سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

شستن و ضد عفونی کردن میوه و سبزی با هدف پیشگیری از وبا

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: افراد باید قبل از خوردن هرگونه مواد غذایی دست های خود را با آب و صابون شست و شو دهند.

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: برای پیشگیری از بروز بیماری هایی مانند التور به خصوص در فصل گرما افراد باید بهداشت فردی را به طور دقیق رعایت کنند.

به گفته وی افراد باید قبل از خوردن هرگونه مواد غذایی برای جلوگیری از بیماری هایی مانند التور دست های خود را با آب و صابون شست و شو دهند.

او بیان کرد: افرادبرای پیشگیری از ابتلا به بیماری  وبا قبل از خوردن میوه و سبزی باید آن ها را به طور دقیق بشویند و در صورت نیاز آن ها را ضد عفونی کرد تا میکروب و آلودگی احتمالی آن از بین برود.

عرشی ادامه داد: افراد برای پیشگیری از ابتلا به بیماری وبا بهتر است از آب بسته بندی و آب شرب استفاده کنند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: با شروع فصل گرما احتمال بروز بیماری التور و وبا در دنیا از جمله ایران  ایجاد می شود. مصرف آب و غذای آلوده یا وارد کردن هرماده آلوده به باکتری وبا به دهان سبب ابتلای افراد به این عارضه می شود.

او افزود:  اسهال، تشنگی شدید، کاهش ادرار، بی قراری و بی حالی، گرفتگی عضلات و استفراغ از جمله علائم اصلی وبا در بین افراد محسوب می شود.

برچسب ها: بیماری واگیر ، وبا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غفار
۰۹:۵۷ ۲۱ خرداد ۱۴۰۲
وباکه خیلی خوبه