سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حال و روز کدر کوهرنگ؛ راه چاره چیست؟ + فیلم

در روز‌های پایانی اردیبهشت امسال بخشی از مناطق شهرکرد که از چشمه کوهرنگ سیراب می‌شد دچار کدورت آب شرب شد.

برخی از کارشناسان عقیده دارند که، کاهش دبی چشمه در فصل تابستان، یخ‌زدگی در فصل زمستان و کدورت گاه و بی‌گاه آن به ویژه در فصل بهار آب شدن برف‌ها و پاییز حکایت از آن دارد که دیگر نمی‌توان به چشمه کوهرنگ به عنوان یک منبع پایدار تکیه کرد و طرح آبرسانی به نیمی از جمعیت استان برای جلوگیری از شکل‌گیری چندین باره بحران آب در استان باید هر چه سریعتر بهره‌برداری شود.

پیش از این نیز در مرداد پارسال آب چشمه کوهرنگ به عنوان یکی از منابع اصلی تامین آب شرب مردم شهرکرد گل‌آلود و برای روز‌ها از دسترس خارج شد.


بیشتر بخوانید


هر چند با اجرای طرح‌های پدافندی بحران شکل گرفته در کوتاه‌ترین زمان رفع شد، اما تکرار این گل‌آلودگی در پی بارش‌های بهاره امسال و کافی نبودن طرح‌های پدافندی برای جبران کدورت آب رها شده در لوله‌ها ثابت کرد که بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی لازم و ضروری است.

داستان کدورت آب شرب مناطقی از شهرکرد باز هم تکرار شد

در روز‌های پایانی اردیبهشت امسال نیز بخشی از مناطق شهرکرد که از چشمه کوهرنگ سیراب می‌شد دچار کدورت آب شرب شد که باعث شد برخی از مردم این مناطق پیگیر رفع این کدورت آب شرب محل خود باشند.

مدیر روابط عمومی شرکت آبفای چهارمحال و بختیاری گفت: در همان ابتدا با انجام اقدامات لازم روند کاهشی کدورت آب کوهرنگ آغاز شد و پس از چند روز به سطح پایدار رسید.

آقای متقی افزود: تلفن ۱۲۲ بصورت شبانه روز پاسخگوی گزارشات مردم درخصوص آب استان است.

توزیع آب آشامیدنی بسته بندی در شهرکرد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری از توزیع آب آشامیدنی بسته بندی در مناطقی که  آب شرب آنها کدر است خبر داد.

آقای حیدری گفت: بارش‌ها و ذوب برف موجب کدورت چشمه کوهرنگ شد.

وی افزود: در مناطقی که کدورت آب زیاد است اهالی می‌توانند آب‌های معدنی بسته بندی شده دریافت کنند.

کدورت آب شرب شهرکرد کاهش یافت

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو با اشاره به رفع کدورت آب شرب شهرکرد، گفت: میزان کدورت آب چشمه کوهرنگ با انتقال آب به تصفیه‌خانه‌ای در ۱۵ کیلومتری شهرکرد و بکارگیری تمهیدات لازم کاهش یافت.

سیداعتضاد مقیمی افزود: آب چشمه کوهرنگ در روز‌های گذشته به دلایلی، چون ریزش جداره‌های آهکی چشمه، دچار کدورت شد، بر این اساس به منظور تأمین آب شرب سالم و پایدار از مسیر‌های دیگر آب شرب موردنیاز این شهر تأمین شد.

وی ادامه داد: میزان کدورت آب چشمه کوهرنگ با انتقال آب به تصفیه‌خانه‌ای در ۱۵ کیلومتری شهرکرد و به‌کارگیری تمهیدات لازم کاهش یافت.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت نیرو با بیان اینکه کدورت آب چشمه‌ها به دلایل مختلف اعم از تغییرات اقلیمی و طبیعی به طور معمول هر ساله در مناطق مختلف کشور رخ می‌دهد، خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود در چنین شرایطی با بهره‌‎مندی از سایر امکانات آب شرب سالم و مورد نیاز مردم تأمین شود.

