سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

شیوع چاقی در ایران نسبت به ۵۰ سال گذشته ۵/۵ برابر شده است

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با رعایت رژیم غذایی سالم می‌شود از بروز چاقی و اضافه وزن جلوگیری کرد.

شهاب شهابی،  فلوشیپ جراحی و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: آمار ها نشان می دهد که حدود دو سوم یا همان ۶۰ درصد از افراد مبتلا به چاقی یا اضافه وزن هستند.

به گفته وی بنا بر نظر متخصصان، چاقی ریشه بسیاری از بیماری ها مانند چربی خون، بروز سکته قلبی، فشار خون، دیابت نوع دوم، کمر درد و حتی نازایی در بین زنان خواهد بود.

او افزود: در دوران کرونا به دلیل در خانه ماندن، میزان چاقی افزایش یافته است. شیوع چاقی در ایران نسبت به ۵۰ سال گذشته ۵/۵ برابر شده است و شیوع چاقی در بین نوجوانان به دلیل انجام بازی های رایانه‌ای افزایش یافته است.

او بیان کرد: چاقی به عنوان یک معضل در بین کشورهای دنیا مطرح است.

او ادامه داد: چاقی به عنوان مهم ترین عامل قابل پیشگیری مرگ و میر در بین افراد است. بارعایت رژیم غذایی سالم و انجام تحرک های لازم افراد می‌توانند از بروز چاقی و اضافه وزن جلوگیری کنند.

او گفت: انجام جراحی چاقی برای افرادی تعریف شده است که شاخص توده بدنی آن‌ها، بالای ۳۵ است. اگر افراد سایر روش های کاهش وزن را امتحان کرده و در این خصوص موفق نبوده اند، در این زمان متخصصان توصیه به انجام عمل جراحی چاقی خواهند کرد.

برچسب ها: چاقی ، اضافه وزن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۴:۵۳ ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
علت اصلی چاقی دولته چون کارکنا مجبورن تتد تتد ناهار بخورن در حالی که علت اصلی چاقی تتد غذا خوردنه
ناشناس
۱۵:۰۶ ۱۴ خرداد ۱۴۰۲
متاسفانه ما ایرانی ها کنترل زیادی روی بجه ها نداریم و بیشتر بچه ها بجای اسباب بازی ها با موبایل بازی میکنن و این باعث کم تحرکی بیشتر بچه ها و همان بیماری های قلبی عروقی مانند کبد چرب وو بشود ،من که به استخر میروم بچه هایی با قد کوتاه چاقی غیر معمول میبینم و این برای اینده کشور ما بسیار بد است خواهشا پدر و مادرها را راهنمایی کنید تا از سن پایین موبایل و بازی کامپیوتری را دراختیار بچه ها قرار ندهند وانها را به تحرک بیشتر وادار کنن