سرمایه گذاری و همکاری در تولیدات شرکتهای اقماری، تامین نیازمندیهای استانی، ایجاد زمینه فعالیت شهرداری الکترونیک به منظور رفاه حال شهروندان، هوشمند سازی و استفاده از پلتفرمهای تولید شده، همکاری با کشورهای همسایه در خصوص واردات و صادرات محصولات استانی، همکاری در حوزههای گردشگری، آموزش، پژوهش و تحقیقات و همچنین سرمایه گذاری مشترک در بستههای اقتصادی پروژههای ملی و بینالمللی از مفاد این تفاهم نامه است.
لزوم همکاری سازمانهای همیاری شهرداریها برای رسیدن به اهداف
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای استان فارس در مراسم انعقاد این تفاهم نامه گفت: سازمان همیاری شهرداریها باید برای فعالیتهای خود برنامه ریزی مدون و همکاری و هماهنگی داشته باشند تا با حرکت بر محور برنامههای مشخص شده به اهداف ترسیمی دست یابند.
سید علی سید نصیری گفت: متاسفانه در شهرداریها دچار چالشهای بی شماری هستیم که عملکرد و نقش سازمان همیاری برای رفع چالشهای موجود میتواند بسیار راهبردی باشد.
او گفت: همچنین سازمان همیاری در حوزههای مختلف همچون عمرانی، فناوری و هوشمندسازی میتواند گامهای محکمی را بردارد.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای استان فارس، هدف از برگزاری این نشست و انعقاد تفاهم نامه را همفکری، هم اندیشی و هم افزایی در جهت تحقق شعار سال یعنی مهار تورم و رشد تولید دانست و گفت: ایجاد یک هلدینگ اقتصادی با شراکت سازمانهای همیاری شهرداریها میتواند کمک بزرگی در زمینه بازرگانی و اقتصادی باشد.
سید نصیری گفت: همچنین با راه اندازی کمربند اقتصادی میتوان زمینه رشد، توسعه و کمک به شهرداریها را بیش از پیش در استانها فراهم کرد.
او، سازمانهای همیاری را متعلق به مردم و شهرداریها دانست و بیان کرد: جایگاه شهرداریهای کلانشهرها از نظر خدمت رسانی و اقتصادی بسیار رفیع است و با کمک گرفتن از شهرداریهای مراکز میتوانیم به شهرداریهای کوچکتر خدمات بیشتری ارایه دهیم.
نصیری، در خصوص پیگیری زمین برای احداث بومگردی نیز گفت: اگر هر یک از سازمانهای همیاری این ۶ استان با همکاری یکدیگر در ساخت ۱۰ واحد شراکت کنند یک مجموعه ۶۰ واحدی احداث خواهد شد و به راحتی میتوان در حوزههای توریستی به شهرداریها و سازمانهای همیاری خدمات ارایه داد.