سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واردات هزاران دستگاه آمبولانس توسط خیرین

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: مجوز واردات هزار دستگاه آمبولانس توسط خیرین، از دولت گرفته شد.

جعفر میعاد فر ۲۸ اردیبهشت در آیین کلنگ زنی فازم دوم پایگاه اورژانس هوایی شهید منصور وطن پور شهر اراک اظهار کرد: خوشبختانه هماهنگی و یکپارچگی بسیار خوبی را در استان مرکزی شاهد هستیم و این هماهنگی برای مردم انتفاع دارد.

وی تصریح کرد: فعالیت مجمع خیرین اورژانس استان مرکزی اتفاق مثبتی بوده است و در واقع در حال الگو برداری از این مجمع هستیم و هفته گذشته اولین جلسه مجمع در کشور تشکیل شد و هیات امنای آن در حال تشکیل است.

میعادفر با بیان اینکه اورژانس در واقع خط مقدم سلامت است، گفت: در دوران کرونا از جمعیت ۲۶ هزار نفری اورژانس ۱۹ نفر شهید و ۱۵ هزار نفر از این جمعیت درگیر بیماری شدند و بیماری را به جان خریدند تا جان مردم حفظ شود.

وی با اشاره به کمبود‌های جدی در بحث آمبولانس، پایگاه و نیروی انسانی گفت: امسال مجلس و دولت اعتبار ۳.۵ همتی را تعیین کرده است و علیرغم نامناسب بودن وضعیت ارز در کشور مناقصات خرید آمبولانس را برگزار کردیم و مجوز خرید و واردات هزار دستگاه توسط خیرین اخذ شده است که از عوارض گمرک معاف خواهند بود.

میعادفر اضافه کرد: امید است که اولین خرید هلیکوپتر توسط خیرین در استان مرکزی انجام گیرد و قطعا برای خرید و واردات آن مساعدت خواهیم کرد و قطعا مدیریت این امور را به سمن‌ها و مردم می‌سپاریم.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از تحریم گفت: قطعا خیرین می‌توانند در تامین تجهیزات و امکانات کمک مجموعه دولت باشند، آن‌ها در ساخت پایگاه‌های اورژانس توانمندی و دغدغه مندی خود را در ساخت نشان داده اند.

وی اضافه کرد: در خصوص تردد هلیکوپتر اورژانس برای خنداب حتما مجددا پیگیری لازم را خواهیم داشت.

در این آیین علیرضا امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اورژانس با فرسودگی ناوگان، ساختمان‌ها و تجهیزات روبرو است و مستمرا باید منابع مالی تزریق شود.

علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: پس از ساخت پایگاه ها، انتظار می‌رود که به سرعت نسبت به تجهیز پایگاه و تامین نیرو اقدام شود و درخواست داریم که نیروی انسانی این پایگاه‌ها با کمک وزارت بهداشت پیشاپیش تامین شود.

وی گفت: هر پایگاه قطعا نیازمند آمبولانس است و باید نسبت به تامین آن اقدام شود، بخشی از آمبولانس‌های ناوگان فرسوده است و باید از ظرفیت خیرین و دولت برای نوسازی ناوگان استفاده شود.

کریمی با اشاره به وضعیت خاص شهرستان خنداب، گفت: خنداب و کمیجان با فاصله ۱۲۰ کیلومتری اراک فاقد بیمارستان و ناچار به انتقال بیمار به اراک هستند و اگر این اورژانس هوایی نبود احتمال خطر بسیار بود. 

بهنام آزادی راد مدیرعامل مجمع خیرین اورژانس استان مرکزی نیز اظهار کرد: مجمع خیرین اورژانس استان مرکزی به عنوان اولین مجمع خیرین اورژانس کشور سال گذشته فعالیت خود را در استان آغاز کرد و از سال گذشته تاکنون ۱۰ پروژه توسط مجمع کلید خورده است. برای پایگاه‌های شهری از اراضی شهرداری استفاده می‌شود و پایگاه‌ها به نام خیرینی که اقدام به ساخت می‌کنند نامگذاری می‌شود.

وی افزود: فاز نخست پایگاه اورژانس هوایی استان مرکزی به عنوان بزرگترین پایگاه اورژانس هوایی کشور توسط شرکت آلومرول اراک احداث شد، ساخت پد هوایی شهر داوودآباد به منظور پوشش کامل شمال استان توسط خیرین مجمع با ۱۰ میلیارد تومان هزینه احداث شده است، همچنین ۴ پایگاه اورژانس نیز تکمیل و آماده بهره برداری است و ۴ پایگاه دیگر و ۷ پد هوایی نیز در سطح استان در دست ساخت قرار دارد و خیرین نیز در ساخت جایگاه سوخت گیری اورژانس ۱۱۵ استان مشارکت داشتند.

آزادی راد با تاکید بر اینکه پس از احداث پایگاه ها، تجهیزات مورد نیاز و آمبولانس‌ها نیز توسط خیرین تهیه شده است، اضافه کرد: ساخت هر پایگاه بدو محاسبه زمین به صورت میانگین ۲ میلیارد تومان هزینه به دنبال دارد. پد هوایی اراک با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار احداث شد و در طول یک سال اخیر بالغ بر ۸۵ میلیارد تومان توسط مجمع خیرین اورژانس استان مرکزی هزینه شده است.

عملیات اجرایی فاز دوم پایگاه هوایی اورژانس استان مرکزی در فضایی به وسعت ۱۳ هزار متر مربع در قالب فضای آموزشی، اقامتی و فرهنگی آغاز شد و با اتمام این پروژه و افزایش وسعت پایگاه هوایی استان مرکزی به ۳۲ هزار متر مربع، این پایگاه بزرگترین پایگاه اورژانس هوایی کشور خواهد بود.

برچسب ها: اورژانس ، واردات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.