عباس مختاری مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران در حاشیه برگزاری جشنواره پخت آبزیان در اهواز با بیان اینکه همزمان در ۳ استان دیگر نیز جشنواره در حال برگزاری است، گفت: از جمله برنامههای سازمان شیلات ایران در حوزه افزایش سرانه مصرف آبزیان تاکید بر برگزاری جشنواره غذاهای دریایی، تنوع بخشی محصولات فراوری شده و آشنایی مردم با شیوههای پخت آبزیان به عنوان غذای سلامتی برای عموم شهروندان با مهیا کردن فضای فیزیکی بازار به شمار میرود.
او به ثبت رکورد بزرگترین ساندویچ ماهی ایران در اهواز اشاره کرد و افزود: این ساندویچ ۶۰ متری با استفاده از کوبیده ماهی بیگ هد تهیه شده است و برای عموم شهروندان سرو میشود و امیدواریم این اقدامات ارزشمند در سایر نقاط کشور نیز الگو سازی شود.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران یکی از مهمترین اهداف برگزاری جشنوارهها را علاوه بر فرهنگ سازی و ترویج مصرف آبزیان، اطمینان خاطر تولید کنندگان از داشتن یک بازار مطمئن برای محصولات شیلاتی دانست.
جشنواره پخت آبزیان در اهواز با استقبال گسترده مردم اهواز و حضور مهدی دهقانی، مشاور رئیس سازمان و مدیرکل اموراستانهای سازمان شیلات ایران، جمعی از مسئولان استانی و با اجرای برنامههای شاد و مفرح، مسابقه آشپزی، عرضه و فروش ماهی و نمایشگاه صنایع دستی برگزار شد.