آیتالله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در اختتامیه گردهمایی روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور که با محوریت «نظم جهانی در حال ظهور؛ نقشآفرینی جمهوری اسلامی ایران» برگزار شد، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره ضرورت تحول در کشور، «تحول شناختی، تحول فرایندی و تحول نهادی» را سه گام ضروری برای ایجاد تغییر و تحول عنوان کرد.
رئیس جمهور در توضیح گامهای ضروری برای ایجاد تحول گفت: اگر ما شناخت دقیقی از وضعیت موجود و وضعیت مطلوب نداشته باشیم، نمیتوانیم به سوی تحول گام برداریم. همچنین باید فرایندها و روندهای کاری در مسیر حرکت از وضع موجود به سوی وضع مطلوب به طور دقیق مورد ارزیابی و بازنگری قرار گرفته و متناسب با اقتضائات به روزرسانی شوند.
رئیسی ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که ساختار و سازمان کار را متناسب با ماموریتها و اهداف، مورد ارزیابی و بازنگری قرار دهیم تا متناسب با ماموریتها و اهداف به ساختاری کنشگر، فعال و چابک، تعاملگرا، ریسکپذیر و مبتنی بر عقلانیت راهبردی برسیم.
رئیس جمهور در ادامه سخنانش دکترین سیاست خارجی دولت مردمی را «تعامل با همه کشورها مبتنی بر عدالت و تعادل» معرفی کرد و گفت: در گذشته برخی تصور میکردند سرنوشت کشورها در عرصه جهانی به دست چند کشور معدود رقم میخورد و لذا باید خطوط سیاست خارجی خود را با آنان هماهنگ کرد، اما ما معتقدیم که باید با هر کشوری به تناسب ظرفیتها و اقتضائات آن همکاری کرد و در تعیین خطوط سیاست خارجی خود منتظر اخم و لبخند کسی نیستیم.
رئیسی در ادامه با بیان اینکه دستگاه سیاست خارجی یکی از ساز و کارهای مهم تولید قدرت برای کشور است، اظهار داشت: برای تقویت ارتباط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو تلاش مضاعف داشته باشید و به هیچوجه از تقویت ارتباط و نقشآفرینی کشورمان در سازمانهای منطقهای و بینالمللی از جمله سازمان شانگهای، اتحادیه اوراسیا و اتحادیه بریکس غفلت نکنید چرا که این سازمانها قدرتهای نوظهور و آیندهساز هستند.
رئیسجمهور با تاکید بر اینکه سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در کشورها و سازمانهای بینالمللی باید متناسب با ظرفیتهای کشورمان، جایگاه جمهوری اسلامی ایران در نظم جهانی جدید را تعریف کنند، حوزه کشورهای آفریقایی، کشورهای آمریکای لاتین و دیگر مناطق از شرق آسیا، تا آسیای مرکزی و اروپا را از زمینههای مهم برای فعالیت دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: سیاست دولت مردمی همکاری با همه کشورهایی است که از سر حسن نیت با جمهوری اسلامی ایران تعامل دارند، اما اگر کشوری قصد دشمنی با ما داشته باشد، بنای ما مقاومت است.
رئیسی درباره آن دسته از کشورهای اروپایی هم که در اثر سوءمحاسبه از ناآرامیهای پارسال مواضع نادرستی علیه جمهوری اسلامی اتخاذ کرده بودند، گفت: اگر این کشورها نیز محاسبات خود را تصحیح کرده و حسن نیت خود را اثبات کنند، حاضر به تعامل با آنان هستیم. آیتالله رئیسی تاکید کرد: یقین داریم که راه پیشرفت کشور نه وادادگی و عقبنشینی که مقاومت است و لذا هرگز از اصول خود عقبنشینی نخواهیم کرد. البته در عین حال تقویت بازدارندگی نیز جزو سیاستهای کاری اصلی ما است.
رئیس جمهور «احیای مسیرهای ترانزیتی» از خاک کشورمان را از دیگر سیاستهای دولت مردمی برشمرد و تصریح کرد: نمایندگان جمهوری اسلامی در خارج از کشور باید هر لحظه به دنبال استفاده از فرصتها و خلق دستاورد برای کشور باشند. سفرا باید معرف صادق سیمای واقعی جمهوری اسلامی باشند و هر گونه غفلت از معرفی دقیق و صحیح ظرفیتهای کشور جفا به ایران و ملت ایران است.
در آینده ای نزدیک گشایش ها را خواهید دید
امیدوار باشید و خود تحقیر نباشید
وزیر پیشین آموزش پروررش داره میره تامین اجتماعی
حجت عبدالمالکی رفت مناطق آزاد و فاطمی امین رفت برا نطارت بر تولید و نمیدونم چی چی
چقدر دیگر هزینه بی کفایتی و ناکارأمدی بدیم آقای رئیسی؟؟
طالبان مرزبان های ما به شهادت رساندن حقآبه مردم ایران را تو روز روشن نمیدن
دولت و ... فقط نشستن و نگا میکنند میگن حل میشه طبق معمول
کاملا مشخصه در تعیین خطوط سیاست خارجی خود منتظر اخم و لبخند کسی نیستید!!!
مصرف داخلی داره .....
منتظر اخم و لبخند کسی نباشید .
اما برای حل بحران کشور و اقتصاد ، امید بستن به مالیات از مردمی که ده سال ۸است در تحریم و بحران اقتصادی شدید قرار دارند( و خصوصا این فشار اقتصادی طی سال قبل چنان تشدید شد که گویی آدمی در وهم و خیال است) نیز کاملا اشتباه است.
بحران را نمیشود با مالیات حل کرد.
نمیشود قیمت خودرو را ظرف شش ماه سه برابر کرد و بعد به عنوان خودروی لوکس !!!!!! بر آن مالیات بست.
ارزش پول ملی با کاغذ آن یکسان شده!.
مردم از اصلاح طلبان قطع امید کردند و به شما رای دادند.
اکنون از شما به عنوان نماد اصولگرایی هم ناامید هستند. خصوصا که وزرای شما مرد حل بحرانهای،سخت نیستند و بعضا توان مدیریتی آنها در حد یک اداره کوچک و معمولی است نه در حد وزراتخانه .
اگر مردم ناامید شوند و در انتخابات درصد مشارکت کم شود ،ضربه اش به نظام و انقلاب خواهد بود.
ایشون چند درصد کل واجدان شرایط رای آورد دوست عزیر ؟؟؟؟!!!!!
بله ایشون شورای انتصابات و حذف رقیب داشت و از صدقه سری آنها در میدانی که رقبی مطرحی نداشت با رای بسیار کم برندن انتخابات شد .