سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شرایط زیست محیطی و سبک زندگی، عامل افزایش بیماری تیروئید است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت:شرایط زیست محیطی و سبک زندگی، عامل افزایش بیماری تیروئید است.

مهدی دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: شرایط زیست محیطی و سبک زندگی مردم باعث شده است که بیماری تیروئید هم در نوزادان و هم در بالغان در منطقه کاشان شیوع بالایی پیدا کند.

مهدی دلاوری افزود: بیماری تیروئید به علت کمبود دریافت ید کافی از مواد غذایی به بدن و فقیر بودن خاک منطقه ایجاد می‌شود و شیوع بیماری کم کاری تیروئید در نوزادان در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بنا به آمار ثبت شده سالانه حدود یک و یک دهم درصد (۱۱ در هزار) رسیده است.

او گفت: غربالگری کم کاری تیروئید در نوزادان متولد شده در روز‌های سوم تا پنجم تولد از طریق نمونه‌گیری از پاشنه پای نوزاد انجام شده و نوزادان مشکوک پس از انجام آزمایش تشخیصی در صورت تأیید بیماری، تحت مراقبت و درمان قرار می‌گیرند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان،افزود: آموزش به مردم و به خصوص زنان باردار در رابطه با راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری کم کاری تیروئید در نوزادان، یکی از اقدام‌های مهم است؛ بنابراین مردم باید در سبد خانوار خود حتماً از نمک‌های غنی شده با یُد استفاده کنند.

او گفت: زنان باردار در ۱۶هفته ابتدای بارداری برای جلوگیری از ابتلای نوزاد خود به بیماری کم کاری تیروئید، حتماً از مکمل‌های حاوی یُد استفاده کنند که خوشبختانه در مراکز و پایگاه‌های سلامت تحت پوشش به‌صورت رایگان در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

دلاوری افزود: نامگذاری روز جهانی تیروئید برای افزایش آگاهی شهروندان در مورد این غده حیاتی در بدن است که برنامه‌های مخلفی جهت تشویق مردم برای پیشگیری از بیماری‌های غده تیروئید، علت آن و گزینه‌های درمانی اجرا می‌شود.

سازمان بهداشت جهانی روز ۲۵ می‌را به نام روز جهانی تیروئید نامگذاری کرده است، اما بنا به اهمیت سلامتی شهروندان از چهارم تا دهم خردادماه به‌عنوان هفته جهانی تیروئید برنامه‌هایی در کشور اجرا می‌شود.

منبع : ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.