علی طاهرخانی سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای قزوین در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: در جریان سفر رئیس جمهور ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل این طرح درنظر گرفته شد که پیگیر تخصیص اعتبارات باقی مانده این پروژه برای بهره برداری از آن هستیم.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای قزوین اظهار کرد: این مرکز از نیازهای مهم مهارتی قزوین به شمار میرود و تکمیل آن میتواند قابلیتهای جدیدی به حوزه آموزش و سنجش مهارت در استان در راستای تربیت نیروهای ماهر ایجاد کند.
وی از تلاش برای هم پوشانی امکانات و تجهیزات مراکز دولتی آموزش فنی و حرفهای قزوین خبر داد و گفت: شناور شدن تجهیزات را در دستور کار قرار دادهایم تا همه مراکز امکان بهره مندی برگزاری دورههای مهارتی پرتقاضا را در راستای عدالت آموزشی داشته باشند.
طاهرخانی با بیان اینکه قزوین دارای ۶۵ مربی با ۱۱ مرکز ثابت و ۶۴ کارگاه آموزش فنی و حرفهای در بخش دولتی است که جوابگوی نیازهای مهارتی استان نیست، افزود: باید برای جبران این نیاز از ظرفیت بخش خصوصی بهرهمند شویم.
این مسوول با اشاره به فعالیت ۲۷۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در استان قزوین، گفت: رشتههای سخت و پرهزینه مانند جوشکاری، مکانیکی و فرز CNC در مراکز دولتی ارایه میشوند، اما رشتههای سبک و نرم افزاری در آموزشگاههای آزاد در حال ارایه هستند.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان قزوین همچنین با بیان اینکه کارگاههای مهارتی بخش صنعت باید افزایش یابد، افزود: در بخش صنعت ۱۷ آموزشگاه داریم در حالی که در بخش خدمات دارای ۱۶۵ آموزشگاه هستیم که نشان دهنده عدم تناسب است.
هدف گذاری ارایه چهار میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در قزوین
این مسوول در ادامه با بیان اینکه سال گذشته چهار میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در استان قزوین به جامعه هدف از جمله زندانیان، اقشار آسیب پذیر نظیر زندانیان و خانواده معتادان، فارغ التحصیلان دانشگاهی و افراد جویای کار ارایه شد، اظهار کرد: برای سال جاری نیز ارایه همین میزان آموزش مهارتی برنامه ریزی و هدف گذاری شده است.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای قزوین در ادامه با بیان اینکه بخش قابل توجهی از آموزشهای مهارتی طی سالیان اخیر به سمت و سوی اقشار آسیب پذیر رفته است، افزود: در همین رابطه طی ۲ ماهه امسال ۱۰ هزار و ۷۷۰ نفر ساعت آموزش مهارتی به خانواده زندانیان ارایه شد.
این مسوول گفت: در این مدت همچنین سه هزار و ۱۵۳ نفر ساعت به معلولان، ۱۴ هزار و ۸۹۰ نفر ساعت به زنان سرپرست خانوار، ۲۶ هزار و ۲۲۰ نفر ساعت به زندانیان و ۱۲ هزار ۲۲۰ نفر ساعت نیز به ساکنان مناطق حاشیه شهرها آموزش مهارتی ارایه شد.
وی اظهار کرد: در صورت معرفی بهزیستی آمادگی برگزاری دورههای آموزش مهارتی برای کودکان کار را نیز داریم.
طاهرخانی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به پیش رو بودن مسابقات جهانی مهارت، اظهار کرد: قزوین در این مسابقات دارای یک نماینده در رشته کاشی کاری است.
این مسوول گفت: ثبت نام مرحله شهرستانی مسابقات ملی مهارت نیز آغاز شده و بعد از برگزاری رقابتها در این مرحله، مسابقات استانی و سپس ملی برگزار خواهد شد.