سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری دومین همایش ملی روان درمانی در اردبیل

دومین همایش ملی روان درمانی به منظور تاثیرگذاری بیشتر دانشگاه بر حل مسائل و ناهنجاری‌های اجتماعی، با شرکت صاحب‌نظران و متخصصان امر و بررسی مقالات معتبر در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

دکتر محمد نریمانی رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و رئیس همایش ملی روان درمانی روز سه‌شنبه در این همایش گفت: فرهنگ‌سازی روان درمانی در جامعه یک ضرورت است، در کاهش آلام اجتماعی همیشه نباید سراغ روش‌های دارویی برویم بلکه به نگاه مثبت مردم نسبت به روش‌های روان درمانی نیاز داریم.

دکتر محمد نریمانی ادامه داد: ۲۳۵ مقاله علمی از ناحیه استادان و دانشگاهیان به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود و ۲۱۰ مورد آن پذیرفته شده و امروز در بخش‌های مختلف این همایش به شرح و بررسی مقالات پذیرفته شده در گروه‌های تخصصی پرداخته می‌شود.

او افزود: روش‌های علمی نتیجه بخش در حوزه روان درمانی باید به مشاوران، کارشناسان و اهل فن در دستگاه‌های اداری مختلف از جمله دادگستری ارائه شود تا با کاربردی شدن نتایج حاصله، تاثیر دانشگاه در رفع مشکلات و ناهنجاری‌های اجتماعی افزایش یابد.

او تصریح کرد: متاسفانه دانشگاه‌ها آن جایگاه نظریه‌پردازی سده‌های گذشته را از دست داده‌اند و امروز باید به سمت برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی و نوآوری حرکت کنیم تا جایگاه دانشگاه و دانشگاهیان در این راستا احیا شود.

رئیس همایش ملی روان درمانی ایران اظهار کرد: دانشگاه باید در کاهش آسیب‌های اجتماعی نظیر طلاق، نقش‌آفرین باشد و از نیروی انتظامی و دستگاه‌هایی از جمله بهزیستی و دادگستری انتظار داریم آسیب‌های اجتماعی را به دانشگاه ارائه کنند تا رساله‌ها و پایان نامه‌ها در موضوعات آن‌ها تدوین و گام‌های بلندی برای رفع مشکلات و ناهنجاری‌ها برداشته شود.

رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی اعتبارات پژوهشی این دانشکده را خوب ارزیابی کرد و گفت: برای هزینه‌کرد همه این اعتبارات، اختیار کامل داریم و امسال در این حوزه چهار همایش علمی در این دانشگاه برگزار شده و در کل برگزاری ۱۲ همایش تا پایان سال در دستور کار است.

نریمانی تاکید کرد: صرف نظر از نیاز جامعه به رشته‌هایی همچون پزشکی باید در کنار این رشته‌ها به مباحث و رشته‌های علوم انسانی اهمیت بیشتری قائل شویم تا از ظرفیت این علوم برای رفع مشکلات اجتماعی هرچه بیشتر بهره‌مند شویم.

در ادامه این همایش، سخنرانان و استادان دعوت شده، در بخش‌های مختلف به بررسی و ارائه مقالات پذیرفته شده پرداختند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.