محمدپور گفت: ۱۴۰ هکتار از اراضی مناطق سردسیری کهگیلویه و بویراحمد زیر کشت گل محمدی قرار دارند.
او افزود: در هر هکتار گل محمدی ۴ تن و ۷۵۰ سی سی اسانس گل محمدی تولید میشود.
محمدپور ادامه داد: برای تولید یک لیتر اسانس گل محمدی باید ۴ تن گلبرگ مورد استفاده قرار گیرد.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد میگوید: قرار است تا پایان امسال سطح زیر کشت این محصول به ۱۷۰ هکتار و تا پایان برنامه هفتم توسعه به ۸۰۰ هکتار افزایش یابد.
این مقام مسئول اضافه کرد: این گل خواص دارویی شامل؛ برطرف کردن سرفههای مزمن، درمان دردهای شکمی و مشکلات گوارشی، رفع افسردگی و اضطراب دارد.