سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تدارک تأمین اجتماعی فارس برای اجرای سیاست‌های جوانی جمعیت

سرپرست توسعه مدیریت درمان تأمین اجتماعی فارس با یادآوری منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص جوانی جمعیت گفت: حمایت از بنیان خانواده و سیاست‌های جوانی جمعیت در سرلوحه فعالیت‌های مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس قرار گرفته است.

صادق جلیلی از تمرکز بر اجرایی‌سازی سیاست‌های جمعیتی ابلاغی رهبر معظم انقلاب خبر داد و گفت: بر اساس رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب، سیاست‌های جوانی جمعیت در دستور کار ویژه مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی استان فارس قرار گرفت که در بخش‌های درمان مستقیم و غیرمستقیم به ارایه خدمت می‌پردازیم.

او با بیان اینکه دهه کرامت فرصت گرانبهایی برای پاسداشت ارزش‌های اسلامی و خدمت‌رسانی به اهالی ولایت‌مدار استان فارس است، گفت: بخش عمده‌ای از برنامه‌های سازمان تأمین اجتماعی در بخش مدیریت درمان در راستای کمک به فرزندآوری برای بیمه شدگان استوار شده است.

جلیلی با تشریح بخشی از خدماتی که در حوزه درمان مستقیم و پشتیانی ارائه می‌شود، گفت: در سطح استان پهناور فارس تعداد ۲۳ مرکز مامایی در سطح درمانگاه‌ها و بیمارستان شهید بهشتی شیراز فعالیت دارند.

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان فارس با ارائه آمار و ارقامی از فعالیت‌های صورت گرفته، گفت: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۰۲ هزار نفر از بانوان به مراکز مامایی مراجعه کرده و ۵۲۷۴ نفر از مادران پرخطر تحت مراقبت ویژه قرار گرفتند.

او گفت: در سال گذشته تعداد بانوان بارداری که تحت مراقبت قرار گرفته‌اند بالغ بر ۲۹ هزار نفر بود و نزدیک به ۵ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای پیش از بارداری استفاده کردند.

جلیلی با بیان اینکه در سال گذشته اقدامات مراقبتی به ۸۶۹۵۰ نفر از مراجعه‌کنندگان ارائه شد، گفت: در بیمارستان شهید بهشتی شیراز علاوه بر مراقبت‌های بارداری، خدمات زایمان و درمان بیماری‌های زنان و زایمان ارایه می‌شود و در سال گذشته تعداد ۲۲ هزار نفر از بانوان از دوره‌های آموزشی بهره‌مند شدند.

او با تأکید بر اهمیت ترویج زایمان طبیعی در راستای اجرای سیاست‌های جمعیتی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد سزارین‌ها از ۵۶ درصد به ۴۹ درصد کاهش یافت که شاخص مثبتی ارزیابی می‌شود.

جلیلی در بخش دیگری به تسهیلاتی که برای بانوان شاغل در سازمان تأمین اجتماعی استان فارس مهیا شده است، اشاره کرد و گفت: کاهش ۸ ساعت کار در هفته برای بانوان همکار که فرزند زیر ۶ سال دارند، مرخصی ۹ ماهه برای زایمان، کمک هزینه عائله‌مندی و حق اولاد از جمله تدابیر حمایتی است که برای کارکنان این سازمان در نظر گرفته شده است.

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تأمین اجتماعی فارس گفت: در ضابطه‌های رفاهی به مواردی نظیر تاهل و تعداد فرزندان توجه ویژه‌ای شده و پاداش ۱۰ میلیون تومانی به مادران شاغل درسازمان تامین اجتماعی به عنوان هدیه تولد فرزند تعلق می‌گیرد.

بسته حمایتی تأمین اجتماعی خدمات درمان ناباروری

بهرام کریم آقایی، معاون خرید راهبردی و رسیدگی به اسناد پزشکی مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی استان فارس نیز در این نشست از گسترش پوشش‌های حمایتی در راستای جوانی جمعیت خبر داد و گفت: ابلاغ سیاست‌های جمعیتی از سوی مقام معظم رهبری منجر به تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شد و در راستای اجرایی‌سازی این قانون بسته حمایتی خدمات ناباروری از سوی مدیریت ارشد سازمان در سال ۱۴۰۰ ابلاغ شد.

او با ارائه پیشینه‌ای از اجرای این طرح حمایتی افزود: با تصویب این قانون سازمان‌های بیمه‌گر پایه پذیرفتند هزینه‌های درمان ناباروری که در مراکز درمانی انجام می‌ود را برعهده گیرند. در آغاز کار اکثر مراکز درمان ناباروری طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی نبودند و ترتیبی اتخاذ شد تا هزینه‌های بیمه‌شدگان از طریق واحد خسارت متفرقه پرداخت شود.

کریم آقایی گفت: طی این مدت تلاش‌های زیادی برای گسترش مراکز طرف قرارداد صورت گرفت و امروزه تمامی مراکز درمان ناباروری در سطح استان با مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی قرارداد همکاری دارند.

معاون خرید راهبردی و رسیدگی به اسناد پزشکی مدیریت درمان سازمان تأمین اجتماعی استان فارس در بخش دیگری از سخنانش با ارائه آمار و ارقامی افزود: در سال ۱۴۰۱ گام‌های موفقی در حوزه شناسایی و درمان زوج‌های نابارور برداشته شد. در همین راستا تعداد ۱۷۹۱ سند درمان ناباروری در مراکز غیرطرف قرارداد از طرف واحد خسارت‌های متفرقه مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی استان فارس مورد رسیدگی قرار گرفت و مبلغی بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال در سال گذشته پرداخت شد.

او گفت: در حوزه مراکز طرف قرارداد تعداد۲۴۵۰ سند پرداخت هزینه‌های درمانی از زوج‌های نابارور دریافت شد که بابت این اسناد مبلغی بیش از ۳۰ میلیارد ریال پرداخت شد.

کریم آقایی گفت: در بخش دولتی ۹۰ درصد تعرفه دولتی پرداخت می‌شود و در بخش خصوصی و خیریه مبلغی معادل ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیردولتی از سوی مدیریت درمان تامین اجتماعی پرداخت می‌شود.

او با تأکید بر اینکه اجرای سیاست‌های جمعیتی نیاز جدی و ضروری کشور است، گفت: با توجه به این موضوع که خدمات درمان ناباروری در مراکز دولتی، خصوصی و خیریه در زمره پوشش‌های حمایتی سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته‌اند، صف انتظار چندانی برای ارایه خدمات به متقاضیان وجود ندارد.

معاون خرید راهبردی و رسیدگی به اسناد پزشکی مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی استان فارس در بخش پایانی گفت: در سال ۱۴۰۲ تمامی مراکز ارائه‌دهنده خدمات درمان ناباروری دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان در سطح استان پهناور فارس با سازمان تامین دارای قرارداد همکاری هستند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.