سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیش از ۶ میلیون تن کالا در بندر بوشهر تخلیه و بارگیری شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در یک سال گذشته در مجموع ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا در بندر بوشهر تخلیه و بارگیری شد.

محمد شکیبی‌نسب روز چهارشنبه در نشست تخصصی حمل و نقل و نگهداری کالاهای خطرناک در بندر بوشهر اظهار کرد: در مدت یاد شده حمل و نقل کانتینری نیز با رشد ۵۱ درصدی، در سال ۱۴۰۱ به ۶۳ هزار تی.ای.یو افزایش پیدا کرد.

وی افزود: شمار سوانح در عملیات بندری بوشهر هفت مورد بود که با مدیریت و نظارت خوب انجام شده در سال ۱۴۰۱ به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: بندر ناایمن هیچگاه محل مراجعه شرکت‌های کشتیرانی و صاحبان کالا نخواهد بود بر همین اساس رعایت اصول مرتبط با ایمنی همواره اولویتی راهبردی برای بنادر استان بوشهر به شمار می‌رود.

شکیبی نسب ادامه داد: در بخش حمل، نگهداری، تخلیه و بارگیری و اطفا حریق کالاهای خطرناک اطلاعات جامع و کاملی در بندر بوشهر جمع آوری شده که به افزایش ایمنی فعالیت‌ها کمکی شایان می‌کند.

وی گفت: در صورت رعایت نشدن ایمنی لازم در حوزه کالاهای خطرناک خسارت‌های جبران ناپذیری به نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات وارد می‌کند در همین زمینه بندر بوشهر نشست تخصصی حمل و نقل و نگهداری کالاهای خطرناک را برگزار کرده تا بتواند موانع و مسائل مانع افزایش ایمنی در این حوزه به حداقل ممکن کاهش دهد.

شکیبی نسب عنوان کرد: برگزاری چنین نشست‌هایی فرصتی مغتنم است تا نسبت به افزایش سطح دانش و آگاهی کارکنان فعال در بخش کالاهای به نحو مطلوبی افزایش یابد.

وی افزود: بندر بوشهر به عنوان یکی از بنادر فعال در تخلیه مشتقات نفتی و بویژه بنزین استان‌های همجوار همواره سعی کرده تا ایمنی در فعالیت های این چنینی در بالاترین سطح ممکن باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.