سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری آیین روز جهانی پناهنده در کرمان

مراسم گرامیداشت روز جهانی پناهنده با حضور جمعی از مسئولین استانی و مهاجرین خارجی مقیم استان در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد.

علی بیگ زاده معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کرمان در این نشست که با حضور فرماندار کرمان، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری، رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در کرمان و جمعی از مسئولین استانی و مهاجرین خارجی مقیم استان برگزار شد، گفت: بیش از ۴۰ سال ایران اسلامی با وجود همه چالش‌هایی که وجود داشته میزبان اتباع خارجی از اقصی نقاط جهان است.

او افزود: جمهوری اسلامی ایران یکی از کشور‌های پیشرو در بین ملل مختلف، سخاوتمندی خود را نسبت به پناهندگان در ادوار مختلف در زمینه دسترسی پناهندگان به فرصت‌های سلامت و همچنین بهداشت، آموزش و معیشت نشان داده است.

بیگ زاده تصریح کرد: تلاش و عزم ایران اسلامی بر این بوده که پناهندگان برای زندگی مستقل و خودکفا شدن شرایطی را برای آن‌ها فراهم کند.  

او گفت: آنچه که موجب بازشناسی رفتار مردم ایران اسلامی در بین تمامی ملل شده، حس مهمان نوازی و احترام به اقلیت‌ها و همدلی با مردمی است که در مقاطع گوناگون می‌بینیم و در شرایط سخت به این سرزمین عظیم پناه آورده‌اند.

بیگ زاده افزود: این جایگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و این حس انسان‌دوستانه ملت بزرگ ایران برگرفته از آموزه‌های دینی و ایرانی و اسلامی است.

معاون استاندار کرمان با تأکید بر اینکه همواره تلاش می‌کنیم که یک زندگی آرام و شرافتمندانه برای مهاجرین فراهم کنیم، اظهار داشت: این را براساس آموزه‌های دینی خود و دستورات دینی و اهدافی که امامین انقلاب اسلامی برای جمهوری اسلامی ایران ترسیم کرده دنبال می‌کنیم.

او افزود: قریب به ۶ میلیون پناهنده از اقصی نقاط دنیا در کشور بزرگ و قدرتمند ایران اسلامی حضور دارند و این نشاندهنده بزرگی و منش و عظمت مردم شریف ایران است.

بیگ‌زاده گفت: مردم کشور افغانستان با توجه به اینکه برای تحصیل فرزندان خود عزم ویژه‌ای دارند و به این امر می‌پردازند به همین دلیل کشور جمهوری اسلامی ایران را برای عزیمت و زندگی انتخاب می‌کنند تا فرزندانشان بتوانند در مدارس ایران اسلامی و دانشگاه‌های ما به ادامه تحصیل خود بپردازند و نیروی انسانی تحصیل‌کرده معتقد به آرمان‌های دینی و اسلامی تربیت کرده تا بتوانند به جامعه اسلامی و ملت بزرگ افغانستان خدمت کنند.

بیگ‌زاده گفت: در دوران بیماری منحوس کرونا اتباع خارجی از خدمات بهداشتی به مانند شهروندان ایرانی از واکسیناسیون برخوردار شدند.

او افزود: در دوران جنگ تحمیلی ۸ ساله و تحریم‌های ناجوانمردانه که از سوی معاندین به این کشور روا داشته بود و با وجود محدودیت‌ها و چالش‌ها، آغوش ملت ایران بر روی پناهندگان که به جمهوری اسلامی ایران پناه آورده‌اند باز است و خدمات خود را ارائه می‌دهند.

بیگ‌زاده تصریح کرد: اجرای طرح تحصیل فرزندان اتباع خارجی در جمهوری اسلامی ایران انجام شده و حدود ۷۰۰ هزار دانش آموز اتباع در مدارس کشور تحصیل می‌کنند و حدود ۶۰ هزار دانشجو از امکانات آموزش عالی در حال استفاده هستند.

او بیان کرد: استان کرمان در حال حاضر بالغ بر ۳۵۰ هزار اتباع خارجی که حدود ۱۰ درصد جمعیت استان هستند را در خود جای داده است که همواره با برنامه‌ریزی مسئولین استان برای جامعه مهاجر آرامش در زندگی آن‌ها به وجود آمده و خودکفایی در حوزه معیشتی آن‌ها اتفاق افتاده است.  

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.