مقیمی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون با توجه به شرایط فعلی آب چشمه کوهرنگ در کنار تأمین ۱۲۰ لیتر آب در ثانیه از تصفیه‌خانه ۱۵ کیلومتری شهرکرد، ۳۲۰ لیتر آب در ثانیه از طریق چاه‌های آب و ۲۰۰ لیتر در ثانیه از مسیر دیگری، آب شرب مورد نیاز هم‌وطنان ساکن در شهرکرد تأمین می‌شود.

لازم به توضیح است که به طور معمول در پی کدورت آب در مناطق مختلف، در کنار بهره‌مندی از امکانات مختلف برای انتقال آب شرب سالم و پایدار، عملیات آبرسانی سیار به مردم نیز صورت می‌گیرد؛ بر این اساس در شهرکرد واقع در استان چهارمحال و بختیاری نیز در پی کدورت آب چشمه کوهرنگ عملیات آبرسانی سیار فعال شد.

آب آشامیدنی عاری از میکروب

آقای احمدی رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری از نظارت کامل بر آب آشامیدنی خبر داد و افزود: تاکنون از نمونه‌هایی که گرفته شده هیچ گونه آلودگی در سطح شهر و مصرف کنندگان خانگی و تجاری گزارش نشده و آب از لحاظ میکروبی عاری از میکروب است.

وی افزود: وضعیت آب آشامیدنی شهرکرد، کوهرنگ و فارسان به گونه‌ای است که یک نسخه واحد برای این آب‌ها که کاملا بهداشتی است یا نیست نمی‌توان در نظر گرفت و در برخی نقاط کدورت آب گزارش شده و بر اساس استانداردی که باید وجود داشته باشه کدورت بیش از حد مجاز است.

رئیس مرکز بهداشت استان اضافه کرد: در چندین نقطه که کدورت وجود دارد شرکت آب و فاضلاب استان متعهد شده است که آبرسانی را انجام دهد.

آقای احمدی توصیه کرد: در صورت کدورت آب هم استانی‌ها به یکی از سه روش جوشاندن آب کدر به مدت ۵ دقیقه، کولر مادر یا از آب بسته بندی در حال توزیع استفاده کنند.

وی گفت: سلامت آب خط قرمز مرکز بهداشت است و مرتب رصد می‌شود به محض آلودگی میکروبی به آب فاضلاب اطلاع داده می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری افزود: هم استانی‌ها هر گونه گزارش کدورت آب را با شماره ۱۲۲ درمیان بگذارند تا بلافاصله آب شرب آن‌ها تامین شود.

آب شرب پایدار چهارمحال و بختیاری در دولت سیزدهم تامین شد

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به توجه جدی دولت به توسعه زیرساخت‌های استان گفت: دولت سیزدهم زمینه تامین آب شرب پایدار برای این استان را فراهم کرد.

غلامعلی حیدری در نشست شورای اطلاع‌رسانی چهارمحال و بختیاری افزود: این استان به دلیل خشکسالی دچار تنش آبی و خشکسالی بوده است.

وی تصریح کرد: در سفر رئیس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری در خردادماه پارسال نگاه ویژه‌ای به طرح‌های آبرسانی استان شد و نخستین نگاه در این زمینه، این بود که رئیس‌جمهور و مسئولان ملی در جریان واقعیت بحران و تنش آبی چهارمحال و بختیاری قرار گرفتند.

حیدری اظهار داشت: در این زمینه باید یک کار علمی انجام می‌شد و از کار سطحی خودداری می‌کردیم، از اینرو طرح جامع آب چهارمحال و بختیاری با برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت مورد تاکید قرار گرفت که در افق چندین دهه‌ای، تامین آب پایدار استان اجرایی شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در یکی از مهم‌ترین طرح‌ها برای رفع چالش بی‌آبی و کم‌آبی در استان، اجرای طرح تامین آب نیمی از جمعیت استان در دولت سیزدهم تسریع شد. ۱۱۶ کیلومتر طول اصلی این شبکه و تصفیه‌خانه مدرن و بروز در این طرح نصب شده است و ۱۳۷ کیلومتر نیز لوله فرعی در آن دیده شده تا آب شرب مورد نیاز ۴۵۰ هزار نفر را تامین کند.

