سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این آب میوه‌ در بدن مثل کولر خنک کننده است!

آب انبه یک آب میوه تازه تابستانی است که به عنوان داروی خانگی برای گرمازدگی بسیار مفید است. در این مطلب بررسی خواهیم کرد که چرا آب انبه می‌تواند یک درمان موثر در برابر گرمازدگی باشد.

گرمازدگی یک وضعیت تهدید کننده زندگی است که اغلب در تابستان اتفاق می‌افتد. در این فصل دمای محیط بالاست. آب انبه یک آب میوه تازه تابستانی است که به عنوان داروی خانگی برای گرمازدگی محبوب است؛ بنابراین در زمانی که دمای هوای بالاست، بهترین راه حل است. در ادامه بررسی خواهیم کرد که چرا آب انبه می‌تواند یک درمان موثر در برابر گرمازدگی باشد.

دمای بدن را کاهش می‌دهد

اولین علامت گرمازدگی افزایش دمای بدن است. انبه خام دارای اثرات تب بر است، به این معنی که می‌تواند به کاهش دمای بدن که ممکن است به دلیل گرمازدگی به بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد برسد، کمک کند. دمای بالای بدن بر مغز تاثیر می‌گذارد و باعث تشنج می‌شود.

ضعف را درمان می‌کند

گرما باعث از دست دادن آب و نمک بدن می‌شود که به دلیل کم آبی بیش از حد منجر به ضعف می‌شود؛ بنابراین، آب انبه می‌تواند به بدن کمک کرده و الکترولیت را متعادل کند، بنابراین ضعف را درمان می‌کند.

بدن را خنک می‌کند

آب انبه خام یک روش آسان و موثر برای غلبه بر گرما و خنک شدن بدن است.

پوست گرم و خشک را درمان می‌کند

انبه خام غنی از ویتامین C و یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که به تولید کلاژن کمک و از پوست در برابر آفتاب محافظت می‌کند.

ضربان قلب را کاهش می‌دهد

گرمازدگی می‌تواند ضربان قلب شما را افزایش دهد. آب انبه خام سرشار از پتاسیم و منیزیم و یک آنتی اکسیدان منحصر به فرد به نام مانگیفرین است که می‌تواند به کاهش ضربان قلب و بهبود عملکرد آن کمک کند.

از گرفتگی عضلات جلوگیری می‌کند

گرمای بیش از حد می‌تواند باعث انقباض غیر ارادی عضلات و منجر به گرفتگی پا در طول شب شود. آب انبه خام دارای اثرات ضد اسپاسم است، به این معنی که می‌تواند به رفع اسپاسم در آن عضلات کمک کند.

خستگی و سرگیجه را درمان می‌کند

تعریق شدید و دمای بدن در تابستان باعث خستگی و سرگیجه می‌شود. آب انبه می‌تواند به خنک سازی بدن، آب رسانی به سلول‌های بدن و تامین انرژی کمک کند؛ بنابراین از ایجاد هرگونه عارضه در این علائم جلوگیری می‌کند.

تشنگی بیش از حد را محدود می‌کند

گرمازدگی می‌تواند تشنگی را به دلیل از دست دادن بیش از حد آب از بدن افزایش دهد. آب انبه خام نه تنها بدن را آبرسانی می‌کند، بلکه منیزیم و پتاسیم موجود در آب به تعادل بدن و سلامت آن کمک می‌کند.

سردرد را کاهش می‌دهد

دمای بالای بدن می‌تواند باعث سردرد در طول تابستان شود. نوشیدن آب انبه یا مالیدن تفاله خام انبه روی سر با کاهش دمای بدن به کاهش سردرد کمک می‌کند.

باعث صرفه جویی در انرژی می‌شود

بهترین منبع برای تامین انرژی فوری به شما در طول تابستان و جلوگیری از کمبود آب، آب انبه خام است. وجود یون‌های سدیم، پتاسیم و سایر الکترولیت‌ها در آب، انرژی زیادی را تامین و سلول‌ها را هیدراته می‌کند.

 

منبع: برنا

برچسب ها: گرمازدگی ، میوه ، انبه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
خیراله سلیمی
۲۳:۳۴ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام چه آب میوه های برای درمان سرطان مفیدند.
ناشناس
۱۹:۱۷ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
انبه‌که‌میوه‌گرمی‌است‌وبر‌عکس‌حرارت‌بدن‌رابالا‌میبرد‌باعث‌تشنژ‌مبشود‌وگرما.زدگی‌را‌زیاد‌مکند‌وباعث‌افت‌در‌دهان‌میسود‌البته‌مصرف‌زیاد‌ان‌‌چون‌میوه‌بسیار‌بسیار‌از‌نظر مزاجی‌گرم‌هست
ناشناس
۰۰:۲۰ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
خیلی وقته که قدرت خریدمیوه نداریم
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
انبه کیلویی ریال850/000
ناشناس
۱۶:۳۱ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
انبه خیلی طبع گرم داره فقط وینامین داره
ناشناس
۲۱:۵۵ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
گرانه کمتر کسی وسعش میرسه انبه بخره
علی
۱۲:۴۹ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
انبه ارزان وارد کنبد
ملت قول می دهد با مصلحش تناول کنند
چه گرم مزاج وچه سرد مزاج
بسیار مقوی هست
مغز هسته ی انبه را هم قول می دهیم به شکل پودر مصرف کنیم برای اصلاح الگوی مصرف
فقط ارزان کنید
sima
۱۰:۱۷ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام
مطمئنید؟ طبع انبه گرم هست و به گرم مزاجان خوردنش توصیه نمیشه، جالبه تو دوران کرونا مصرف میکردیم چون ایجاد گرما میکرد!
حالا چطور قراره مثل کولر باشه!؟
یه سرچ ساده بکنید متوجه میشید، بعنوان نمونه:
"هضم انبه ممکن است برای برخی از افراد سخت باشد و باعث ایجاد خارش و دمل شود. کسانی که در هضم غذا مشکل دارند و دچار نفخ شکم هستند از مصرف انبه پرهیز کنند. افراد و بخصوص کودکان دارای مزاج گرم باید در مصرف انبه احتیاط کنند یا اینکه این میوه را با سکنجبین استفاده کنند. افراد حساس و یا مبتلا به آلرژی از مصرف انبه خودداری کنند."