دهقانی زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد گفت: با پیگیریهای تیم مدیریتی استان به منظور اهرمی کردن بودجه و تحقق منویات دولت و سازمان برنامه و بودجه کشور در تنوع بخشی به تجهیز منابع و تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای عمرانی مقرر شده از ظرفیت و توان مجموعه خیران و فعالان نیک اندیش حوزه تولید استان برای تامین فضاهای آموزشی از جمله تکمیل حداقل ۱۵۰ فضای آموزشی نیمه تمام خیری استفاده شود.
او با اشاره به اینکه برای بهره برداری از طرحهای نیمه تمام مدارس استان و تجهیز و نوسازی آنها به اعتباری بیش از شش هزار میلیارد تومان نیاز است، اظهار داشت: اگر بخواهیم این طرحها را با اعتبارات دولتی اعم از ملی و استانی تکمیل کنیم، بیش از ده سال کاری اتمام آنها طول می کشد.
دهقانیزاده با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای آموزشی در استان یزد افزود: با اولویت گذاری مناسب و ایجاد تعهد و همچنین استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی صنایع و معادن، امیدواریم بخش قابل توجهی از مدارس نیمه ساز در استان طی سه سال به بهره برداری برسد.
او با بیان اینکه برخی صاحبان صنایع متقبل شدهاند تا تعدادی مدرسه را در قالب هنرستانهای جوار معدنی و صنعتی احداث کنند، خاطر نشان کرد: این سیاست برای توسعه مهارتهای فنی و رفع نیازهای عینی بازار کار استان و تربیت نیروهای مورد نیاز بخش تولید بسیار موثر و مورد اقبال تولیدکنندگان بوده و از جمله راهبردهای جدی مدیریت استان در چارچوب برنامههای تحولی یزدِنوین به شمار میرود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد این اقدام را کار ارزشمند و ماندگاری در استان دانست و تصریح کرد: تکمیل مدارس خیری و نیمه تمام در استان، توسعه، رفاه و رضایت حداکثری مردم را به همراه دارد.