حیدری اظهار داشت: اعتبارات لازم در دولت سیزدهم برای اجرای این طرح مهم آبرسانی در چهارمحال و بختیاری اختصاص داده و هفت جلسه با حضور معاون اول رییس جمهور در این زمینه برگزار شد و یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای آن اختصاص یافت که ۴۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ و ۶۰۰ میلیارد تومان هم اعتبارات سفر به دستور رییس‌جمهور اختصاص یافت.

به گفته وی، در راستای تامین آب پایدار، اجرای تصفیه‌خانه این طرح به سرعت در حال اجرایی است و اگر سرمای زمستان نبود تصفیه‌خانه زودتر وارد مدار می‌شد؛ هر چند تصفیه‌خانه موقت در مسیر فعال شد که اگر این تصفیه‌خانه‌ها نبود، در زمستان این مسیر با چالش جدی آب روبرو می‌شد.

به گفته وی، طرح آبرسانی نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری یک طرح اصولی است و در چند دهه دیگر، مرکز استان و شهر‌ها و روستا‌های در مسیر دچار تنش آبی نخواهند شد.

وی ادامه داد: برای آبرسانی به روستا‌های چهارمحال و بختیاری نیز دولت سیزدهم طرح جهاد آبرسانی را آغاز کرده و ۲۰۰ روستای استان در طرح جهاد آبرسانی تامین آب شرب پایدار می‌شوند تا دیگر با تانکر به این روستا‌ها آبرسانی نشود.

به گفته وی، تامین آب پایدار چهارمحال و بختیاری با دریافت مجوز‌های لازم و پیگیری مستمر صورت گرفت و اکنون در حال انجام است تا تنش آبی استان رفع شود.

به گفته وی، سد باباحیدر نیز پس از سال‌ها که با کُندی و حتی توقف همراه شده بود، در این دولت با حضور قرارگاه خاتم‌الانبیاء به صورت جدی در حال اجراست و این سد امسال آبگیری می‌شود تا آب پایدار برای شهرستان فارسان تامین شود.

حیدری گفت: عملیات احداث سد آقبلاغ در شهرستان بروجن نیز با حضور قرارگاه اجرایی شده است تا مشکل جدی کمبود آبی این شهرستان رفع شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری آبرسانی سیار در سردشت لردگان در کنار آبشار را یادآور شد و گفت: جهاد آبرسانی در این شهرستان آغاز شده و ۵۰ درصد روستا‌های خانمیرزا جهاد آبرسانی در حال اجراست.

حیدری اظهار داشت: در روستا‌هایی که تنش آبی وجود دارد با حضور قرارگاه امام حسن (ع) طرح آبرسانی اجرا می‌شود.

هفت طرح برای تامین آب پایدار در چهارمحال و بختیاری در دست اجراست

سرپرست هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری، تامین آب پایدار را از مهم‌ترین برنامه‌های استان طی ۲ سال اخیر عنوان کرد و گفت: در همین راستا هفت طرح آبرسانی در دست اجراست.

علی حیدری اظهار کرد: حدود ۸۰ درصد آب مصرفی در استان از محل منابع زیرزمینی تامین می‌شود و در سال‌های گذشته اجرای طرح‌های آبرسانی با استفاده از منابع سطحی مغفول مانده بود از همین رو اجرای طرح‌های آبرسانی به جد در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد.

وی ادامه داد: تسریع در اجرای طرح آبرسانی به نیمی از جمعیت استان، انتقال آب سد باباحیدر، اجرای طرح نهضت آبرسانی به روستا‌ها به همت قرارگاه امام حسن (ع) و اجرای سد‌های گهرو، آقبلاغ، خرسان و چشمه علی از مهمترین طرح‌های آبرسانی استان به شمار می‌رود.

سرپرست هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در ادامه به کدورت آب شرب برخی مناطق شهرکرد نیز اشاره کرد و گفت: این مشکل اگرچه سال گذشته نیز رخ داد و با طرح‌های پدافندی آن را مدیریت کردیم، اما امسال نیز این مشکل تکرار شده و یک تیم کارشناسی در محل چشمه در حال بررسی این چالش است.

حیدری تاکید کرد: میزان کدورت آب چشمه طی روز‌های اخیر به ۲۵۰ NTU رسیده است و تصفیه‌خانه خُلک که در مسیر انتقال آب قرار دارد و توانایی رفع این میزان کدورت را ندارد.

