سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روستای هجیج شاخص‌های سلامت را دارا است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت : شاخص‌های سلامت در روستای هجیج از سایر روستا‌ها بهتر است.

قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در جشنواره روستای سالم که در روستای هجیج شهرستان پاوه برگزار شد، گفت : روستای هجیج یک روستای تاریخی با پیشینه عمیق فرهنگی، مذهبی و دینی است و یک روستای معروف و مشهور در کشور است و در حال حاضر با کسب نشان روستای سالم یک پله دیگر ارتقا یافته است.

وی افزود: شهرستان پاوه تنها شهرستان در استان کرمانشاه است که ۲ روستای سالم دارد و این مسئله نشان دهنده انگیزه و تلاش مردم شهرستان در ارتقا شاخص‌های بهداشتی و سلامت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: گرفتن این نشان کار راحتی نیست و نشان دهنده این است که شاخص‌های سلامت در روستای هجیج در بیماری‌های واگیر و غیر واگیر از سایر روستا‌ها و حتی از شهر‌های استان هم بهتر است.

محمدی بیان کرد: این نشان به این معناست که زندگی در روستای هجیج از نظر سلامت و شاخص‌های سلامت بهتر از شهر‌هایی است که امکانات پیشرفته بهداشتی درمانی دارند.

وی ادامه داد: انتظار داریم مردم روستا همانطور که در کسب این نشان همت کردند در حفظ آن و حفظ شاخص‌های سلامت تلاش کنند و این مسئله وظیفه بهورز روستا را سنگین می‌کند و باید وقت بگذارد و شاخص‌ها را ارتقا دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: هر جا کار به مردم واگذر شده قطعاً نتیجه بخش بوده است و این کار روستای سالم کاری است که به مردم واگذار شده است و با موفقیت به انجام رسیده است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Mohamad
۰۹:۲۳ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام؛ تنها روستایی که سالم مانده بود هجیج بود که امسال جشن ناسالم شدن اون رو هم گرفتن، چه از نظر تهاجم فرهنگ های نازل چه از نظر اشاعه فساد و ناهنجاری و...
یک نکته دیگه اینکه بنده به عنوان پرسنل شاغل در مراکز بهداشتی در جریان ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان هزینه برای این مراسم به اصطلاح روستای سالم بودم که همه‌ش صرف صبحانه و نهار و قایق سواری و ریخت و پاش و تبلیغات مسئولین پاوه و کرمانشاه و وزارتخانه شد. این در حالیه که مراکز بهداشتی و آزمایشگاه به بهانه کمبود بودجه باید از داشتن چند کیت آزمایشگاهی و امکانات پایه‌ای و ضروری برای شهروندان بی نصیب بشن. کدام قانون توجیه گر این بی مدیریتی و بذل و بخششه؟ نصف نصف این پول میتونه عمده مشکلات سیستم بهداشتی پاوه رو حل کنه