سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اجرای ۲۶ طرح انتقال آب کشاورزی در نیمه غربی چهارمحال و بختیاری

مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: امسال در نیمه غربی استان ۲۶ طرح انتقال آب حوزه کارون به منظور توسعه باغات در ۱۳ هزار هکتار اراضی شیب‌دار با ایجاد اشتغال برای ۱۳ هزار نفر در حال اجراست.

حسین برزگر صبح امروز در مراسم تجلیل از نمونه‌های بخش کشاورزی و رونمایی از ۳۶ پروژه بخش کشاورزی در چهارمحال و بختیاری گفت: امسال در نیمه غربی استان ۲۶ طرح انتقال آب حوزه کارون به منظور توسعه باغات در ۱۳ هزار هکتار اراضی شیب‌دار با ایجاد اشتغال برای ۱۳ هزار نفر در حال اجراست.

مدیرکل جهاد کشاورزی ادامه داد: این طرح‌ها با هزینه‌ای بالغ بر ۲۷۵ میلیارد تومان تخصیص از محل اعتبارات ملی، استانی، سفر ریاست‌جمهوری و فروش اموال مازاد هم‌اکنون فعال است.

وی با اشاره به توسعه گلخانه‌ها به عنوان واحد‌های اقتصادی جدید در مساحت کمتر، استفاده آب کمتر، اشتغال و تولید بیشتر در چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: سال گذشته واحد‌های گلخانه‌ای استان ۴۰ هکتار بود که هم‌اکنون به ۷۷ هکتار رسیده است و ۴۳ هکتار هکتار نیز در حال اجراست.


بیشتر بخوانید


برزگر افزود: توسعه واحد‌های صنعتی جانبی که ارزش افزوده محصولات کشاورزی را زیاد می‌کند و همچنین ایجاد مجتمع‌های دامپروری در ۴۳ شهر استان از دیگر برنامه‌های جهاد کشاورزی است.

وی اظهار کرد: از ابتدای امسال اعطای مجوزات و استعلامات هفت مجتمع دامپروری به اتمام رسیده است و به زودی کلنگ‌زنی می‌شود و بنا داریم تا پایان سال صدور مجوزات و استعلامات قانونی احداث مابقی مجتمع‌های دامپروری و گلخانه‌ای استان انجام و وارد فرایند اجرا شود.

مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در ۶ ماهه ابتدایی امسال بنا داریم ۱۳۰ رشته قنات در استان لایه‌روبی شود، همچنین ۲ هزار هکتار از اراضی استان به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شود.

وی گفت: پارسال به ازای هر متر مکعب آب مصرفی در بخش کشاورزی ۱.۶ کیلوگرم محصول تولید می‌شد، اما امسال این میزان ۱.۸ کیلوگرم رسیده است و امیدواریم در یک فرایند سه ساله به ۲ کیلوگرم برسد.

برزگر ادامه داد: تلاش می‌کنیم با ایجاد شهرک بادام، میدان دام و توسعه واحد‌های صنعتی ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی را بالا ببریم تا این سود نصیب دامدار و کشاورز شود.

وی افزود: ارتقای سلامت محصولات کشاورزی از دیگر دغدغه‌های مردم است از این رو صدور کد بهداشتی و نظارت بیشتر بر تولیدات در حال انجام است.

مدیرکل جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه پارسال بیش از ۵۰۰ فقره مجوز بهره‌برداری صادر شده است، اضافه کرد: سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تُن انواع نهاده‌ها بین کشاورزان و دامداران استان توزیع می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.