سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذا‌های محرک شایع برای افراد مبتلا به رفلاکس

تحقیقات نشان داده است که کم کردن مصرف غذاهای اسیدی در برنامه غذایی می‌تواند باعث کاهش علائم رفلاکس معده شود.

متخصصین گوارش به این نتیجه رسیده اند که حلقه های پیاز و سیب‌زمینی سرخ‌ شده سبب بروز بیماری رفلاکس در افراد می شود. 

محصولات لبنی پرچرب، مانند کره، شیر پرچرب، پنیر، خامه‌ترش،گوشت گوسفند چرب یا سرخ‌شده سبب بروز رفلاکس می شود.

مطالعات نشان می دهد که گوشت گوساله چرب، ژامبون، دسر یا تنقلاتی مانند بستنی و چیپس ، سس سفید و آب‌گوشت و غذا‌های چرب سبب بروز عارضه رفلاکس می شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.