سخنگوی اقتصادی دولت درباره حوزه های توافقات ایران و چین در سفر رئیس جمهور به این کشور، گفت: در زمینه تعاملات مالی و ارزی و هم توافقات حوزه انرژی بین ایران و چین و هم در زمینه ۸ پروژه سرمایه گذاری که به نحو مشترک بین ایران و جین مطرح شد وارد فاز اجرایی خودشان شده اند.
او افزود: هرچند به جهت مسائل تحریمی جزئیات را اعلام نمی کنیم، اما پس از سفر رئیس جمهور به چین در مورد میزان پیشرفت پروژه ها و ... جلسه کمیسیون اقتصادی ایران و چین در تابستان امسال برگزار خواهد شد.
خاندوزی گفت: برگزاری این کمیسیون گام بسیار خوبی است برای اینکه بالاترین مقامات اجرایی دو کشور درصد پیشرفت را بررسی کنند و هم تدابیری برای سرعت بخشی بیندیشند.
او در مورد احتمال ترمیم حقوق کارگران افزود: کاهش تورم اساسا به معنای کاهش یا ثبات قیمت ها در اقتصاد ایران نیست یا اینکه وضعیت اقتصادی کشور مورد مطلوب دولت است. به هیچ وجه منظورمان این نیست.
وزیر اقتصاد با بیان اینکه ۵ سال است درگیر تورم هستیم اما دولت در حوزه کنترل عوامل ساختاری و اجرایی تورم جدیت دارد، گفت: اینکه فشار وضعیت تورمی بر دوش اقشار مختلف جامعه است، دولت احساس می کند. هر هفته رئیس جمهور گزارشات جزئی در مورد قیمت ها از دستگاه های مختلف می گیرد. تذکرات و بازخواست از مسئولان نیز صورت می گیرد.
سخنگوی اقتصادی دولت در پاسخ به سوال مطرح شده درباره ادعای رئیس کل اسبق بانک مرکزی در مورد خلق مول توسط دولت سیزدهم، گفت: بازی با الفاظ برای افرادی که باید پاسخگوی عملکرد اقتصادی خود باشند زیبنده نیست. نظرات پولی جهانی این حق برای مقام پولی محفوظ است که به کنترل تورم برود و تامین تقاضای واقعی پول یکی از ارکان در این نظریه ها است که اگر تامین پول به موقع صورت نگیرد منجر به آسیب به اقتصاد شده و اگر بیش از حد صورت گیرد تورم را تقویت خواهد کرد.
او افزود: تلاش دولت این بوده است که بتواند تاثیرات مخرب را کاهش دهد و بر دامنه تاثیرات مثبت اضافه شود، به همین دلیل کاهش رشد نقدینگی نشانگر این است که اراده عملی دولت برای تاثیرات مخرب رشد پول فاصله بگیرد.
خاندوزی ادامه داد: تلقی ما این است که امروز شرایط خاص اقتصاد ایران مبتنی بر جهت نقدینگی به سمت تورم است و عنصر مهم پایه پولی نیست و عنصر تعیین کننده میزان و حجم نقدینگی است.
او افزود: در بسته سیاست های ده گانه مهار تورم و رشد تولید که امروز ابلاغ می شود بانک مرکزی مکلف شده است که رشد اجزای پایه پولی را منتشر کند و اتفاقی که در حوزه اصلاحات جدی بانکهای ناتراز را هم نباید نادیده گرفت.
این مقام مسئول افزود: اختیارات و قدرت اعمال سیاستی که بانک مرکزی لازم داشت در دل مفاد برنامه لایحه برنامه هفتم دیده شده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: مجموعه این عوامل در منظر فعالان اقتصادی به معنای رفتن به پیشواز انضباط پولی است که امیدواریم در سال ۱۴۰۲ نتیجه کنترل پولی را در عرصه مهار تورم شاهد باشیم.
خاندوزی درباره اصلاح ماده ۷ قانون کار گفت: برای اجرای منویات رهبری و تاکیدات رئیس جمهور در حوزه اصلاحات کارگری کارگروه امنیت شغلی کارگران تشکیل شده است که در آن پیش نویس اصلاح مفادی از قانون کار آماده شده است که اصلاح ماده ۷ نیز در این حوزه در دستور کار قرار گرفته و اگر مراحل نهایی خود را در دولت سپری کند، جزئیات اعلام خواهد شد.
او افزود: درخصوص تجدیدنظر در دستمزد کارگران پایان سال گذشته در مذاکرات شورای عالی کار این موضوع مطرح شده است که تجدیدنظر در حوزه حقوق کارمندی در حوزه کارگری نیز اعمال شود و در اصلاحیه حقوق کارگران نیز بازتاب و انعکاس خواهد یافت.
