صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: روزانه ۵۳۰ تن مرغ گرم در این استان تولید میشود که ۲۶۵ تن در گیلان و مابقی به استانهای همجوار از جمله تهران، قزوین و البرز صادر میشود.
او با اشاره به افزایش ۳ و نیم درصدی جوجه ریزی در گیلان افزود: از اول فروردین تاکنون ۲۹ میلیون قطعه جوجه ریزی در این استان انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: در همین مدت ۵۵ هزار تن مرغ در این استان تولید و به بازارهای مصرف عرضه شده است.
استان گیلان یکی از تولیدکنندگان مهم گوشت و مرغ در کشور است.