سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جلسه شورای اداری با حضور دستیار رئیس جمهور ؛

لزوم ارائه راهکار مردمی سازی ادارات از سوی سازمان برنامه و بودجه

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جلسه شورای اداری با حضور دستیار رئیس جمهور بر مردمی سازی کار‌های دستگاه‌ها در استان تاکید کرد.

استاندار در نشست شورای اداری که با حضور سید احمد عبودتیان دستیار ویژه رئیس جمهور در امور مردمی سازی دولت برگزار شد با تسلیت فرا رسیدن شهادت جواد الائمه (ع) به ۲۸ خرداد سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: دو سال پیش در چنین روزی مردم به دولت مردمی و عدالت محور آیت الله رئیسی رای اعتماد دادند و امروز را روز ایمان و امید نام گذاری کردند.

شروع به کار دولت با مشکل بزرگ کرونا

سید علی احمدزاده افزود: دولت سیزدهم در حالی پای کار آمد که کشور با مشکل بزرگ و رنج آور بیماری کرونا مواجه بود، روزانه ۴۰ هزار نفر در کشور به این ویروس مبتلا می‌شد و ۷۰۰ نفر هم جان خود را از دست می‌داد.

وی با اشاره به اینکه در این شرایط، تنها ۱۵ میلیون نفر در کشور واکسیناسیون شده بودند، ادامه داد: با تماس تلفنی رئیس جمهور دولت سیزدهم با رئیس جمهور چین، واکسن وارد کشور شد از طرفی، دانشمندان ایرانی نیز واکسن تولید کردند.

جمعیت واکسن زده از 15 میلیون به 60 میلیون رسید

احمدزاده عنوان کرد: قبل از اینکه دولت سیزدهم پای کار بیاید مردم برای اینکه واکسینه شوند به کشور‌های همسایه در شمال کشور می رفتند، اما با اقدامات انجام شده جمعیتی که در برابر کرونا واکسیناسیون شدند به ۶۰ میلیون نفر رسید.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد به بدهی‌های دولت گذشته اشاره و عنوان کرد: دولت سیزدهم در حالی کار را در دست گرفت که ۱۵ هزار میلیارد تومان بدهی دولت گذشته بود و در هر ماه ۱۱ هزار میلیارد تومان بدهی را پرداخت می‌کرد و ۶۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق مربوط به دولت قبل بود.

کار برای توسعه استان در حال انجام است

وی ادامه داد: در استان کهگیلویه و بویراحمد از همان ابتدای انتصاب به عنوان استاندار، کار را از سیلاب- کلوار و زیلایی دورترین نقطه استان شروع کردیم و در سفری که قصد داشتیم از منطقه محروم بردپهن به زیلایی برویم و نهار را در زیلایی باشیم به دلیل وضعیت نامناسب جاده‌ها شب به منطقه رسیدیم.

احمدزاده با اشاره به اینکه در شرایطی که مناطق مختلف استان در رنج و سختی بودند کار را آغاز کردیم و ادعا نمی‌کنیم که همه کار‌ها به نتیجه رسیده، اما در بسیاری از مناطق کار در حال انجام است.

پل روستای شهید طیب در آستانه بهره برداری

استاندار با اشاره به اینکه در برخی از روستا‌های این استان مردم برای عبور از رودخانه از (جره) یا گرگر، استفاده می‌کردند که شرایط برای کودکان و زنان این مناطق سخت و رنج آوری بود، افزود: عملیات ساخت پل بر روی رودخانه‌ای در روستای شهید طیب انجام شده و منتظریم سطح آب فروکش کند تا بدنه پل نصب شود.

به گفته استاندار بهسازی جاده روستای قیام انجام شده و هر تعهدی که دولت در این روستا داده به سرانجام رسیده است.

احمدزاده در ادامه به موضوع مردمی سازی مدنظر دولت سیزدهم اشاره و عنوان کرد: هر جایی از ظرفیت مردم استفاده کردیم موفق بودیم.

مردمی شدن اقتصاد کشور از تاکیدات رهبری

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه انقلاب زمانی به پیروزی رسید که مردم در کنار امام خمینی(ره) قرار گرفتند، افزود: تاکید مقام معظم رهبری بر سپردن کار‌ها به مردم و مردمی شدن اقتصادی است بنابراین از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خواستیم راه‌های مردمی سازی کار‌ها را مشخص کند که کار‌هایی در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه کلام مقام معظم رهبری مبنی بر مردمی سازی کار‌ها نباید بر زمین بماند افزود: آیت الله دکتر رئیسی هم بر اجرایی شدن بیانات معظم له در این خصوص تاکید دارند و مردمی شدن کار‌ها جنبه مشروعیت، مقبولیت و قانونی دارد.

مکلف شدن مدیران برای مردمی سازی شدن کارها

احمدزاده با بیان اینکه همه مدیران مکلف به مردمی سازی کار‌ها در دستگاه‌های اجرایی خود هستند، عنوان کرد: فتنه ۸۸ زمانی خنثی شد که مردم در ۹ دی در مقابل فتنه گران به خیابان آمدند، سال گذشته هم که عده‌ای تلاش داشتند کشور را به حاشیه ببرند شاهد راهپیمایی باشکوه در ۲۲ بهمن و از بین رفتن نقشه‌های دشمنان بودیم.

وی در بخش پایانی سخنان خود به حکومت امام علی (ع) اشاره و عنوان کرد: حکومت پنج ساله امیرالمومنین علی (ع) هم بر پایه مردم داری بود.

تولید 2 هزار مگاوات برق در دو سال اخیر

در ادامه دستیار رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت با اشاره به مشکلاتی که دولت سیزدهم در ابتدا با آن مواجه بود، گفت: یکی از این حوزه‌ها، صنعت برق بود.