خاندوزی در خصوص مدیریت بازار ارز و اختیارات بانک مرکزی گفت: مدیریت مصارف ارزی کشور در سقف منابع ارزی در دسترس یکی از ارکان اداره بازار ارز به ویژه در شرایط خاص و تنگناهای اقتصادی ایران است.
او افزود: بر اساس مصوبات شورای عالی هماهنگی اقتصادی در سنوات گذشته دو کمیته مجزا در بانک مرکزی برای مدیریت مصارف ارزی کشور و دومی در وزارت صمت برای مدیریت تخصیص ارز تشکیل شده بود اما عملکرد این دو کمیته حاکی از آن بود که فعالیت مستقل این دو کمیته منجر به مدیریت بهینه منابع ارزی کشور نمی شود و تفاوت رویکرد و اختلاف بین دو کمیته منجر به این خواهد شد که مانند سال گذشته در این زمینه ناترازی به وجود بیاید.
وزیر اقتصاد گفت: به عنوان راهکار حل این مساله، الگوی ادغام این دو کمیته مطرح شد که به طور مشترک هم مساله منابع و هم تخصیص مصارف ارز در یک مرجع تعیین تکلیف شود و دولت قادر باشد انطباق نقشه تجاری و ارزی خود را با مقدورات ارزی در یک نهاد اعمال کند.
او تصریح کرد: این تصمیم جدیدی است که در دولت مطرح شده و مورد قبول و تایید است و مراحل اصلاح خود را سپری می کند.
خاندوزی تاکید کرد: این گام مهمی است که مساله عدم تعارض را حل کرده و اختیارات ویژه ای به بانک مرکزی می دهد که از این اختیار در کمیته برای مدیریت بازار ارز استفاده کند.
او در مورد پروژه رشت_ آستارا گفت: ادعای اینکه روسیه بالاتر از حد در خط ریلی رشت - آستارا سرمایه گذاری کرده است، رد می شود و محاسبات کارشناسی نشان می دهد زیرسازی این خط و تامین ناوگان ریلی آن ۱.۶ میلیارد دلار منابع مالی می خواهد.
وزیر اقتصاد افزود: این مسیر ریلی حلقه نهایی کریدور شمال- جنوب کشور را تکمیل می کند و پل ارتباطی خلیج فارس و اقیانوس هند با کشورهای آسیایی پس از تکمیل این حلقه اجرایی خواهد شد.
او گفت: برآورد وزارت راه و شهرسازی این است که یک میلیون مسافر و یک و نیم میلیون تن بار از این مسیر جابه جا خواهد شد که منافع خوبی برای کشور به دنبال دارد.
قول ۴ میلیون مسکن چه شد
الان هم دارند توسط طرح اصلاح قانون بانکی دنبال قانونی کردن پول بیشتری چاپ پول هستند
اگر باور ندارید برید قانونهای اصلاح شده رو ببینید
نمایندگان مجلس یا خوابند یا متوجه نیستند
شما کجا دیدی از ماشین مرغ لبنیات روغن وهمه لولزم اساسی یا غیر اساسی ۵۰ در صد ۳۰ درصد بالا رفت چی میگید شوکه شدم گفتید پایین امد تورم خرید نمیکنید ما الان ۳ ماهه مرغ نمیخریم ماست لبنیات زیاد نمیگیریم هر چی رو دست میزنیم ۵۰ درصد بالا رفته لطفا با تمام احترامی که برای نظام قائلم لطفا به شعور ملت توهین نکنید
میخاستم مطلبی رو به عرض شما برسانم،بنده در شهرستان همدان در اسنپ مشغول کار هستم،ولی الان این برنامه باز نمیکنه و علتش رو هم شرایط وقوانین جدید وضع شده توسط اسنپ اعلام میکنه و کاربر باید گذینه شرایط رو مطالعه کردم و پذیرفتم رو بزنه تا برنامه باز بشه ولی شما هرچه سعی کنید قوانین باز نمیشه که مطالعه کنید و در آخر باید به ناچارگذینه مطالعه کردم و موافقم رو بزنید تا وارده برنامه بشید،لطفا پیگیری بفرمایید،متاسفانه این شرکت خیلی در حق مردم اجعاف میکنه،که خدا یی نکرده حقی پایمال نشه بازم ممنون که دق دقه مشکلات مردم رو دارید به خدا میسپارمتان
شما باید قبل نصب اسنپ و پذیرفتن قوانین وارد سایتش می شدی و قوانین رو مطالعه می کردی.
لطفا سطح سوادت رو بالا ببر تا خودت در حق خودت اجحاف نکنی.
خودزنی حرام است و گناه کبیره هست.
خخخخخخخخخخخ