سید عبدالعزیز موسوی گفت: ۲۱۰ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس به منظور رفاه حال عشایر و با هدف پیشگیری از قطع درختان و تخریب محیط زیست و در مناطق عشایری فاقد برق کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد.
او افزود: با توجه به جمعیت بالای عشایر میطلبد سهمیه سالانه پنل خورشیدی برای رفع نیاز آنها افزایش یابد.
حسین عادلی نسب، مدیریت توزیع برق کهگیلویه گفت: این پنلها قابلیت فرآوری ۱۰۰ وات برق را دارند و میتوانند روشنایی حداقل ۴ شعله لامپ کم مصرف، شارژ چراغ قوه و گوشی همراه را تامین کنند.
او با بیان اینکه توزیع برق با رساندن انرژی برق به سیاه چادرهای عشایر علاوه بر تامین این نیاز در آنها به حفظ محیط زیست کمک میکند، افزود: این ناحیه آمادگی دارد در صورت اعلام نیاز عشایر استان و شهرستان تعداد بیشتری پنل خورشیدی را تامین کند.
در شهرستان کهگیلویه ۵ هزار خانوار عشایری با جمعیتی بالغ بر ۲۵ هزار نفر زندگی میکنند و در مناطق مختلف ییلاقی و قشلاقی به تولید و پرورش بیش از ۶۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین مشغول هستند.
خدمات ارائه شده به عشایر شهرستان کهگیلویه در طول سال شامل تامین و توزیع آرد، توزیع نفت، آبرسانی سیار، تامین نهادههای دامی از قبیل جو و کنسانتره، ساخت مخازن ذخیره آب برای آب شرب و کشاورزی، و بازگشایی جادههای ارتباطی است.