سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حضور با اطمینانِ خاطرِ بانوان در اجتماع با پوشش مناسب

مسئول بسیج جامعه زنان در یاسوج گفت: بر خلاف تصور برخی که پوشش را امری شخصی و فردی تلقی می‌کنند، پوشش رفتار و هنجار اجتماعی است.

مسئول بسیج جامعه زنان با تاکید بر اینکه حجاب عاملی برای امنیت روانی زنان، مردان و خانواده ها است گفت: نوع پوشش در هر جامعه نشان دهنده اعتقادات، باورها و فرهنگ آن جامعه است.
 
مینا بیابانی افزود: در همه ادیان الهی و حتی بعضی از مکاتب بشری موضوع پوشش در ردیف موضوعات مهم و ارزشمند آن ها قرار دارد چرا که حجاب و عفاف به عنوان موضوعی مهم که در ارتباط مستقیم با نوع جهان بینی آن مکاتب وجود دارد، مطرح است.
 
وی با بیان اینکه بانوان بر اساس توانمندی های خود به رشد و تجلی می رسند گفت: جامعه ای که دارای امنیت روانی و اجتماعی است زن را بنا بر ماهیت مناسب و در شان خودش می‌پذیرد و به فکر، اندیشه، مهارت و توانمندی های زن در انجام فعالیت و مسؤلیت های او بها می دهد نه به ظاهر و جسم آن.
 
خانم بیابانی ادامه داد: در چنین جامعه ای زن می تواند رشد کند و قابلیت و توانمندی های واقعی خودش را پیدا کند.
 
وی گفت: بانوان می توانند  اوقاتی را که برای توجه  بیش از حد ظاهر خود می گذارند را صرف رشد و تجلی توانمندی های خود کنند و به ارتقای روحی، توانمندی های فکری و مهارتی خویش بپردازد.
 
مسئول بسیج جامعه زنان افزود: سالیان زیادی است که نظام سرمایه داری برای استیلای جهان و رسیدن به منافع خودش با حربه های مختلفی سعی در استحاله فرهنگی در کشور ها به ویژه کشورهای مسلمان کرده است.
 
بیابانی با بیان اینکه زنان به عنوان محور اصلی  خانواده هستند و نقش بسیار مهمی را در تربیت نسل ها آینده دارند قابل توجه است و آنان از تاثیرات بیشتری برخوردار هستند ادامه داد: به همین دلیل در دهه های اخیر زنان به عنوان اهداف مهم در صدر تهاجم های دشمن قرار گرفته‌اند.
 
وی به نقش مهم رسانه اشاره کرد و افزود: این روزها کشورهای بیگانه و دشمنان از طریق تبلیغات و رسانه در تلاش برای تفرقه افکنی در بین کشورهای اسلامی هستند و از طریق همین رسانه جوانان ما را نسبت به دین و مذهب تحریک می کنند و ما باید هوشیار باشیم.

وی در ادامه به موضوع مهم افزایش جمعیت و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: آمار ازدواج و زاد و ولد در کشور بسیار کاهش یافته و در ۱۸ استان کشور این آمار نگران کننده است.

بیابانی با ابراز نگرانی از موضوع جمعیت افزود: با وضعیت و شرایط کنونی در سال ۱۴۲۰ افزایش جمعیت کشور به صفر خواهد رسید چرا که از سال ۹۵ تا ۱۴۰۰ از ۱.۲ دهم جمعیتی به ۰.۶ رسیدیم، در واقع ۵۰ درصد کاهش جمعیتی داشتیم.

مسئول بسیج جامعه زنان اضافه کرد: همچنین در سال ۱۴۲۰ جمعیت به صفر می‌رسد و در سال ۱۴۲۹ جمعیت منفی خواهد شد.

بیابانی افزود: در سال ۱۴۲۹ از هر ۳ ایرانی یک نفر سالخورده است، بنابراین در زمینه سرمایه ملی باید هر هزینه‌ای که داریم را صرف مراقب از جمعیت سالخورده کنیم.

وی با بیان اینکه از ۳۱ استان کشور، ۱۸ استان برخوردار، کمترین میزان فرزندآوری و ازدواج را دارند، افزود: لازم است که روی موضوع فرزندآوری و ازدواج در این مناطق متمکن فعالیت بیشتری انجام شود.

بیابانی با اشاره به اینکه معیشت و مسائل اقتصادی تنها موضوع درخصوص فرزندآوری نیست، گفت: تحقیقات نشان داده افراد متمکن نشین و پردرآمد عموما به جای ازدواج یا فرزندآوری ترجیح می‌دهند از حیوانات نگهداری کنند.

وی افزود: نگهداری از حیوانات زحمت و مراقبت و هزینه‌های زیادی دارد، بنابراین موضوع معیشت عامل اصلی برای عدم فرزندآوری نیست.

خانم بیابانی تاکید کرد: برای موضوع افزایش جمعیت و فرزندآوری نیاز به همکاری همگانی تمامی نهاد‌های مربوطه داریم.

مسئول بسیج جامعه زنان گفت: با توجه به تاکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب بر خطر کاهش جمعیت جوانان و لزوم افزایش جمعیت، لازم است همه دستگاه‌های مربوط نسبت به تشویق زوجین به فرزندآوری و اجرای سیاست‌های افزایش جمعیت اقدام کنند.
 
وی افزود: طبق پیش بینی های انجام شده در دهه آینده کشور ما کشوری پیر خواهد بود و زاد و ولدش به زیر صفر خواهد رسید، و می طلبد متولیان نسب به این موضوع نگاه ویژه ای داشته باشند.

مدیرکل انور بانوان استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم در این جلسه گفت: در حوزه راهبری بحران جمعیت، نخستین رویداد استانی مسیر نجات را برگزار کردیم که 9 گروه شهرستانی به تدوین بوم راهبری رفع بحران جمعیت متناسب با زیست بوم خاص جامعه پرداختند.

مدبرنژاد افزود: طرح مادرترها درخصوص فرهنگ سازی در جامعه برگزار شد و هزار نفر در این طرح شرکت کردند و ۱۱۵ هزار نفر نیز به واسطه محتوای تولیدی تبلیغ فرزندآوری به این خانواده ها رأی دادند.

وی بیان کرد: کارگروه زیست عفیفانه و الگوی سوم زن مسلمان نیز به جد پیگیری می شود و امیدواریم بتوانیم نتایج مثبتی از این اقدامات بگیریم.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.