سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نرخ چلوکباب در مشهد باید ۲۰ درصد گران‌تر شود

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد گفت: نرخ‌ چلوکباب در هر پرس باید ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان گران‌تر شود.

 حسن امیریان رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد گفت: از زمانی که گوشت و مرغ گران شده نرخ تمامی اقلام آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها سوخته است. در حال حاضر به دنبال این هستیم تا مجددا نرخ جدید به ما اعلام کنند. این نرخ‌ها باید ۲۰ درصد گران‌تر شود و هر پرس باید ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان گران‌تر شود.

او افزود: چلوکباب کوبیده ۱۶۰ گرمی در آشپزخانه‌ها از ۹۰ تا ۱۰۸ هزار تومان، چلوکباب لقمه ۳۰۰ گرمی در آشپزخانه‌ها از ۱۴۴ تا ۱۵۶ هزار تومان، چلوجوجه کباب ۲۰۰ گرمی در آشپزخانه از ۷۰ تا ۸۵ هزار تومان، چلو مرغ سرخ‌شده در آشپزخانه‌ها از ۸۰ تا ۹۸ هزار تومان قیمت دارد.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد در خصوص قیمت همین اقلام در چلوکبابی‌ها ادامه داد: قیمت‌ها در چلوکبابی‌ها به دلیل داشتن رومیزی، دستمال کاغذی، نی و شستن ظروف باید ۱۵ درصد گران‌تر باشد. چلوکباب کوبیده ۱۶۰ گرمی از ۱۳۵ تا ۱۵۰ هزار تومان، چلوکباب لقمه از ۲۰۰ تا ۲۲۸ هزار تومان و چلو جوجه کباب از ۱۰۰ تا ۱۱۵ هزار تومان قیمت دارد.

امیریان در خصوص قیمت اقلام در رستوران‌های ۴ ستاره و برند مشهد مانند پسران کریم، معین درباری و ... بیان کرد: چلوکباب کوبیده ۱۶۰ گرمی ۱۹۲ هزار تومان، چلو کباب لقمه ۲۷۰ هزار تومان، چلو جوجه کباب با استخوان ۱۹۰ هزار تومان و چلو جوجه کباب ۲۵۰ گرمی با گوشت شنیسل نیز ۱۶۰ هزار تومان قیمت دارد. این‌ها بالاترین نرخ‌های مشهد در رستوران‌های برند و ۴ ستاره است.

او با اشاره به اینکه قیمت تمامی اقلام به استفاده از نوع برنج قابل تغییر است، تصریح کرد: البته این قیمت‌ها بدون ته‌دیگ و دورچین مانند گوجه، خیارشور و کلم سوسنی لحاظ شده است. استفاده از ته‌دیگ، دورچین و ظروف حدود ۳۰ هزار تومان به قیمت تمام اقلام اعم از آشپزخانه و چلوکبابی و رستوران اضافه می‌کند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد تاکید کرد: این‌ها نرخ‌های قدیم است که جوجه هنوز گران نشده بود. شنیسل مرغ در زمانی که این نرخ‌ها مصوب شده کیلویی ۸۰ هزار تومان بوده که در حال حاضر به ۱۷۰ هزار تومان رسیده است که هنوز متاسفانه نرخ جدیدی مصوب نکرده‌اند. از همین رو اگر آشپزخانه یا رستورانی بالاتر از قیمت‌های مصوب می‌دهد به این دلیل است که مواد اولیه خود را گران خریده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.