سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید سالانه ۱۴۰۰ تن گوشت قرمز در میاندورود

مدیر جهاد کشاورزی میاندورود از تولید سالانه ۱۴۰۰ تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

محمد باقر اسفندیاری مدیر جهاد کشاورزی میاندورود گفت: سالانه یک هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامداری شهرستان میاندورود تولید می‌شود.

او با بیان اینکه این شهرستان دارای ۱۴۰ هزار واحد دامی است، افزود: اطلاع‌رسانی کارشناسان این مدیریت و آشنا کردن دامداران و تولیدکنندگان به مسائل علمی پرواربندی بره و گوساله در واحد‌های پرواربندی، سبب کاهش هزینه تولید و افزایش بازده اقتصادی و سودآوری در جامعه می‌شود.

اسفندیاری با اشاره اینکه گوشت منبع عالی پروتئین است و بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم را که بدن ما برای رشد به آن‌ها نیاز دارد، تامین می‌کند، گفت: گوشت گوساله و گاو و گوشت گوسفند، یک منبع غنی از آهن است و برای جلوگیری از بیماری کم خونی مهم و مصرف آن یک یا دو بار در هفته می‌تواند به یک رژیم غذایی سالم، مخصوصا برای کودکان نوپا و زنان در سن باروری باشد.

او برخی از ویژگی‌های گوشت سالم را شامل: بدون بوی بد ترشیدگی و غیرطبیعی، بدون لکه‌های غیرطبیعی و اثر ضربه یا خون‌مردگی، بدون بوی بد در هنگام پختن یا خوردن گوشت، دارای ظاهر و رنگ طبیعی، حمل و نقل آن با وسایل نقلیه دارای سردخانه انجام شده باشد، عدم شل شدن بیش از اندازه و چسبندگی برشمرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.