حجتالاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با انتقاد از تعطیلی دو ساله آموزش حضوری مؤسسات آموزش عالی گفت: این تعطیلی آموزش حضوری دانشگاهها به آسیبهای تربیتی منجر شد.
وی در این نشست که با حضور وزیر کشور، وزیر علوم و سرپرست وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: بنابر آمار کلی از ۳۰۰ هیأت دانشجویی، ۱۴۰ هیأت دانشجویی بعد از این دو سال و نیم تعطیلی، باقی مانده بودند. همچنین از ۱۳۰ کانون فرهنگی، ۷۰ کانون تعطیل شد و از سه هزار نماز جماعت، ۸۰۰ نماز جماعت تعطیل شده بود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تأکید کرد: به طور کلی تعداد تشکلهای دانشجویی براساس آمار کاهش یافته است؛ در حالی که این تشکلها حلقههای میانی بودند که کنشگری را به فضای عالی منتقل میکردند.
حجتالاسلام رستمی تصریح کرد: بر این اساس تصمیم گرفتیم سه درصد از دانشجویان فعالتر را در فرصت تابستان گرد هم آوریم تا با آمادگی وارد سال تحصیلی جدید شوند.
وی با بیان اینکه دشمنان و ضدانقلاب در پاییز سال ۱۴۰۱ به دنبال کُند کردن حرکت علمی دانشگاهها بودند که محقق نشد، گفت: دشمن و جریان ضد انقلاب کوشید تا از محیط دانشگاه در اغتشاشات گذشته استفاده کند و شعلههای آسیب رسانی را روشن نگاه دارد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ادامه داد: دانشگاهها ارزشمند هستند و مدیران کشوری هم به اهمیت آن توجه دارند و در این زمینه وزیر کشور در همکاری نزدیک با وزارت علوم برای فائق آمدن بر مشکلات قرار داشت.
حجتالاسلام رستمی یادآور شد: امروز طرح حامیم حلقه میانی بین مدیریت عالی کشور و بدنه جامعه است. امیدواریم دوره دوم به شکلی مناسبتر برگزار شود. دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با عنوان حلقههای میانی؛ طرح حامیم به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مشارکت دانشگاههای سراسر کشور همچنین همکاری تشکلهای دانشجویی در تعدادی از دانشگاهها برگزار شده و حضور دانشجویان در این طرح ۲ واحد آموزشی محسوب میشود.