مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی امروز در گفتگو با خبرنگاران و اصحاب رسانه با اشاره به هزینه قابل توجه صورت گرفته در این حوزه طی یک سال گذشته با حمایت دولت سیزدهم گفت: در این مدت یک هزار و ۷۰۵ میلیارد تومان در این استان هزینه شد.
طاهر کیامهر اظهار کرد: از این میزان یک هزار و پنج میلیارد تومان در حوزه توسعه و ۷۰۰ میلیارد تومان هم در حوزه جاری و نگهداری هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه امسال میخواهیم سه هزار کیلومتر تبدیل شبکه از مسی به خودنگهدار داشته باشیم، افزود: در استان باید هشت هزار کیلومتر شبکه تبدیل شود که امسال بخشی از آن را انجام میدهیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی همچنین از برنامه ریزی در راستای تبدیل چراغهای شهری به کم مصرف خبر داد و ادامه داد: در این راستا، ۱۲ هزار و ۵۰۰ چراغ تاکنون تبدیل و ۴۸ میلیارد تومان در این خصوص هزینه شده است.
کیامهر اضافه کرد: امسال نیز این روند ادامه دارد و امیدواریم بیشترین اقدام ممکن را در این خصوص داشته باشیم.
وی همچنین با بیان اینکه کاهش مصرف برق در فصل تابستان از جمله برنامه ریزیهای مهم شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی است، گفت: خوشبختانه در استان، مشترکان زیادی کم مصرف هستند و پارسال بیش از ۶۰ درصد مشترکان مشمول پاداش مصرف برق شدند.
به گفته کیامهر، از بیش از یک میلیون مشترک برق در آذربایجانغربی سال گذشته افزون بر ۶۰۰ هزار مشترک الگوی مصرف را رعایت کرده و مشمول پاداش شدند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی تاکید کرد: امسال پیش بینی میکنیم میزان مصرف برق در زمان اوج در استان به یک هزار و ۴۰۰ مگاوات برسد که امیدواریم با اجرای طرحهای مدیریت مصرف، روند صرفهجویی خوبی داشته باشیم.
کیامهر یادآور شد: در این خصوص در حوزه مسکونی، کشاورزی و صنعتی، نظیر سال گذشته مشوقهای خوبی برای کاهش مصرف در زمان اوج، در نظر گرفته شده که اعطای پاداش از جمله آنهاست.
وی افزود: در بخش اداری هم کاهش ۳۰ درصدی مصرف در وقت اداری و ۶۰ درصدی در وقت غیر اداری در دستور کار بوده و ابلاغ شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی گفت: وجود ماینرها و موضوع رمز ارز یکی از موضوعات جدید حوزه برق است که به ۲ شکل قانونی و غیرقانونی راهاندازی میشود.
کیامهر ادامه داد: در بخش مزارع قانونی، از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور باید کار متوقف شود که در این خصوص با توجه به وجود کنتورهای هوشمند، این حوزه به صورت مستمر رصد میشود.
وی با بیان اینکه مزارع غیرمجاز تولید رمز ارز برای ما یک چالش است، اضافه کرد: یکی از دلایل افزایش مصرف میتواند این امر باشد که برای رصد آنها از حوزه داده کاوی مشترکان، مشکوکها را استخراج و این مزارع را شناسایی میکنیم.
کیامهر با بیان اینکه در آذربایجان غربی حدود ۳۰ مجموعه رمزارز قانونی وجود دارد، یادآور شد: در هر ماه حدود ۱۰ تا ۱۵ پرونده رمز ارز غیرقانونی تشکیل داده و رسیدگی میشود.