سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکید نماینده ولی‌فقیه بر اصلاح مدیریت‌ در کارخانه آرد و نشاسته یاسوج

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: به جای واگذاری کارخانه آرد و نشاسته و گلوکز به بخش خصوصی، مدیریت در این کارخانه اصلاح شود.

 نماینده ولی فقیه در استان در دیدار مدیر عامل سازمان اقتصادی کوثر گفت: به جای واگذاری این صنعت بزرگ به بخش خصوصی، بهتر است مدیریت‌ها اصلاح شود.
 
 آیت الله حسینی با اشاره به تصمیم سازمان اقتصادی کوثر مبنی بر فروش کارخانه آرد این شهر به بخش خصوصی  افزود: ما از خصوصی سازی و دولتی شدن بنگاه‌های اقتصادی استان خاطره خوشی نداریم چرا که به بهانه خصوصی سازی سرمایه مملکت به فنا رفته است.

او با انتقاد از قیمت گذاری مجتمع صنعتی آرد، نشاسه و گلوکز یاسوج از سوی سازمان اقتصادی کوثر ادامه داد: قیمتی که از سوی این سازمان پیشنهاد داده شده غیر معقول و نگران کننده است به همین خاطر دستور ورود دستگاه قضا به این موضوع را دادیم.
 
واگذاری کارخانه آرد ونشاسته و گلوکز به بخش خصوصی حتمی است
 
مدیر عامل سازمان اقتصادی کوثر هم با اشاره به سخنان نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: این مجتمع را می‌فروشیم، اما نه به قیمت ناچیز.
 
ناصر فخاری با تاکید بر اینکه احیا و رونق این کارخانه تنها با واگذاری به بخش خصوصی میسر است، افزود: این کارخانه از پنج سال پیش زیان ده بوده و بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب، کارخانه‌ای که چند سال زیان ده باشد باید به بخش خصوصی واگذار شود.
 
او  ادامه داد: انقلاب اقتصادی با خصوصی سازی محقق می‌شود و مشکلات این کارخانه به بیت المال خسارت وارده کرده است که می‌طلبد تعیین تکلیف شود.
 
مدیر عامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه اگر این کارخانه توسط بخش خصوصی اداره شود موجب رونق استان می‌شودگفت: این کارخانه چهار فاز دارد که تنها یک فاز آن فعال است و با خصوصی سازی سه فاز دیگر آن هم راه اندازی می‌شود.
 
او ادامه داد: چنانچه بتوانیم سرمایه مان را از این کارخانه آزاد کنیم، می‌توانیم بخش زیادی از مشکل مسکن جامعه ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد را رفع کنیم.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر تاکید کرد: مالکیت این کارخانه متعلق به این سازمان است و بر اساس قانون مختار به قیمت گذاری و فروش آن به بخش خصوصی است.

فخاری با اشاره به اینکه فعال سازی این کارخانه به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد افزود: صرف چنین اعتباری با توجه به زیان ده بودن این صنعت غیر منطقی است.

او گفت: سهام دار این مجتمع قیمت فروش آن را ۲۷۵ میلیارد تومان پیشنهاد داد.

رهبر معاون دادستان مرکز استان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه نگران آینده این صنعت هستیم و مانع تکرار داستان کارخانه قند می‌شویم گفت: دستگاه قضا از واگذاری این مجتمع صنعتی به بخش خصوصی جلوگیری می‌کند.
 
معاون اقتصادی استاندار هم قیمت واقعی این مجتمع اقتصادی و صنعتی را هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.