سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تهیه چوکولاوا بدون نیاز به همزن

چوکولاوا یک دسر فوق العاده ساده می‌باشد که با بیسکویت پتی بور و شکلات تلخ یا شکلات شیرین یا ترکیبی استفاده کنید.

دسر‌ها انواع مختلفی دارد و شما می‌توانید در طعم‌ها و مزه‌های مختلف این دسر‌ها را تهیه کنید. اگر به دسر‌های شکلاتی علاقه دارید حتما چوکو لاوا را تهیه کنید، زیرا نیازی به ژلاتین یا مواد خاصی ندارید و می‌توانید با چند قلم مواد این دسر را تهیه کنید. این دسر نیازی به ژلاتین ندارد. شما می‌توانید این دسر را از شب قبل تهیه کنید و در یخچال قرار دهید و نیم ساعت یا دو ساعت مانده به سرو از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

مواد لازم

بیسکویت پتی بور ۱ بسته
شیر ۱.۵ پیمانه
شکلات ۱۵۰ گرم
کره ۲۵ گرم

طرز تهیه چوکو لاوا
 
مرحله اول: آماده سازی بیسکویت

بیسکویت‌ها ابتدا باید پودر کنید برای این کار بیسکویت را داخل غذاساز بریزید و پودر کنید و اگر غذاساز ندارید می‌توانید داخل یک نایلون ضخیم بریزید و با گوشتکوب دستی بکوبید تا پودری شود، دقت کنید باید کاملا پودر شده باشد و تکه درشت داخل آن نباشد می‌توانید یک بار از الک رد کنید.

مرحله دوم: جوشاندن مواد

شیر را داخل قابلمه بریزید و کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید در جدی که شیر یک قل بزند و کره ذوب شود و بعد همین طور که داغ است باید شکلات خرد شده مورد اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود و بعد باید بیسکویت پودر شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: تهیه دسر چوکو لاوا

در ادامه نیازی به قالب ندارد و داخل یک کاسه یک نایلون بی اندازیدچون ژلاتین ندارد بدون نایلون دسر می‌چسبد. حالا دسر را داخل کاسه بریزید و برای ۴ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیردو بعد دسر را روی سینی مورد نظر برگردانید و نایلون را جدا کنید و روی آن پودر کاکائو بپاشید و به دلخواه با میوه‌ای توت فرنگی تزیین کنید و میل کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور تهیه چوکو لاوا

بیسکویت‌ها را حسابی پودر کنید تا داخل دسر مشخص نباشد.

طعم نهایی دسر فقط به شکلاتی که استفاده می‌کنید بستگی دارد که می‌توانید به صورت ترکیبی از شکلات تلخ و شیرین استفاده کنید.

بیسکویت را می‌توانید از نوع ساده یا کاکائویی استفاده کنید.

از شکلات سکه‌ای با کیفیت استفاده کنید تا دسر خوشمزه تری داشته باشید.‌

می‌توانید در کاسه‌های کوچک این دسر را تهیه و به صورت تک نفره سرو کنید.

منبع : دانشجویان ایران

برچسب ها: کیک پزی ، طرز تهیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.