وی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی مسئولان برای رفع این مشکل، گفت: توزیع آب بین محلاتی که با مشکل کدورت آب مواجه هستند در دستور کار قرار گرفته و علاوه‌بر آن پیش‌بینی می‌شود ظرف یکی دو هفته آینده آب چشمه دیمه به شهرکرد منتقل شود و بهره‌برداری از تصفیه‌خانه طرح آبرسانی به نیمی از جمعیت استان در کوتاه مدت این مشکل را برطرف کند.

سرپرست هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: برای تامین آب پایدار برای شهرکرد در میان‌مدت نیز انتقال آب از سد غدیر باباحیدر در نظر گرفته شده و در بلندمدت (حدود یکسال آینده) تصفیه‌خانه کوانک پیش‌بینی شده است.

حیدری با قدردانی از صبوری مردم شهرکرد در مواجه با کدورت آب شرب، ادامه داد د: تمام تلاش مسئولان رفع این مشکل است و امید می‌رود در کوتاه‌ترین زمان برطرف شود.

مطالعات طرح جامع آب استان امسال نهایی و برای تصویب به وزارت نیرو ارسال می‌شود

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: پیش‌بینی می‌شود مطالعات طرح جامع آب استان امسال نهایی و برای تصویب به وزارت نیرو ارسال شود.

فردوس کریمی افزود: هم‌اکنون با افزایش جمعیت و کاهش آورد رودخانه‌ها مواجه شده‌ایم و وزارت نیرو برای تناسب عرضه و تقاضا در حوضه آب تلاش می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طرح آبرسانی به نیمی از جمعیت استان تصریح کرد: خط انتقال و تاسیسات این طرح به طول ۱۱۸ کیلومتر برای تامین آب آشامیدنی ۴۵۶ هزار نفر از جمعیت چهارمحال و بختیاری است و این طرح ۱۳۷ کیلومتر خط انتقال فرعی دارد که تا ۲ ماه دیگر تکمیل و بهره‌برداری می‌‎شود و به پنج تا ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز دارد.

کریمی خاطرنشان کرد: مناقصه تصفیه‌خانه این طرح با ظرفیت ۱.۷ مترمکعب بر ثانیه و اعتبار یک‌هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال برگزار شده و در حال نصب تجهیزات است و در این طرح سه ایستگاه پمپاژ وجود دارد که در مجموع برای این طرح ۱۶ هزار میلیارد ریال هزینه شده و کل طرح به پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد رسیده است.

