سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی بهار زیرکشت «سیر» رفت

مدیر جهاد کشاورزی بهار گفت: یک هزار و ۵۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان در سال زراعی جاری زیر کشت "سیر" رفته است؛ که میزان برداشت این محصول ۲۰ هزار تن پیش بینی می‌شود.

غلامحسین اکبری با اشاره به اینکه میزان برداشت این محصول ۲۰ هزار تن پیش بینی می‌شود افزود: سیر یک محصول راهبردی و با کیفیت جهانی در همدان است که ثبت جهانی آن به حل مشکلات فعلی سیرکاران از کشت و برداشت استاندارد، صادرات، بسته بندی و توسعه این محصول، اشتغالزایی و توسعه کشاورزی این منطقه کمک بزرگی می‌کند.

او با بیان اینکه شهرستان بهار از قطب‌های مهم کشاورزی در استان همدان است گفت: یکی از محصولات مهم دیگر در این منطقه سیب زمینی است که سال زراعی جاری هزار و ۹۰۰ هکتار از این محصول زیر کشت رفته است.

مدیر جهاد کشاورزی بهار تصریح کرد: میزان پیش بینی برداشت سیب زمینی در این شهرستان هم ۲۷۰ هزار تن است.

او ادامه داد: یونجه نیز در پنج هزار هکتار از اراضی شهرستان بهار کشت می‌شود و میزان پیش بینی برداشت آن نیز ۷۰ هزار تن است که به عنوان علوفه مورد نیاز دامداری‌ها در استان و دیگر استان‌های کشور توزیع می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار کشت محصولاتی مانند یونجه، ذرت و سیب زمینی را جزو محصولات پرآب بر و کشت دانه روغنی، کلزا، زعفران و گل محمدی را جزو گیاهان کم آب بر دانست و گفت: بر اساس الگوی کشت به دنبال توسعه محصولات کم آب بر هستیم.

او یکی از برنامه‌های شهرستان بهار را توسعه گلخانه‌ها دانست و افزود: توسعه سیستم گلخانه‌ای که در دما، رطوبت بارندگی، سرما و گرما در کنترل است و می‌توانیم در ۱۲ ماه سال تولید داشته باشیم که میزان تولید آن هشت برابر تولید محصول از اراضی کشاورزی و با استفاده از باران قطره‌ای است.

اکبری اظهار داشت: ۴ هکتار گلخانه فعال داریم، ۱.۶ در حال ساخت و ۱.۸ هکتار در حال دریافت تسهیلات هستند تا به بهره برداری برسند.

او همچنین تصریح کرد: ۲۸ هکتار پروانه ایجاد گلخانه صادر کردیم که باید مراحل تغییرکاربری را بگذراند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار گفت: ۸ مجتمع و شهرک گلخانه‌ای در دست ساخت داریم که مجوز یک موردش صادر شده است و سه مورد دیگر در حال پیگیری است.

او ادامه داد: اگر گلخانه‌های در دست برنامه ریزی محقق شود، در چندسال آینده ۱۰۰ هکتار گلخانه در شهرستان بهار خواهیم داشت.

اکبری اظهار داشت:۸۰ درصد اعتبار مورد نیاز گلخانه به صورت تسهیلات بانکی پنج تا هفت ساله است که در اختیار بهره بردار قرار می‌گیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.