سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مطالبه مردم بهبود کیفیت آب شرب اهواز است

 معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به بازدید سرزده امروز استاندار از واحد‌های آزمایشگاهی تصفیه خانه شماره ٢ اهواز گفت: مردم این کلانشهر انتظار بهبود هرچه بیشتر کیفیت آب شرب را دارند که در همین راستا از این مجموعه آزمایشگاهی بازدید شد.

عبدالله افرازه شهاوند گفت: کیفیت آب شرب اهواز، همواره از سوی مجموعه مدیریتی استان در حال بررسی است.

او با تاکید بر اینکه بهبود آب شرب شهروندان یک مطالبه اجتماعی است، ادامه‌داد: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مهمترین چالش آب شرب شهروندان به موضوع فرسودگی خطوط انتقال درون شهری برمی‌گردد که این موضوع نیاز به تعریف پروژه‌های عمرانی مختلفی دارد.

 معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان  گفت: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان در این زمینه برنامه‌ریزی‌های لازم را در دستور کار دارد و ماموریت‌هایی نیز به شرکت آب و فاضلاب استان ابلاغ شده است.

آقای افرازه شهاوند ادامه داد: همزمان نیز موضوعات سلامت و کمک به بهبود کیفیت آب شرب شهرستان اهواز از طریق دستگاه‌های مرتبط از جمله شبکه بهداشت در حال ارزیابی و سنجش است.

او گفت: بر اساس دستورکار کارگروه‌های زیرمجموعه شورای سلامت و امنیت غذایی استان، وضعیت و کیفیت آب شرب شهرستان‌های استان از جمله اهواز به‌صورت مستمر درحال بررسی است.

 معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان  بهبود کیفیت آب شرب را یک مطالبه مردمی دانست و ادامه داد: این موضوع همچنین به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار مدیریت ارشد استان قرار دارد تا به واسطه اقدامات، برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های بین‌بخشی، زمینه رضایتمندی مردم در این حوزه فراهم شود.

تاسیسات تولید آب اهواز در شمال غرب و شمال شرق یعنی تصفیه‌خانه کیان‌آباد موسوم به تصفیه‌خانه شماره ۲ اهواز و تصفیه‌خانه شمال شرق اهواز (تصفیه‌خانه ملی راه)، ۶۵ تا ۶۸ درصد آب شرب این کلانشهر را تامین می‌کنند.

همچنین از جمله مهمترین مشکلات در حوزه سامانه توزیع آب، قدمت و طول عمر بسیار بالا و فرسودگی این سامانه است. با توجه به پلاکت‌سازی که در خطوط رخ می‌دهد و رسوب‌گذاری‌هایی که اتفاق افتاده، کارکرد خط تضعیف و بعضا در انتهای شبکه، به ایجاد انشعابات غیرمجاز، احتمال بروز افت کیفیت ایجاد می‌شود.

پار سال ۶۱۶ هزار مورد کلرسنجی، ۳۱ هزار مورد کدورت‌سنجی برای بررسی کیفیت و مطلوبیت آب شرب در استان خوزستان انجام شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.