیطی، حدود ۱۳۲ هزاز درخت ۱۰۰ هزار نهال با مشارکت منابع طبیعی استان همدان در این نیروگاه کاشته شده است.

دیناروند گفت: با ایجاد ۲ دریاچه مصنوعی، پساب تولیدی نیروگاه به منابع زیر زمینی تزریق می‌شود.

معاون تولید برق نیروگاه شهید مفتح همدان نیز گفت: با توجه به شرایطی که امسال به خاطر افزایش گرما داریم. مصرف برق در کشور و به دنبال آن در استان حدود ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و این موضوع لازمه همراهی و صرفه جویی مردم را می‌طلبد.

پژمان اختری با اشاره به اینکه سرمایه‌های هر کشوری مشخص است و باید در مصرف برق صرفه جویی کنیم، گفت: مشترکان باید بدانند که تنها ۱۰ درصد هزینه تمام شده برق از مردم گرفته می‌شود و حدود ۹۰ درصد آن را دولت یارانه می‌دهد که این موضوع نیازمند مدیریت مصرع و صرفه جویی است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.