سهیل بهنوش رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: از آنجایی که ماهی جزومواد غذایی با سرعت فساد بالا میباشد، میبایست در زمان خرید ماهی دقت کرد تا ماهی سالم خریداری شود.
بهنوش افزود: ماهی یکی از منابع پروتئین، امگا ۳ و ید میباشد که میتواند کمبود ید در رژیم غذایی کودکان را به آسانی جبران کند.
وی تشریح کرد: از نشانههای ماهی نامرغوب وفاسد، تغییر در بو، پوست، قوام عضلات، چشم و آبشش میباشد که وجود بوی آمونیاک و پوست بسیار نرم و مردمک سفید وآبشش زرد یا خاکستری رنگ از علائم فساد ماهی است.