برچسب ها: آب شرب ، چشمه کوهرنگ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۴۵ ۱۹ تير ۱۴۰۳
تنها را جلوگیری از انتقال آب به خارج از استان هست...چیزی نمانده که استان چهارمحال بختیاری به کویری مرتفع تبدیل بشه همین حالا دشت های شهرکرد و بروجن و لردگان آب زیرزمینی آنها بشدت پایین رفته...کانون ریزگرد آن هم در استان چهارمحال بختیاری دور از انتظار هست....چرا باید وقتی مردم این استان آب شرب ندارن آب بره به بقیه مناطق برای استفاده در صنایع اببر....چرا این استان ها که آب شرب ندارن بفکر گسترش بیشتر این صنایع هستند... چرا این صنایع نباید به کنار سواحل منتقل بشن....تو قم با طرح قمرود یک دو برای کشاورزی انتقال دادن تو اصفهان برای صنایع فولاد وذوب آهن انتقال دادن تو یزد برا کاشی و سرامیک و کرمان برای صنایع مس و پسته کاری در ضمن در تمام این مناطق به بهانه آب شرب و درواقع استفاده در کشاورزی و صنعت آب منتقل کردن...نتیجه نابودی اقلیم زاگرس و این استان ها...کمبود آب..نابودی تالابها در پایین دست یعنی خوزستان و ایجاد آب بحران ریزگردها بود...نبود آب درس های کارون یعنی تابستان بدون برق
ناشناس
۱۴:۰۸ ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
سلام
هنوز کدورت وجود داره نیمی از مردم استان هم دارن با سختی تمام اب خوردن خود را فراهم می کنند
ناشناس
۱۵:۵۱ ۱۴ خرداد ۱۴۰۲
چنتا عکس و فیلم هم از آب شرب مردم نشان بدهید آخه برای نظافت وپخت وپز هم از آب معدنی میشود استفاده کرد ؟؟؟خدا لعنت کند مسولان تا لایق استان را که ریشه استان را خشکاندند
ناشناس
۱۲:۴۱ ۱۳ خرداد ۱۴۰۲
وقتی در راه انتقال آب به استان اصفهان با زیر ساخت های فرسوده مواجه میشوید به گونه ای که آب از زیر خیابانهای اصفهان چنان هدر می رود که گودالی به اندازه ی طول یک اتوبوس حفر می شود و زمین و آن آسفالت نشست‌ می کند ،باید هم دبی آب پایین بیاد و ما مردم بی آلایش و قانع این استان محروم چوب برداشت های غیر اصولی و نامتعارف عده ای غارتگر را بخوریم.
ناشناس
۱۰:۰۷ ۱۳ خرداد ۱۴۰۲
چرا بیشتر آب کوههای بختیاری باید سمت یزد وکرمان و از اون طرف هم بره سمت خوزستان وبریزه تو دریا و شور بشه بعد فقط گیر دادن به اصفهان که ۵۰ درصد جمعیتش بختیاری هستش.
ناشناس
۰۰:۳۱ ۱۷ خرداد ۱۴۰۲
چون میلیون ها سال است که آب به سمت جلگه خوزستان روانه
ادریس
۰۹:۵۶ ۱۳ خرداد ۱۴۰۲
این استان شده فلسطین؛ بیش از یکماه است آب کدر و آلوده است با این همه منابع آبی حق استان این نیست؛هر کی بفکر منافع خودشه ب بهانه گل آلود شدن آب رو بردن مردم هم آب کثیف و لجن رودخونه بخورن و وعده واهی بدن
یاد حرف یکی از نمایندگان در چند سال گذشته افتادم که گفته بود یک میلیون نفر فدای ده میلیون نفر
ناشناس
۰۹:۴۴ ۱۳ خرداد ۱۴۰۲
چطور سال های قبل مشکل کم آبی وقطعی آب نداشتیم حالا این یک کی دو سال ایجاد شد بعد هم آب شرب ما آب کدر چشمه نیست آب لجن ویا گل آلوده چاه یا رودخانه است به لطف مسولان استان مشکل کم آبی استان های هم جوار رفع شد دیگه برای فضای سبز و صنایع و ....مشکل ندارند
رضا
۰۷:۴۰ ۱۳ خرداد ۱۴۰۲
فاضلاب شهرها نباید در رودخانه ریخته شود و نیاز به تصفیه خانه است
قشقایی
۰۷:۳۲ ۱۳ خرداد ۱۴۰۲
درود کاربران‌عزیز خانه از بن خراب وقتی علم و فن و دانش و عرق وطنی نباشه آخرش همین هیچ مسئولی از عرق وطنی کار نمی کنه‌ و فقط با رانت دارن هرروز گردن کلفت تر میشن شما ها که بچه اونجا هستند برید از پدرانتان بپرسید ببینید این استان مهد بلوط و جنگل و گیاهان وحشی دارویی بوده الان در چه وضعیتی بخدا قسم من ترک قشقایی هستم دلم برای چهار محال میسوزه که هر روز داره نابود میشه ما‌ قشقاییها و بختیاری‌ها اصلمون‌ از بلوط و با نون بلوط‌ بزرگ شدیم اما‌ ببین الان ریشه بلوط داره نابود میشه بختیاری‌های عزیز خودتون قدر منطقه به این قشنگی را بدونین بی جهت بلوط را نابود نکنین بخدا روزی میاد که منطقه تون کویر میشه خدا نگهدارتون
