سید اصغر سادات حسینی با بیان اینکه اگر برنامه مناسبی برای تابستان داشته باشیم، بستر مناسبی برای رشد و شکوفایی استعدادها فراهم میشود، گفت: بی برنامگی برای اوقات فراغت، زمینه بروز آسیبهای اجتماعی دانش آموزان را فراهم میکند.
او افزود: ۴۱۶ پایگاه تابستانی غنی سازی اوقات فراغت با حضور ۲ هزار و ۶۲ نفر عوامل اجرایی برای پوشش ۱۲۸ هزار و ۸۰۰ دانش آموز در تابستان ۱۴۰۲ در استان کرمان فعالیت دارند و ثبت نام در پایگاهها از ۱ تیر ۱۴۰۲ آغاز میشود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان بیان داشت: در سطح استان کرمان، ۳۷ دارالقرآن داریم که با به کارگیری ۱۸۵ نفر عامل اجرایی، ۹ هزار و ۲۵۰ نفر قرآن آموز را برای طرح تثبیت روخوانی و روان خوانی قرآن کریم و طرح فرزندان قرآنی حاج قاسم آموزش میدهند.
او افزود: ۶۵ کانون فرهنگی ـ تربیتی فعال در استان کرمان داریم که با ۳۹۰ نفر عامل اجرایی، آموزش ۱۴ هزار و ۳۰۰ دانش آموز را در رشتههای مختلف هنری و ورزشی بر عهده دارند.
سادات حسینی با اشاره به اینکه ستاد اوقات فراغت امسال با شعار «تربیت، بدون توقف» فعالیت میکند، گفت: ۶۴ نفر عامل اجرایی هم ۱۲ هزار دانش آموز را در ۱۶ اردوگاه فعال پوشش میدهند.
او افزود: در مدارس، ۱۹۵ پایگاه با حضور ۹۷۵ نفر عامل اجرایی با حضور ۳۹ هزار دانش آموز و ۴۵ کانون ورزشی با ۲۲۵ نفر عامل اجرایی با حضور ۴۵ هزار نفر شرکت کننده فعالیت میکنند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان گفت: ۳۷ مرکز مشاوره با ۱۱۱ نفر عامل اجرایی با خط تلفنی ۱۵۷۰ همه روزه از ساعت ۸ تا ۲۰ کار مشاوره اورژانس دانش آموزی را انجام میدهند و ۳۷ پژوهش سرا هم با ۱۱۱ عامل اجرایی با حضور ۵ هزار و ۵۵۰ نفر شرکت کننده در استان کرمان فعالیت میکنند.
او بیان کرد: همچنین تشکلهای دانش آموزی از جمله: اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزی، سازمان جوانان هلال احمر و سازمان دانش آموزی هم در زمینه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزی فعالیت میکنند.
سادات حسینی ابراز امیدواری کر: با مشارکت سایر نهادها و دستگاهها بتوان دانش آموزان بیشتری را در برنامههای غنی سازی اوقات فراغت تحت پوشش قرار داد.