عبودتیان افزود: در ۸ سال دولت گذشته هزار مگاوات برق هم تولید نشد، اما در دو سال عمر دولت سیزدهم با تلاش مهندسان و کارگران، دو هزار مگاوات برق تولید کردیم.

مردمی سازی دولت یک ضرورت است

سید احمد عبودتیان با بیان اینکه مسئله مردمی سازی دولت یک ضرورت است، گفت: ادارات و فرمانداری‌ها منابع محدودی دارند که برای جذب این منابع مجبور هستند که پی در پی به استانداری و سازمان مدیریت برنانه ریزی مراجعه کنند و یا در مرکز کشور حضور داشته باشند.

وی عنوان کرد: منابع انسانی و منابع مالی دستگاه‌ها محدود است و اگر آن‌ها را یک طرف ترازو بگذاریم و یک کفه ترازو مشکلات باشد شاهد یک ناترازی خواهیم بود؛ بنابراین باید برای رفع این ناترازی از ظرفیت مردم استفاده شود که در این زمینه هم تاکنون کار‌های خوبی انجام شده است.

مردمی سازی؛ بازگشت به دوران امام خمینی(ره)

این مسئول با بیان اینکه اصل ایجاد و پیروزی انقلاب توسط مردم و به رهبری حضرت امام (ره) بود، گفت: مردمی سازی حرف تازه‌ای نیست و بازگشت به عهد و زمان امام خمینی(ره) است.

عبودتیان با بیان اینکه حداقل در ۲۵ مورد از اصول قانون اساسی مردمی سازی تکرار شده است گفت: روح بیانیه گام دوم انقلاب مبتنی بر حرکت عمومی مردم است که رهبری فرمودند باید انجام شود.
در طرح مردمی‌سازی خود مردم آماده همکاری هستند

وی با بیان اینکه در طرح مردمی‌سازی خود مردم آماده همکاری هستند، گفت: موانعی از جمله موانع قانونی و پیچ و خم های اداری پیش روی طرح مردمی‌سازی است که در تلاش برای رفع آن‌ها هستیم.

عبودتیان بیان کرد: در روستای سرخس حدود ۳۰۰ نفر از جوانان روستا سند توسعه روستا را تدوین کردند و بدون شک آن را اجرایی می‌کنند که این یکی از مصداق‌های مردمی سازی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سفر آینده دولت یک سفر استثایی برای کهگیلویه و بویراحمد است، گفت: طرح های خوبی در این سفر برای استان تعریف شده است.

بازگشت 3 هزار کارخانه به چرخه تولید

این مسئول با اشاره به بازدید از کارخانه قند یاسوج و احیاء دوباره این کارخانه گفت: در دولت سیزدهم ۳ هزار کارخانه که شرایطی مانند کارخانه قند یاسوج داشتند احیاء و به چرخه تولید بازگشتند.

اخطار به ادارات پر مصرف برق

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هم در این جلسه با تاکید بر مصرف بهنیه برق با توجه به آغاز فصل تابستان گفت: اخطار قطع به ادارات پرمصرف داده شده و در صورت همکاری نکردن برق آنها قطع می شود.

مرادی با بیان اینکه ۸۲ درصد بار مصرفی برق در حوزه خانگی است، گفت: دوره مصرفی برق سال گذشته ۵۱۰ مگاوات بود که پیش‌بینی می‌شود دوره مصرف امسال به ۵۶۰ مگاوات افزایش یابد.

وی از اصلاح و بهسازی برق رسانی به ۱۴۱ روستا با اعتبار ۱۱۶ میلیارد تومان خبر داد و افزود: شبکه برق ۱۸ روستا با مبلغ ۴۱ میلیارد و پیشرفت ۶۰ درصدی اصلاح و بهینه ‌سازی می‌شود.

برنامه‌ریزی برای اصلاح و بهینه‌سازی برق ۱۰۰ روستا در سال جدید

وی از برنامه‌ریزی اصلاح و بهینه‌سازی ۱۰۰ روستا در سال جدید به مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان خبر داد و اضافه کرد: برق‌رسانی به ۱۰ روستای بدون برق با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان از پایان ۹ طرح برق رسانی به ارزش ۱۵ میلیارد تومان خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی برای آغاز برق رسانی به ۱۳ روستا با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان انجام شده است.

مرادی در ادامه گفت: هزار دستگاه پنل خورشیدی میان عشایر توزیع شد و در آینده ۴۲۵ پنل جدید میان عشایر توزیع می‌شود، ضمن اینکه پیشنهاد خرید ۲ هزار دستگاه جدید ارائه شده است.

وی با بیان اینکه سال قبل ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون پاداش همکاری با شرکت برق پرداخت شد گفت: به هر میزان مصرف برق در بخش های مختلف خانگی، صنعت و کشاورزی کاهش یابد، شامل مشوق‌ها می‌شوند.

دستگاه‌ها موظف به کاهش ۳۰ درصدی برق مصرفی هستند

پیوند معاون توسعه منابع انسانی استانداری هم گفت: براساس تکلیف قانونی دستگاه‌ها موظف به کاهش ۳۰ درصدی برق نسبت به سال گذشته هستند.

پیوند با تاکید بر اینکه از شرکت برق خواستیم گزارشی در این زمینه ارائه دهد افزود: دستگاهی که همکاری کردند قدردانی و دستگاه‌هایی که همکاری نکردند تذکر داده می شود تا مردم در تابستان با خاموشی مواجه نشوند.

گفتنی است در پایان این مراسم با حکم سید علی احمدزاده استاندار، حجت الاسلام امیر مردانی به عنوان دستیار استاندار در امور مردمی سازی دولت منصوب شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.