ناشناس
۱۹:۳۱ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
مدیریت کلان و خرد در استان چهارمحال و بختیاری بشدت باندی جناحی مافیایی و متاسفانه از نوع کاملا"بیسواد و ناکارآمدش هست و دروغ گفتن و پاسکاری دو شیوه رایج مدیریت در این استان است!!
محمود احمدی
۱۵:۳۲ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
چرا تا حالا کدر نبود .بهانه ای برای عوض کردن اب شهرکرد است
چلگردی
۱۳:۳۵ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
ببخشید
اگر استانی ده درصد آب کشور را داشته باشد و در گیرمشکلات آبی باشد و مردمش آب کدر بنوشند این از بی عرضگی همه نمایندگان و مدیران و مسولان و وزارت نیروست
که از استانی با استعداد فراوان در همه زمینه ها و زرخیز اینگونه ضعفها و کم کاری های فراوانی آشکار شود
Zagrosian
۱۳:۰۶ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
زنجیره ایی شدن طرحهای پدافندی انتقال به نفع همه ماست
ناشناس
۱۳:۰۶ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
استان چهارمحال بختیاری باید ازحق خود پربحث آب های انتقال شده از کوهرنگ بهره مند بشه....کوهرنگ۱ و۲و۳ در مجموع نزدیک به یک میلیارد متر مکعب آب را به اصفهان می‌فرسته وبایدبخشی از آن را به استان اختصاص بدن....طرح بن بروجن باید اجرایی بشه.....چطور یزد وکاشان از آب کوهرنگ حق دارن اما مردم استان نه...
ناشناس
۱۲:۱۵ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
ازتصفیه خانه طاقانک آب بکشیدکمترین هزینه وکمترین مسیر
مهدی
۱۱:۵۱ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
آب منطقه ای به جای برداشت آب بهداشتی وسالم از چشمه دیمه . که با مسیر آبی چشمه کوهرنگ شهرکرد کمتر از 7 کیلومتر فاصله دارد متاسفانه از رودخانه زاینده رود که دارای آلودگی می باشد با هزینه بالا آب برداشت می کند آن هم آب آلوده. این کار یعنی ما به جای برداشت آب سالم چشمه دیمه اجازه می‌دهیم آلوده شود سپس آن را به مصرف شرب مردم می رسانیم
قضاوت باشما!!
ناشناس
۱۵:۴۲ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
برداشت آب از سد زاینده رود و دریاچه بزرگ کارون چهار آبی پایدارتر و ماندگارتر و همیشگیی است و این را بفهمیم
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
این آب باید ذخیره شوند یا منبع يا تانکر ال دو روز تا آب زلال شود
ناشناس
۱۱:۰۳ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
یه سری به کارواش ها بزنید .
اکبر
۱۰:۴۱ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
استفاده از تانکر برای آبرسانی و استفاده و خرید آب بسته بندی در پر آب ترین استان غیرشمالی کشور ،استان بام ایران ،استان سرچشمه سه رود بزرگ کشور و نداشتن آب شرب بهداشتی و پاک و داشتن روستاهایی بی آب نشانه کم کاری مسولان اگر نیست پس چیست؟؟!
ناشناس
۰۸:۱۵ ۱۳ خرداد ۱۴۰۲
مسولان استانی بخصوص در بحث آب اختیاری ندارند و تصمیمات جای دیگه گرفته میشه.
Bakhtiyarivand
۱۰:۳۶ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
با وجود اینهمه جوشکار ملی و بین المللی در سطح استان چهارمحال بختیاری چرا از دریاچه سد کارون چهار انتقال آب تا کنون صورت نگرفته است ،استانی که سرچشمه کارون و بیشتر در حووضه کارون است و حق منطقی برداشت آب از این دریا چه را دارد
این کند کاری مسولان استان و کشور نابخشودنی است
امیر
۱۰:۳۲ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
استانی که ده درصد آب کشور را دارد باید آب شیرین و خوردن مردمانش کدر و تار و غیر بهداشتی باشد ؟؟؟؟!!!
عبدالهی
۱۰:۳۰ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
به دشت زرین کوهرنگ هم از سرچشمه های کارون و هم زاینده رود میتوان آبرسانی کرد و یا قسمتی از آب انتقال حوضه به حوضه به این دشت تعلق بگیرد
برای شهرستانی که خود سرچشمه سه رود بزرگ ایران است نداشتن آب برای دشت هایش و و وجود دشتی خشک همچون دشت زرین نهایت کم کاری و بی توجهی بعضی مدیران و مسولان و وزارت نیرو را میرساند
