سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی مطرح کرد:

استفاده از روش‌های دانش بنیان راهی برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

آقامیری گفت: دستاوردهای فناورانه سازمان انرژی اتمی ایران با هدف رفع مشکلات و نیازهای صنعت کشاورزی بسیار مثمر ثمر است و وزارت جهادکشاورزی از این فناوری‌ها حمایت می‌کند.

سیدمحمد آقامیری با اشاره به تأثیرات دستاوردهای سازمان انرژی اتمی ایران در افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی گفت: یکی از معضلات اصلی ما در بخش کشاورزی، بحث آفت‌ها است که در حوزه‌های تولید، مصرف و صادرات شاهد وجود آن بوده‌ایم و هم اکنون با تولید دستگاه‌های آفت‌زدای مایکروویو و پرتودهی اشعه ایکس شاهد رفع این مشکل خواهیم بود.

او با بیان اینکه بدون شک سامانه‌های تولید شده در سازمان انرژی اتمی ایران کمک فراوانی به ارتقای کیفیت و افزایش انبارمانی در محصولات کشاورزی می‌کند، افزود: سامانه‌های تولید شده در این سازمان، تأثیر فراوانی در کیفیت محصولات صادراتی و نیز از بین بردن آفات دارند و وزارت جهاد کشاورزی از چنین فناوری‌هایی استقبال کرده و به حتم از آن‌ها حمایت می‌کند.

آقامیری با تاکید بر اینکه بخش خصوصی نیز از چنین سامانه‌ها و طرح‌هایی استقبال می‌کند،گفت:هزینه‌های آفت‌زدایی محصولات کشاورزی در کشور بسیار بالاست در حالی‌که می‌توان از روش‌های نوین سازمان انرژی اتمی ایران برای آفت‌زدایی بهره‌مند شد.

او ادامه داد: با توجه به حمایت‌های سازمان انرژی اتمی ایران از سامانه‌های نوین آفت‌زدایی طراحی و ساخته شده به‌وسیله دانشمندان کشور، شاهد اجرای روش‌های فناورانه نوین، مؤثر و سازنده در بخش کشاورزی خواهیم بود.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: از طراحی و تولید چنین سامانه‌هایی برای حوزه کشاورزی بسیار خوشحالیم و معتقدیم باید به سمت تولید دیگر سامانه‌ها و دستگاه‌های مورد نیاز برای حل مشکلات بزرگ در بخش کشاورزی برویم.

او افزود: اکنون ۳۰ درصد از حجم ۱۲۵ میلیون تنی محصولات کشاورزی تولید شده در کشور فاسد می‌شود که حجم زیادی بوده، این در حالی است که با تکیه بر روش‌های دانش‌بنیان و طرح‌های نوین فناورانه می‌توانیم این میزان را به حداقل برسانیم.

آقامیری با بیان اینکه نگاه وزارت جهاد کشاورزی این است که با استفاده از دانش فناورانه به تولید محصول برسد، گفت: با تکیه بر فناوری و استفاده از آن در صنعت کشاورزی، در نهایت مردم از مواهب آن بهره‌مند می‌شوند.

او گفت: خوشبختانه اکنون این نیاز به‌وسیله سازمان انرژی اتمی ایران برطرف می‌شود و سپس می‌توانیم نیازهای بخش خصوصی به‌ویژه صادرکنندگان محصولات کشاورزی را با توجه به الزام استانداردهای جهانی، برطرف کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.