مرتضی ماجدی گفت: ۲۴ درصد از ارزش افزوده استان همدان مربوط به بخش کشاورزی است که سه و دو دهم ارزش افزوده کشاورزی کشور را تشکیل میدهد.
او گفت: استان همدان در تولید محصولاتی همچون سیب زمینی با تولید ۸۸۰ هزار تن، سیر با تولید ۴۲ هزار تن و گردو با تولید ۵۶ هزار تن، رتبه اول کشوری را دارد.
رئیس روابط عمومی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: همچنین این استان در تولید جو با ۲۳۰ هزار تن، انگور با تولید ۴۲۰ هزار تن و یونجه با تولید ۳۸۰ هزار تن رتبه سوم و در گیاهان دارویی با تولید ۳۳ هزار تن رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
ماجدی با بیان اینکه بخش کشاورزی استان همدان با توجه به تفاوت شرایط آب و هوایی و تنوع اقلیم مناطق استان، دارای طیف وسیعی از تولیدات گوناگون است ادامه داد: استان با توجه به ویژگیهای جغرافیایی، ذخایر ژنتیکی، نیروی انسانی متخصص و با تجربه کشاورزی از دیرباز به عنوان یکی از قطبهای تولیدات کشاورزی در کشور مطرح بوده و سهم بسزایی در تولید ناخالص داخلی داشته است.
او از کسب رتبه برتر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در بین روابط عمومیهای دستگاههای اجرایی استان و کسب رتبه روابط عمومی برتر وزارت جهاد کشاورزی در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: غرفه برپا شده توسط روابط عمومی سازمان در نمایشگاه جامع کشاورزی تهران در سال ۱۴۰۱ به عنوان غرفه برتر این نمایشگاه انتخاب شد.
استان همدان دارای ۶۹۲ هزار هکتار زمین زراعی (آبی و دیم) و ۱۱۷ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است که بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان معادل ۶۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است.
منبع ایرنا