سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرانه مصرف آبزیان در سمنان پایین تر ازمیانگین کشوری است

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: سرانه مصرف آبزیان در کشور حدود ۱۳/۵ کیلوگرم و در استان سمنان حدود ۵/۶ کیلوگرم است.

بهرام فلاحی لیما مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با توجه به ارزش غذایی آبزیان در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی و به دلیل وجود چربی غیر اشباع امگاء ۳ در گوشت آبزیان و نقش آبزیان در تأمین امنیت غذایی و سلامت جامعه هر ساله دوره‌های آموزشی با هدف معرفی ارزش‌های غذایی آبزیان و اهمیت آن در تغذیه انسان در استان سمنان برگزار می‌شود.

وی اظهار داشت: این دوره در راستای فرهنگ مصرف آبزیان و گنجاندن ماهی بعنوان غذای سلامتی در سبد خانوار‌ها برگزار شد.

فلاحی لیما با بیان اینکه معرفی ارزش غذایی ماهی و آشنایی بانوان با تنوع پخت غذایی با انواع آبزیان پرورشی از دیگر اهداف برگزاری این دوره آموزشی بود خاطر نشان کرد: این دوره آموزشی با حضور بیش از ۳۰ نفر از بانوان شهرستان شاهرود تشکیل شد.

وی تصریح کرد: با توجه به ارزش غذایی آبزیان در سلامت جامعه و تامین پروتئین و سایر مواد معدنی واسید‌های آمینه ضروری مورد نیاز بدن انسان برنامه‌ریزی‌هایی برای برگزاری حداقل یک دوره آموزشی آشنایی با طبخ آبزیان در تمامی شهرستان‌های استان سمنان انجام شده است،

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.