سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکید رئیس جمهور بر لزوم انطباق فعالیت‌های نظام بانکی با موازین شرعی

رئیس جمهور در نشست اعضای شورای فقهی بانک مرکزی بر اهمیت کنشگری فعال شورای فقهی بانک مرکزی در اصلاح فرآیند‌های بانکی تاکید کرد.

در نشست اعضای شورای فقهی بانک مرکزی با سید ابراهیم رئیسی، ابتدا حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصباحی مقدم رئیس شورا، گزارشی از عملکرد شورای فقهی در دوره ۵ ساله فعالیت ارائه کرد.

تدوین دستورالعمل‌های انطباق قرارداد‌های بانکی با موازین شرعی، استقرار مسئولین نظارت و تطبیق شرعی در شبکه بانکی، اصلاح ساز و کار امهال مطالبات بانکی در جهت انطباق با موازین اسلامی، طراحی الگوی مزدکار به جای کارمزد در قرارداد‌های قرض‌الحسنه و پیگیری حذف سود مرکب از وام‌های بانکی از مهمترین محور‌های گزارش رئیس شورای فقهی بانک مرکزی بود.

در ادامه و پس از ارائه توضیحات لازم از سوی رئیس کل بانک مرکزی و برخی دیگر از اعضای شورای فقهی، رئیس جمهور ضمن تشکر از اقدامات انجام شده به ویژه پیگیری حذف سود مرکب در تسهیلات بانکی و استقرار مسئولان نظارت در شبکه بانکی، گفت: شورای فقهی در تحقق ماموریت بسیار مهم و حساس خویش باید یک نهاد پویا با کنشگری فعال در عرصه بانکداری باشد.

رئیسی تاکید کرد: نظارت این شورا بر فعالیت‌ها و قرارداد‌های بانکی علاوه بر نظارت شکلی باید نظارت ماهوی و ماهیتی را نیز مدنظر قرار دهد تا شاهد انطباق ماهیت فعالیت‌های بانکداری با موازین شرعی باشیم.

رئیس جمهور با اعلام آمادگی دولت برای حمایت از تصویب و اجرای قوانین متقن در نظام بانکداری و با اشاره به برنامه دولت برای اصلاح ساختار نظام بانکی گفت: باید در تصویب طرح‌های مجلس در مورد بانک مرکزی و نظام بانکداری تسریع شود.

رئیسی تصریح کرد: بانک مرکزی و شورای فقهی در تعامل با یکدیگر تلاش کنند که تقویت اقتدار بانک مرکزی در نظارت و مدیریت بر بانک‌های کشور، پیش‌بینی ساز و کار‌های لازم در جهت رفع ناترازی بانک‌ها و انطباق تمامی فعالیت‌ها و قرارداد‌های بانکی با موازین شرعی، سه رویکرد اصلی قوانین جدید نظام بانکی باشد تا موجبات رفع دغدغه‌های علما، مراجع و مشتریان نظام بانکی به ویژه مردم متدین و فعالان اقتصادی فراهم شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
بختیاری
۱۶:۲۵ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
برای گرفتن یک وام ساده یا خرید خودرو و یا دریافت یک خودرو قسطی توسط هر ایرانی و خرید اجناس ایرانی بانکها زمین و آسمان بهم می‌بافند و بهر طریقی از زیر وام های کوچک در میروند و آنوقت چگونه است که آنانی که هزاران میلیارد دریافت کردند براحتی و آزادانه برای خود میچرخند
دستکم شرکتهای ایران عزیز همچون خودروسازی ها را متعهد به دادن خودرو قسطی به هر خانوار ایرانی کنید
ناشناس
۱۶:۰۵ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
کدوم موازین شرعی گفته وام ۱۸ درصد بشه ۲۳ درصد کدوم موازین شرعی حساب سپرده را ۱۰ درصد سود میدن ولی برا وام ها ۲۳ تا ۲۴ درصد.
ناشناس
۱۶:۰۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
آقای رئیس جمهور

لطفا بفرمایند چرا شرکت های مونتاژ کار خودرو زیر بار قیمت های اعلامی نمیروند
مگر ما مردم چه گناهی کردیم
چرا ما باید زیر بار زور و فشار شماها بریم اما شما به حرف های خودتون عمل نمیکنید
ناشناس
۱۶:۰۲ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
وقتی رام ۱۸ درصدی را مطابق موازین شرعی کردی ۲۳ درصد دقیقا کدوم موازین شرعی مد نظرت بودددد؟؟؟؟!
علی
۱۴:۵۲ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
باسلام طرح ساماندهی کارکنان دولت چیشد ؟؟ قول ودستور جنابعالی در روز جهانی کارگر فراموش نکنید ؟؟