این خواسته مردم روستاهای دشت زرین است که به این دشت هم آبرسانی شود و واقعا گناه است که آب در کوزه و ما تشنه لبان بگردیم
پبدنی
۱۰:۲۳ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
به نظر هیچ آبی پایدارتر و بهتر و مطمینتر از دریاچه سد کارون چهار برای استانمان چهارمحال و بختیاری نیست
این استان سرچشمه سه رود و دریاچه های بزرگ کارون و دز و زاینده رود است
شهرستان کوهرنگ بختیاری با سرچشمه بودن سه رود بزرگ ایران ،خود دارای دستهای خشک و روستاهای بدون آب پایدار و شیرین و بهداشتی است و این ضعف مسولان شهرستان و استان و کشور را میرساند
محمد
۱۱:۴۷ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
با عرض سلام دقیقا من هم چند سال قبل به مسئولان استان نامه نوشتم و همین موضوع را گوشزد کردم که به جای اصرار بر تامین آب استان از حوضه ورشکسته و کم آب زاینده رود آب مورد نیاز استان را چه در بخش صنعت چه شرب و چه کشاورزی از حوضه پر آب کارون تامین کرد سالها توان استان را صرف درگیری با اصفهانی و حوضه ورشکسته زاینده رود کردند در حالی که در سالهای پر بارش بین ۲ تا ۳ میلیارد متر مکعب آب شیرین از کارون به خلیج فارس می ریزد اگر طرحی مبنی بر انتقال ۷۰۰ میلیون متر مکعب از حوضه پر آب کارون به استان اجرا شود کل نیازهای شرب و صنعت و کشاورزی استان تامین خواهد شد
ناشناس
۱۳:۰۵ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
آفرین محمد عزیز این حق استان پر آب زاگرس مرکزی و چهارمحال بختیاری که بیشتر جزو حوضه پر آب کارون است می‌باشد بجای ریختن آبهای شیرین به دریا حق استان از دریاچه ها و رودهایش و استفاده از حوضه کارونش که جزو این حوضه پر آب و دریاچه سد هم در این استان است باید برداشت شود
این کمترین حق منطقه بختیاری سردسیر است
ناشناس
۱۳:۲۳ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
تاسف و افسوس فراوان دارد و حیف است شهرستان و استانی سرچشمه سه رود بزرگ کشور باشد و از آب شرب و صنعت و کشاورزی خوب در حد شهرستان و استان بی بهره
فرصت سوزی مسولان و نمایندگان در تاریخ ثبت خواهد شد
بختیاری
۱۰:۱۷ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
یکی از راه حلها برای پایداری آب شرب شهرها و دستهای بام ایران در زاگرس میانی ،استان چهارمحال و بختیاری
آوردن آب از دریاچه بزرگ سد کارون چهار واقع در استان و حوزه کارون مان به شهرها و دستهای استان است
در ضمن ریختن آبهای شیرین زاگرس به دریاها و باتلاق و مرداب گناه و اشتباه بزرگی است
ناشناس
۱۰:۴۳ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
واقعا داشتن روستاها و دشت هایی خشک در استانی پر آب اوج مظلومیت مردم و کم کاری مسولان است
ناشناس
۰۹:۱۱ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
سرانه مصرف آب شرب در دنیا حدود۱۵۰ لیتر در روز است و در ایران بیشتر!،راه حل اینست که قیمت آب گران شود(مثلا لیتری ۱۰۰ تومان)و معادل قیمت روزی ۱۵۰ لیتر به حساب همه واریز شود که میشود۴۵۰هزار تومان در ماه برای هر نفر،و با این روش انگیزه صرفه جویی ایجاد میشود وکسانی هم که میخواهند بیشتر مصرف کنند قیمت واقعی آنرا میدهند،البته در دیگر منابع کشور هم همینطور وفقر واسراف وشکاف طبقاتی کم میشود.
زاگرسیان
۱۰:۱۹ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
استفاده در حد معقول و برای آشامیدن و خوردن و شست و شو و پاکی با یارانه همراه باشد ولی بیش از الگو های منطقی را طبق روز و قیمت تمام شده حساب کنند
یادمان نرود ما در کشوری خشک و نیمه خشک زندگی میکنیم
حبیب
۱۰:۲۲ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
سلام صبر کن تا یارانه بنزین و یارانه هارو خرج کنیم بعد یارانه آب.
ناشناس
۰۸:۳۱ ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
این استان صاحب ندارد