استاندار چهارمحال و بختیاری در آیین آغاز عملیات اجرایی این طرح اظهار داشت: محورهای شهرستان سامان و به ویژه ساحل زایندهرود از محورهای پرترافیک استان به شمار میرود که به سبب حضور گردشگران بیشمار و ظرفیت گردشگری این منطقه ضرورت داشت تا محورهای ارتباطی این منطقه بهسازی و توسعه داده شود.
غلامعلی حیدری افزود: در همین راستا تلاش خود را به کار گرفته و مجوز ماده ۲۳ بهسازی محور حاشیه زایندهرود را گرفتیم و با اختصاص اعتبار و طی کردن مراحل مناقصه و قرارداد با پیمانکار، امروز عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
وی تصریح کرد: فاز نخست این طرح تا پل ایلبگی و فاز دوم آن کل مسیر ساحلی زایندهرود است که به صورت ۲ بانده اجرا میشود و از این طریق شاهد حضور گردشگران بیشتری خواهیم بود و درآمد پایدار مردم از محل گردشگری و بومگردی تقویت میشود.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین اظهار داشت: در دولت سیزدهم توزیع عادلانه ثروت در دستور کار قرار گرفته است و علاوهبر آن در مجلس با تصویب قوانینی اختصاص اعتبارات از محل اعتبارات ملی برای کمک به رشد و توسعه استانهای کمتربرخوردار پیشبینی شده است.
احمد راستینه افزود: در تدوین برنامه هفتم توسعه که بزودی در دستور کار مجلس قرار دارد توسعه پایدار با ارتقای شاخصهای راه و جاده مورد تاکید است و بیشک استان نیز این ظرفیت بیبهره نخواهد بود.
وی تصریح کرد: اتصال کریدور شمال به جنوب با بهرهبرداری از طرح راهآهن استان و توسعه محورهای ارتباطی بین استانی و بین شهرستانی از مهمترین مطالباتی است که باید در تدوین برنامه هفتم توسعه مورد تاکید قرار گیرد.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین گفت: طول این محور ۴۳ کیلومتر است که از محل ماده ۲۳ حدود ۵۰۰ میلیارد تومان به آن اختصاص یافته است که برای فاز نخست آن ۱۲۳ میلیارد تومان پیشبینی شده است.
حسینعلی مقصودی افزود: امسال فاز نخست این محور که از شهر سامان تا پل ایلبگی است را در دستور کار داریم و فازهای بعدی در سالهای آینده وارد مرحله اجرا میشود.