سیدمرتضی بختیاری با تقدیر از همکاری و همافزایی مدیران و نمایندگان استان فارس در جهت اشتغال مددجویان، گفت: ۷۱۰۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد فارس به خودکفایی رسیدهاند، اما به آن معنا نیست که خدمات حمایتی برای این افراد به پایان برسد؛ بلکه برنامههای حمایتی کمیته امداد برای آنان همچنان در قالب مشاوره و پشتیبانی ادامه دارد.
او با تاکید بر اینکه توانمندسازی، عنصر اساسی فعالیتهای کمیته امداد است، اظهار کرد: ایجاد درآمد پایدار و اشتغالزایی، مهمترین عامل برای دستیابی به توانمندسازی است.
بختیاری با اعلام اینکه ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار اشتغال به استان فارس اختصاص یافته است، افزود: استفاده از روشهای علمی، منجر به ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد و بیش از ٣۵٠ شهر کشور نیز امکانسنجی شده تا بتوان اشتغال مناسب برای هر فرد را ایجاد کرد.
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه ۵۴ درصد از مددجویان کمیته امداد، بانوان سرپرست خانوار هستند، گفت: ایجاد مشاغل خانگی برای سرپرستان خانوار موجب توانمندسازی افراد خواهد شد و میتوان گفت کمیته امداد در کشور موفقترین نهاد برای ایجاد مشاغل خانگی در کشور است.
بختیاری با اشاره به نقش راهبران شغلی در اشتغالزایی برای مددجویان، یادآور شد: مهارت آموزی، تامین مواد اولیه، نظارت بر کیفیسازی تولید و بازاریابی، چهار وظیفه اساسی راهبران شغلی در کمیته امداد امام است.
او به بستههای تشویقی برای کارفرمایان اشاره کرد و گفت: کارآفرینان میتوانند با ایجاد اشتغال برای ٢٠ مددجوی تحت پوشش کمیته امداد، از تسهیلات اشتغالزایی تا چهار میلیارد تومان بهرهمند شوند.
بختیاری با تاکید بر اهمیت تقویت و تکمیل زنجیره تولید محصولات مددجویان عنوان کرد: برخی از مددجویان خودکفایی شده، اکنون به مرحله حرفهای بودن رسیدهاند؛ از این رو میتوان با ایجاد زنجیرههای تولید نسبت به توسعه فعالیتهای بنگاههای خرد اقتصادی اقدام کرد.